NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

 

 

A gyermekek szeme érzékeny a napfényre, ezért fontos, hogy megfelelő védelmet biztosítsunk számukra. A megfelelő napszemüveg nemcsak stílusos kiegészítő, hanem az UV-sugárzás elleni védelem elengedhetetlen része is. Íme néhány ok, amiért fontos a gyermek napszemüvege:

 

 

 

A kerékpározás nemcsak szórakoztató módja annak, hogy kimozdulj és mozogj, hanem a gyermekek fejlődésének is fontos része. A gyermekkerékpárok végtelen lehetőséget kínálnak a körülöttük lévő világ felfedezésére, új készségek elsajátítására és önbizalom építésére. Ebben a blogcikkben megvizsgáljuk, mitől olyan különlegesek a gyerekkerékpárok, és hogyan válasszunk a megfelelő modellt gyermeke számára.

 

 

Nyáron keressük a módját annak, hogy gyermekeink teljes mértékben szórakoztassák és egyben kellemesen felfrissüljenek a nyári melegben. Ennek egyik legnépszerűbb módja a felfújható medencékbe való befektetés. Ezek a medencék nem csak hűsítő helyek, hanem végtelen szórakozás és kaland forrásai is. Nézzük meg közelebbről, miért olyan nagyszerűek a felfújható gyermekmedencék.

 

 

A görkorcsolya szórakoztató és egészséges módja annak, hogy időt töltsünk a friss levegőn vagy egy fedett pályán. Sok újonc számára ijesztő lehet a megfelelő görkorcsolya kiválasztása és a lovaglás megszerzése, de ne aggódj! Ez az átfogó útmutató segít kiválasztani a megfelelő korcsolyát, és tippeket ad a lovagláshoz.

 

 

 

Az iskolába való visszatérés fontos pillanat a gyerekek számára, és az egyik első dolog, amit el kell sajátítani, a megfelelő iskolai tolltartó kiválasztása. A tolltartó nem csak az iskolai felszerelések tárolásának praktikus eszköze; egyben stílusos kiegészítő, amely kifejezheti gyermeke személyiségét. A helyes választáshoz vessen egy pillantást ezekre a gyakorlati tippekre a tökéletes iskolai tolltartó kiválasztásához.


 

 

 

Az új tanév izgalmas időszak, de egyben olyan időszak is, amikor fontos a megfelelő iskolatáska kiválasztása gyermeke számára. A megfelelő iskolatáska nemcsak praktikus kiegészítő, hanem fontos eszköze is az általános iskolai tapasztalatnak. A legjobb iskolai hátizsák kiválasztásakor több kulcsfontosságú tényezőt is figyelembe kell venni. Az alábbiakban egy lépésről lépésre bemutatott útmutató segít meghozni ezt a fontos döntést.

 

 

 

A lengyel MoMi cég 2023-ra tervezte termékeit, hogy funkcionálisak, praktikusak legyenek, és átgondolt megoldásokkal és hasznos funkciókkal lepjék meg a felhasználókat. Ezért fő céljuk a MoMi termékek készítése   évekig szolgáltak, és kibírták az ismételt hajtogatást, kibontást, mosást és hordozást.


 

 

 


Márka Love It Store It jfiatal, innovatív cég. Olyan termékek gyártására specializálódott, amelyeknek köszönhetően Ön jobban megszervezheti és megszervezheti életét, szebbé és színesebbé teheti otthonát. 

 

 

PIXIE CREW & MINECRAFT diák tolltartó kis panellel PXA-14-35

 

Az öreg ceruzatartó már a fiát szolgálta, ő is nagy volt és nehéz. Bár minden ceruzának, zsírkrétának vagy jelölőnek volt hely, mégis - ismeritek a gyerekek - az íróeszközöket szinte soha nem hajtották össze úgy, ahogy kellene, és amikor kinyíltak a tolltartóból, minden a földre hullott. Szóval örültem, hogy adhattam neki egy új tolltartót.

 


 

 

 

A QKIDS egy lengyel márka, amely robogók gyártására specializálódott. A QKIDS kínálatában talál háromkerekű robogókat a legkisebbeknek, de a nagyobb gyerekeknek való robogókat is, akiknek még csak most kezdődik a kaland a lovaglással.

A QKIDS gyártói új, biztonságos és minőségi robogókkal érkeznek a piacra, mellyel gyermekei sok örömet szerezhetnek majd.

 

 

A MoMi egy lengyel márka, amelynek termékei gyártása során elsősorban gyermeke biztonsága a prioritás. A MoMi termékek stabil felépítésűek, biztonsági övekkel, megfelelő fékekkel és zárakkal, valamint csúszásgátló betétekkel rendelkeznek - minden, ami ahhoz kell, hogy gyermeke kényelmesen érezze magát, és több évig elégedett legyen.

A MoMi termékek azoknak a szülőknek szólnak, akik nem szeretik szabadidejüket folyamatosan azzal tölteni, hogy gyermekük aktuális igényeinek megfelelő kiegészítőket keressenek. multifunkcionalitása miatt ideális. Ezenkívül pénzt takarít meg az angyalával kapcsolatos egyéb szükségletekre, amelyek biztosan nem kevések.


 

 

 

A Casualplay márka 2021-ben is új autósülés-kínálattal készült, amelyek megkönnyítik a szülők mindennapi gondjait, hogy a szülők teljes mértékben élvezhessék a boldog pillanatokat kisangyalaikkal.

A Casualplay 2021-ben sem okozott csalódást, és új, innovatív, kiváló minőségű és biztonságos autósülésekkel érkezik, amelyek szintén dizájn darabok. A termékek többféle színben kaphatók, így minden szülő ízlése szerint válogathat belőlük.

 

 

Kidobógép , tricikli , robogó , pedálos autó vagy kerékpár ? Te is szeretnél venni egy kisbabát , de nem tudod melyik lenne megfelelő?

Készítettünk Önnek egy tanácsadó központot, ahol könnyedén választhat a gyermek életkorának megfelelően . És 6 hónaptól 8 évig.

 

 

 

 

 

A Casualplay márka 2021-ben is olyan újításokat kínál, amelyek megkönnyítik a szülők mindennapi gondjait, hogy a szülők teljes mértékben élvezhessék a boldog pillanatokat kisangyalaikkal.

A Casualplay 2021-ben sem okozott csalódást, és új, innovatív, kiváló minőségű és biztonságos termékekkel érkezik, amelyek szintén a dizájn darabjai. A termékek többféle színben kaphatók, így minden szülő ízlése szerint válogathat belőlük.

 

 

A várandós szülők már a várandósság alatt készülnek egy új családtag érkezésére, esetenként több is.

Mit vegyek? Hány darab? Mikor kell rendelni?

Lehet, hogy van elképzelése arról, hogy mire van szüksége, de biztosan van valami, amit elfelejtett. Ezért készítettünk neked egy tipplistát, hogy eligazodhass. Egyes dolgokat a szülés előtt biztosítani kell, mások fokozatosan megvásárolhatók.


 

 

 

APixie crew egy cseh gyártó iskolaszerek , kreatív játékok és ajándékok. APixie crew termékek szerepe elsősorban a kreativitás, a képzelőerő, a térbeli képzelőerő, a tervezési képesség, de a gyerekek finommotorikus készségeinek fejlesztése is.

Minden Pixie crew termék szilikon panelt tartalmaz, amely megváltoztatja az iskolai kellékek , például a tolltartók , tokok, hátizsákok és hasonlók, egészen más szintre.

 


 

 

 

Melyik babakocsi a legjobb? Ez az egyik leggyakoribb kérdés, amelyet a szülők feltesznek, amikor babát várnak. Ebben a kis szórakoztató útmutatóban , amelyet a Casualplay és Agustin Guerrero illusztrátor együttműködéseként hoztak létre, tanácsot adunk, hogy mit kell tudnia.

Az első gyermek érkezése új élettapasztalatokat hoz, így az újdonsült anyukák, ha hajlandóak, megoszthatják történetüket más szülőkkel. A Casualplay -vel való együttműködés ennek a vicces, illusztrált útmutatónak a létrehozásához született, amely tele van tippekkel a legjobb babakocsi kiválasztásához .



 

 

 

Hogyan válasszunk autósülést gyermekünknek? Ez az egyik leggyakoribb kérdés, amelyet a szülők feltesznek babaváráskor. A Casualplay márka és vezető a biztonság területén, amely közel 50 éve gyárt gyermektermékeket. Az illusztrátor, Xarly Rodriguez „Lucrativo” néven ismert szabadúszó tervező és főállású apa.

Az első gyermek érkezése nagy változást jelentett számára, kapkodó apa lett, aki Instagram-profilján, a Lucrativo-n keresztül szeretné megosztani aggodalmait a leendő szülőkkel. Ez arra késztette, hogy a Casualplay -el dolgozzon, és készített egy képes kézikönyvet arról, hogyan kell eljárni az autósülés kiválasztásakor – ismerős rajzok, amelyek elmagyarázzák, hogyan válasszon autósülést .


 

 

 

A fa közvetlenül összeköt minket a természettel. Úgy tűnik, a gyerekek ezt mindenkinél jobban megértik. A fajátékok soha nem mentek ki a divatból, és továbbra is a szórakozás fő forrásai maradnak világszerte. A mai fajátékok gyártói is ezt követik.

Manapság ismét nagy érdeklődés övezi a fajátékokat , nem utolsósorban azért, mert a szülők gyermekkorukra emlékeznek, amikor játékot választanak gyermekeiknek. Általánosságban elmondható, hogy visszatérnek a hagyományos játékokhoz, hogy egyensúlyt teremtsenek a modern játékok és a digitális világban lévő játékok között. Emlékszel gyermekkorod játékaira? Tekintse meg velünk több fajátékot, amelyek kreativitásukkal és színükkel egyre több szlovákiai gyerekek és szüleik szívét hódítják meg.


 

 

 

  Autóülések minden gyermek alapfelszerelésének szerves részét képezik. Jó és gondoskodó szülőként pedig mindenképpen a legjobbat akarod kicsinyeidnek. De hogyan válasszunk olyan autósülést , amely egyszerre jó minőségű, biztonságos és kényelmes, ráadásul remekül is néz ki?

 

 

 

 

A Play márka évek óta örömet, kényelmet és gondtalan életet hoz a szülők és gyermekeik életébe. Gondoskodik a biztonságukról, és igyekszik szülei válláról levenni a gondok terhét, amelyek minden apró morzsa születését kísérik.

A Play márka 2020-ban újdonságokat hozott az autósülés kategóriából, és két új színnel bővítette a népszerű Play Funky golf babakocsit .

 

 


 

 

 

A Casualplay márka idén is minden modern szülő számára készült olyan újdonságokkal, amelyek nemcsak a mindennapi gondjaikat könnyítik meg, hanem megsokszorozzák a kicsikkel együtt átélt örömöket is.

2020-ban a Casualplay – mint mindig – innovatív, designos , minőségi és biztonságos termékekkel rukkol elő, és bevált termékeit új, modern színekben kínálja. Ezek tökéletesen illeszkednek minden szülő városi stílusához.

 

 

 

A Puky márka még ebben az új évtizedben is olyan újításokkal érkezik, amelyek követik az aktuális trendeket, és egyedivé és felejthetetlenné teszik gyermekei idejét, akik kedvenc triciklikre , ugrálókra és kerékpárjaikra töltik.

Lépjen be 2020 tavaszába a Puky gyártó új termékeivel és kiegészítőivel , amely csak a legjobb és legmagasabb minőséget akarja gyermekeinek.

 

 


 

 

 

Minden gyermek érkezését több hónapos felkészülés előzi meg, melynek során olyan dolgokkal találkozhatsz, amelyek létezéséről talán nem is tudtál, és általánosan használtak. Mielőtt azonban elkezdené felfedezni és elolvasni a többoldalas oktatóanyagokat, kezdje azzal, amit biztosan tud. A babakocsi végül is a gyermekfelszerelés legalapvetőbb része.

 

 

 

Akár észreveszed a napi rohanásban, akár nem, a karácsony rohamosan közeledik, és lassan, de biztosan indul a karácsonyfa. Nem mindenki megfontolt ember, aki egész évben karácsonyi ajándékot vásárol, és a legtöbbünknek még mindig fogalma sincs, mit csomagoljon be egy fa alá anyukája, nagymamája, testvére, gyereke, kollégája vagy az az örökké kedves és készséges szomszéd. Mivel még van időnk tervezni a vásárlás előtt, ezért ezt a cikket mindenkinek készítettük, aki ajándéki inspirációt keres.


 

 


A Kaiser márka idén is újdonságokkal készült vásárlói számára a 2019/2020-as szezonra, melyben nem csak új színeket és mintákat hoz a már jól ismert fusakovba, hanem egy teljesen új modellel is előrukkol Velvet néven. Kiki .

 

 

 

 

Az évszázad szülei minden bizonnyal tökéletesen szeretnék betölteni fontos szerepüket, ugyanakkor modernnek és stílusosnak szeretnének kinézni. Ezért nem meglepő, hogy a dizájn trendek átterjedtek a gyerekek, anyjuk és apjuk körül forgó világba. Lenyűgöző látni az üzletekben, hogy a modern szülők mennyi olyan dologgal rendelkeznek, amelyek nemcsak végtelen lehetőségeket nyitnak meg előttük, hanem a mindennapjaikat is megkönnyítik ezekben a rohanó időkben.


 

 

 

A játszószőnyegek, takarók és rudak gyönyörű és eredeti oktatójátékok babája számára. Kiválóan szórakoztatják, pozitív hatással vannak a látás, hallás, tapintás vagy motorikus képességeinek fejlődésére. Minden játékpad , amelyről olvas, számos interaktív elemet és plüss, hangos vagy függő játékokat tartalmaz. Támogatják a gyerekek fantáziáját és kreativitását. Előnye, hogy a keresztlécetvagy alátétet külön is használhatja. Ott szórakoztatja kicsikét, ahol csak szükséges, és családias környezetet garantál neki.

 

 

 

A jó alvás az alapja a normális működésnek és a kellemes napnak. Az alvás egész napunkra hatással van. Minden szülő számára fontos, hogy gyermeke jól aludjon. A gyermekek számára az alvás a jó és megfelelő fejlődésük alapja. Ahhoz, hogy az alvás minden funkcióját betöltse, nemcsak jónak, hanem egészségesnek is kell lennie. A forró görögországi kiváló gyerekmatracokat hozza el hozzánk a Greco Strom márka, amely minden időben tudja, mire van szükségük a gyerekeknek és szüleiknek.


 

 

 

A spanyol Casualplay márka 2019-ben is számos olyan újítással érkezik, amelyek segítenek a szülőknek a gyermekgondozási problémák megoldásában. A Casualplay márka elsősorban a modern szülők életstílusához való nagyon aktív alkalmazkodásának köszönhetően vált népszerűvé - innovatív, dizájntermékek gyártásával igyekszik megkülönböztetni magát a többi márkától, amelyek nemcsak az anyák, apák mindennapjait könnyítik meg, hanem odafigyelnek. minőségre és biztonságra.

Milyen hírekkel készült tehát a Casualplay márka ügyfelei számára 2019-ben?

 

 

 


Nem számít, hogy tárolódobozokat használsz-e a szezonális cikkek tárolására, vagy segít a napi rend fenntartásában, egy dolog biztos: a tárolódobozoknak az otthonod szerves részét kell képezniük, ha azt szeretnéd, hogy rendben, rendezett és szervezett.


 

 

 

Köztudott, hogy a holt-tengeri kozmetikumok hatékonyak és néha csodákra képesek. De vajon elgondolkozott már azon, hogy a Holt-tengernek miért van ilyen jótékony hatása?

 

 

A jelenleg tapasztalható szélsőséges időjárás és hőmérséklet-ingadozás ellenére is látható, hogy megállíthatatlanul közeledik a tavasz. A népszerű évszak kezdete egyben a szabadtéri tevékenységek kezdetét is hozza, amire a hideg tél miatt eddig is várnia kellett Önnek és gyermekeinek.


Ha azt mondod, hogy 2019 tavasza neked és a kicsiknek más lesz, és itt az ideje, hogy új dolgokat próbálj ki, tedd meg az ismert kerékpár-, ugráló- és tricikligyártó, a Puka híreivel együtt.

 

 

 

A Black Friday kifejezés az utóbbi időben nagyon népszerűvé vált térségünkben, és bár a neve azt sugallja, hogy kifejezetten péntek, ezt a napot nem tartják be olyan szigorúan a kereskedők, és a péntekek időnként kedvezményekkel és akciókkal teli hétvégékké válnak.

 


Ahogy azt az évek során megszokhattuk, a videojátékok , számítógépek és játékkonzolok meglehetősen rossz hírnevet szereztek a szülők körében. Bizonyára sokszor hallottad már, hogy a fiatalok, sokszor még kevesebben, produktívabb dolgokra pazarolják az idejüket.
Az igazság azonban az (amit több tudományos tanulmány is megerősített), hogy a videojátékok jók, és egészséges hatással vannak az agyra és a testre egyaránt.


 

 


Amikor végre felmelegednek a napok, és hosszú hónapok után kidobjuk a durva kabátokat, kabátokat, és végre a szekrénybe rakjuk, akkor egyértelmű, hogy hivatalosan is elkezdődött a kinti időtöltés időszaka.
Gondolkoztál már azon, mi lehet jobb, mint a hosszú séták egy parkban vagy a lassan ébredező természetben? Jól jár két, három vagy akár négy keréken! Igen, bicikliről , tricikliről és ugrálóról beszélünk a kicsiknek (akik talán már nem olyan morzsák, de a mi szemünkben örökre megmaradnak).

 



A farsangi és álarcosbálok a farsangi szezon éves része, ami ilyenkor, ha akarjuk, ha nem, elsősorban gyermekeinket érinti. És mint minden évben, most is mindenképp gondolkodunk azon, hogy óvodásainknak , iskolásainknak melyik jelmezt válasszuk a legjobban. Legalább valami olyan nagyszerűt, amivel az első három helyen sikerül bejutniuk a karneváli versenyen. Bár persze az lenne a legjobb, ha egyből megnyernék az egész versenyt.


 

 



Jozef Karika jelenleg a kísérleti műfaj egyik legkelendőbb írója Szlovákiában, sokan a félelem és a feszültség mesterének titulálják. Sikeres irodalmi útja azonban már azelőtt elkezdődött, hogy rémtörténeteivel megismerkedhetett volna a szlovák irodalom kedvelőivel, és gyakran átlépte kis Szlovákiánk határait is.

 



Az új európai szabvány, az ECE R129 ( i-Size ) koncepciója először 2013 júliusában vált ismertté, és azóta a gyártók évek óta gyártják az autóüléseket e szabvány szerint. De miért emlegetik egyre gyakrabban az elmúlt évben?


 

 

Minden gyermeknek joga van a szórakozáshoz, a kreatív, szórakoztató és egyben oktató tevékenységhez, hiszen jól ismert szabály, hogy amikor a gyerekek játszanak , tanulnak. Ezért, ha szülőként azon gondolkodik, melyik játék lenne a legmegfelelőbb a kicsiknek, mindenképpen kezdjen el Lego készleteken gondolkodni.

A Lego hosszú utat tett meg a kezdetek óta - amikor készletei többnyire színes, szinte teljesen hétköznapi darabokból álltak -. Ma már több oldalas katalógusokat böngészhetünk, amelyek tele vannak olyan Lego termékekkel, amelyekről gyerekként álmunkban sem számítottunk. A Lego márka azonban már nem csak gyerekeknek szól, szinte mindenki megtalálja benne a magáét. És egyáltalán nem mindegy, hogy ők a legfiatalabbak, iskolások, tinédzserek vagy akár felnőttek.

 

 

Dán Dominik nevét továbbra is rejtély övezi, annak ellenére, hogy napjaink egyik leghíresebb szlovákiai írója . Valódi kilétét a nagyközönség nem ismeri, csak szerettei, volt kollégái és a „Danish”-t kiadó kiadó ismeri. Annak ellenére azonban, hogy a rajongók számtalan összeesküvés-elmélete a személyazonosságával és valós életkorával kapcsolatos, valószínűleg senki sem lepődik meg azon, hogy álnevet használ és névtelen akar maradni, hiszen történetei a „Mi városunkban” (Pozsonyban) lezajlott, megoldatlan bűnügyeket írnak le. ).


 

 

Még nincs vége a nyárnak, és érdemes elkezdenie keresni a meleg téli csizmát ? Persze lehet, hogy abszurdnak tűnik, de rohanós időket élünk, amikor csak pislogni van időnk, és előhúzni a szekrényből a kabátunkat, kabátunkat, miközben a karácsonyi reklámok sem maradnak el, és október elején érkeznek hozzánk. Ráadásul az sem újdonság, hogy évről évre egyre kiszámíthatatlanabb az időjárás, így bizony jobb felkészülni, mint később megbánni.

A jól ismert Kaiser márka, amely a legjobb minőségű téli, nyári és egész évben használható polár dzsekik gyártója, idén több újdonsággal is jelentkezik. Ha arra törekszik, hogy a kicsik ne csak biztonságban legyenek a fagyos időjárástól, hanem sétálás közben is stílusosan nézzenek ki babakocsiban, akkor semmiképp se hagyjátok ki.

 

Minden szülő azt mondta magának legalább egyszer életében, hogy valószínűleg a valaha elkövetett legnagyobb hiba volt, ha hagyta magát ugratni, és játékboltot csinált belőle. Főleg, ha a gyereküket ámokfutásban a földre dobják, mert olyan játékot akar, amiről a legtöbb felnőttnek fogalma sincs, mire való.

Valljuk be, hogy a gyerekekkel való vásárlás időnként ijesztő lehet egy játékboltban , különösen akkor, ha rájössz, hogy gyermekeidnek hirtelen milliónyi lehetőségük van, amiről gyerekként csak álmodozhatott. De azt a tényt, hogy gyermeke választhat, pozitívan kell fogadnia. Igen, bár valószínűleg csak fejfájás.

Az utolsó cikkben bemutattuk nektek a lányoknak szánt játékokat (amikkel a fiúk is játszhatnak), ezúttal pedig azt nézzük meg, mi az, ami egy kis hősnek sem hiányozhat a gyerekszobából.

 


 

 

 

Ma olyan világban élünk, ahol egyre többen kezdenek elhinni, hogy minden játékot uniszexnek kell tekinteni. A babák nemcsak a lányokat, hanem a fiúkat is megtaníthatják empátiára, és arra, hogy milyen egy másik emberről gondoskodni, és a Lego sem pusztán fiús dolog. Végül is a lányok finommotorikus készségeiket és a játékokkal kapcsolatos térlátásukat is fejlesztik, amikor kis darabokkal játszanak. A modern kereskedelmi piac egyre több uniszex játékot kínál, amelyek színét semleges árnyalatokra hangolják, így a szülők könnyen belélegezhetik ezeket a játékokat , mivel a "rózsaszín csak a lányoknak, a kék csak a fiúknak". De tudod, hogy a gyerekek nem osztják a rózsaszínt és a kéket lányokra és fiúkra, hacsak nem tanítják őket felnőttek?

 

 

Gyermekkorodban a legfontosabb kötelességed a játék volt. És a legnagyobb gondod az volt, hogy legyen mivel játszani .

Játékokra volt szükséged, és a szüleid ott voltak, hogy megszerezzék azokat. Akkor még nem értetted, milyen nehéz volt kiválasztani azokat a játékokat , amiket te szeretnél, és amiket nem dobsz le ámokfutásban sírva.

Most ti vagytok a szülők, ugyanabban a helyzetben, mint sok évvel ezelőtt. Olyan játékokat keresel, amelyek tetszeni fognak a gyerekeknek, és amiket nem felejtenek el és nem rejtenek el a szobájuk sarkaiban, csak mert túl lányosak vagy fiúsak, túl régimódiak vagy egyszerűen unalmasak.

Ezért a játékok vásárlásakor fontos, hogy aszerint válasszunk, hogy mit szeretnének gyermekei, és ne aszerint, hogy mit szeretnek.

 


 

 

 

Még csak most kezdődött a nyári szünet, és alig két hónapnyi kaland, szórakozás és kikapcsolódás vár a kicsikre, de emlékszel, mit mondtál tavaly? Hogyan esküdtél meg a zsúfolásig megtelt áruházakban az üres polcok előtt, hogy nem az utolsó pillanatban fogod bevásárolni a tanszereket ?

És mikor a legalkalmasabb idő erre? Nos, minél előbb, annál jobb! Amellett, hogy minden évben elkerüli minden anya és apa stresszét, megmutatja gyermekeinek, hogyan kell felelősségteljesen hozzáállni a kötelezettségekhez. Akkor már csak tarthatod az ujjaidat, és remélheted, hogy az emberek átvesznek valamit a példádból, és kinőnek belőlük, akiknek teljesen idegen lesz a halogatás fogalma.

 

 

Miért olyan fontos a könyvek olvasása? Ezt az alapkérdést millió kis részre lehetne osztani válaszokkal, amelyek mindegyike más okot, valami újat adna nekünk.

Az olvasás az egyik első dolog, amit kisiskolásként megtanultunk. Küzdöttünk vele, addig gyakoroltuk, amíg a papírokon lévő betűk értelmet nem kaptak, szavakká, mondatokká, végül történetté alakultak át. Az olvasás nálunk magától értetődő készség, de ezen a világon sokak számára nem magától értetődő, ezért tisztelnünk kell.

 


 

 

 

A világ, amelyben élünk, tele van csodálatos helyekkel, amelyeket meglátogathatunk, felfedezhetünk, megismerhetünk, és elvihetünk tőlük egy hatalmas és felejthetetlen élményt, mert csak az emlékek maradnak meg örökké.

Nem számít, hogy szenvedélyes utazó vagy, vagy csak egy fárasztó munkanap után az éves kikapcsolódásra van szüksége – az tény, hogy rendelkeznie kell saját alapfelszereléssel, amelyet gyermekekkel való utazáshoz terveztek . Annál is inkább, ha gyerekekkel utazik , hiszen már megtanulta (ha nem újonc), hogy fel kell készülnie és mindig résen kell lennie. És mi nem hiányozhat a kicsik ilyen alapfelszereléséből?

 

 

 

A baba alapvető felszerelése számos olyan dologból áll, amelyekre a születés után vagy néhány hónapon belül szüksége lesz a babának. A ruhák , piperecikkek , kiságyak , autósülések vagy gyerekjátékok mellett babakocsira is szüksége lesz a baba számára. A babakocsi természetesen a gyermek alapfelszerelésének részét képezi, és szorosan kapcsolódik a mindennapi élethez.

 


 

 

 

A nyár, majdnem olyan, mint a tél, egyike azon évszakoknak, amelyeket az emberek utálnak vagy szeretnek. Egyesek számára a meleg idő megváltást jelent az év közben viselt ruharétegek alól, a többiek pedig megint csak kezdik visszaszámolni a napokat a további lehűlésig, hiszen minden 30 fok alatti fok olyan kis győzelem. Álmodni kell apró dolgokról.

De a télen kívül a nyárnak is megvannak a maga tipikus vízi sportjai , amelyekhez valóban megéri a trópusi évszakot teljes mértékben élvezni. Végül is, amikor az ember a vízben van, nem olyan elviselhetetlen a hőség, igaz?

 

 

A gyerekek kiszabadítása a televízió, a számítógépek, a táblagépek és a mobiltelefonok modern korából meglehetősen nehéz feladat lehet, és valószínűleg szinte minden szülő tudja ezt. A gyerekek megszokták, hogy millió dolog van körülöttük, ami szórakoztatja őket, és lekötik a figyelmüket, amíg elveszítik a képességüket, hogy egyedül szórakozzanak a játékokkal . És mégis kimenni? A levegőben? Biztosan.

 

Ha szülőként szeretnél ebben segíteni, érdemes egy kicsit többet szabadidődből a megfelelő kerti játékok kiválasztásával eltöltened, amiben a gyerekek órákon át élvezni fogják.

 


 

 

 

A Casualplay bemutatja az új LOOPi babakocsikat , új típusú kerekekkel, amelyek illeszkednek a LOOPi babakocsi felépítéséhez, és a terep és a szülő aktuális igényeinek megfelelően néhány percen belül könnyedén cserélhetők.

A városi kerekek , amelyeket a LOOPi City babakocsi minden tulajdonosa jól ismer, kényelmesek a város aszfaltozott útjain könnyű séták során. A LOOPi City a LOOPi sorozat alapmodellje . Könnyű (7 kilogramm) és gyorsan építhető, így ideális minden városban és lakásban élő szülő számára. A szűk helyeken történő manőverezés problémamentes, és tökéletesen elfér az autó vagy a lift csomagtartójában, ami a városi szülők egyik legalapvetőbb babakocsikövetelménye.

 

 

Valószínűleg minden szülő egyetért abban, hogy a gyerekkel élni néha igazán kimerítő (kevés élő szülő van a világon, aki képes lenne lépést tartani a babájával, és tökéletesen kipihent lenne. És valószínűleg ők sem erről a bolygóról származnak). Valamint mindannyian ismeritek azt a néhány órát, amikor megpróbáljátok elaltatni a kezetekben lévő fáradhatatlan apróságot, ami kiszívhatja az utolsó csipetnyi energiát, amit az éjszaka során sikerült összeszednie.

De mivel a 21. században élünk, valaki nagyon bölcs és leleményes feltalált olyan hintaszékeket és hintákat, amelyekbe elhelyezheti a babát. Nincs más dolgod, mint megvárni, amíg ezek a varázslatos találmányok megnyugtatják a kis szörnyeket, és élvezheted pillanatnyi szabadságodat.

De hogyan válasszuk ki a megfelelő gyermekágyat ?

 


 

 

Amikor egy baba megszületik, egészen más világ nyílik meg előtte, mint amit kilenc hónapja ismer az anyja méhének biztonságában. Amit gyakran látunk, gyakran érzünk, gyakran hallunk, az kivételes a baba számára, ugyanakkor nem is tudjuk. Olyan dolgokat tanulnak meg, amiket régóta ismerünk, és természetesek számunkra – például azt, hogy van mit elkapnunk; milyen dolgok vannak körülöttünk anyagiak; mi történik, ha teszünk ellene valamit.

A kisgyermekek mindezt életük első hónapjaiban megtanulják, és megpróbálják helyretenni a dolgokat, ezért nagyon fontos, hogy a szülők elegendő felfogást kínáljanak nekik motoros készségeik fejlesztéséhez, megtanulják felismerni a formákat és színeket és még sok mást. Amellett, hogy ez a szülő legfontosabb kezdete az életben, vannak más ideális segédeszközök is.

Fontosak a játszótakarók is.

 

 

 

 

Akár tetszik, akár nem, bolygónk olyan területén élünk, ahol változnak az évszakok – bár az elmúlt években úgy éreztük, hogy négy helyett csak kettő van. És mivel a tél néha igazán hideg és kiszámíthatatlan tud lenni, a téltől eltérő hónapokban is utolérhet minket. Például márciusban. Még néhány éve áprilisban is.

Ezért fontos a megfelelő táskát kiválasztani gyermeke számára.

 


 

 

 

Dan Brown jelenleg az egyik legismertebb és legkelendőbb szerző a kortárs irodalomban . Negyedik könyvével, a Da Vinci-kóddal vált híressé , amely bestseller lett, és nem csak az olvasók, hanem a fél világ előtt is ismertté tette a nevét.

Amellett, hogy sok munkája szereti őt, akadnak olyan kritikusok is, akik számára Brown egy rémálom, amely véleményével és főleg írásával ébreszti fel őket éjszaka. Geoffrey Pullum úgy kommentálta Brown írását, hogy „nem csak rossz; elképesztő, ügyetlen, meggondolatlan, szinte zseniálisan gonosz ."

 

 

 

 

A Casualplay márka bemutatta új LOOPi sportbabakocsiját a kölni Kind und Jungend szakkiállításon .

A Casualplay Loopi olyan szülők számára készült, akik többcélú használatot tesznek lehetővé anélkül, hogy sok pénzt költenének a babakocsira.

3 kerék/alváz opció közül választhat: Loopi City, Loopi Allroad, Loopi Running



 

 

 

 

Az új családtagok sok örömet okoznak a szülőknek, de másrészt nagy felelősséget is. Készülünk a gyermek érkezésére és keressük a módját , hogy a legjobb védelmet nyújthassuk neki . Egy pillanat alatt a gyermek és biztonsága a legfontosabb prioritássá válik életünkben .

 

 

 

 

Valószínűleg nincs senki a világon, aki ne ismerné a Harry Potter-jelenséget. Nem számít, ha az arcod felragyog, valahányszor meghallod, hogy valaki megemlíti ezt a híres nevet, vagy csak lehunyod a szemed, miközben a saját emlékezetedben kutatsz, mert "igen, tényleg elárul valamit" - csak tudod valami ilyesmi létezik.

 



 

 

 

A Casualplay szeret veled járni, ezért készítettük el ezt az útmutatót arról, hogyan fedezzük fel Barcelonát a kicsikkel!

 

Ez nem egy útmutató, mint mindenki más, ez Albert Arrayas, egy illusztrált útmutató! Albert egy fiatal barcelonai tervező, nagy tapasztalattal. Falfestmények, illusztrált albumok, sőt magazinok szerzője!

Reméljük, hogy Ön is annyira élvezi, mint mi.

 

 

 

Tippeket adunk a Casualplay Loop babakocsi jó állapotban tartásához

 

A hurkos babakocsik a Casualplay márka legújabb modelljei közé tartoznak.

Homokon, hóban, esőben a babakocsi betölti rendeltetését, bárhol is legyen.



 

 

 

Ha otthon van elfoglalva a gyerekeivel, az tökéletes ürügy arra, hogy ne menjen el edzőterembe. Fontos azonban a rendszeres testmozgás, és jól érzi magát kívül és belül egyaránt. Ana Casares személyi edző, 3 gyermek édesanyja, a "Triathlonosok Mamája" című könyv szerzője a Casualplay LOOP babakocsival együtt megmutatja nekünk a formába hozás titkát.

 

 

Mutatunk 5 eredeti ötletet, mit tehetsz, hogy elűzd a gyerekek unalmát.

Nem lehet mindig kimenni vagy kirándulni. Egyes hétvégék egyszerűen arról szólnak, hogy kimegyünk, vagy olyan váratlan esemény történik, amely megváltoztatja a terveidet, és el kell halasztanod azokat. Ne aggódj! A Casualplay öt ötletet tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan szórakoztassuk a gyerekeket, hogy ne unatkozzanak otthon.



 

 

 

A Casualplay Loop babakocsi azokat a kombinációkat/készleteket kínálja az újszülöttek számára , amelyeket a legjobban szeret: a Casualplay hordozható kiságytálcával , a Casualplay Baby 0 + autósüléssel vagy a Sono autósüléssel .

A szemnek A Casualplay Loop megfizethető. Kiváló minőséget, biztonságot és mindent kínál, amire a szülőknek szüksége van a babakocsitól. És most jön egy új alumínium konstrukció!


A babakocsi tökéletesen passzol a színek széles választékához.


 

 

 

A 2016-os év nagyon különleges a PLAY, SA gyártó számára , hiszen 50. születésnapját ünnepli.

Fél évszázada gondosan gyártja a legjobb sport babakocsikat , autóüléseket és egyéb kiegészítőket gyerekeknek, és idén is érdekes hírekkel szolgál.

Nézze meg a Casualplay újdonságait!


 

 

A Market24.sk tanácsokat ad a megfelelő autósülés kiválasztásához gyermeke számára

Íme néhány hasznos tipp az autósülés kiválasztásához .

1. Autósülés vásárlásakor javasoljuk, hogy fontolja meg, hogy milyen típusra van szüksége , illetve, hogy babakocsival kívánja-e használni.

2. Válassza ki a napi igényeinek megfelelő autósülést. A választás során vegye figyelembe azt is, hogy milyen járművel rendelkezik, és ennek megfelelően döntsön.

3. Olyan autósülést válasszunk, amely biztosítja a gyermek biztonságát és kényelmét. Ha a gyermek jól érzi magát, nyugodtnak érzi magát, a család is elégedett lesz.


 

 

Ugyanaz az elv vonatkozik gyermeke lábára is, mint a fogaira – a kezdetektől fogva megfelelően ápolja őket, és megelőzze az élet későbbi problémáit.


"A becslések szerint egy ember 115 000 mérföldet (körülbelül 185 000 kilométert) tesz meg életében – ez napi 8-10 ezer lépést jelent. " És a gyerekek 90 százalékának vannak lábproblémák, de csak egy pár lábra van szükség , ezért az első naptól kezdve vigyázzon rájuk ” – mondja Dr. Charlotte Hawkins, a gyermekek lábfejével, fejlődésével és rendellenességeivel foglalkozó specialista Londonban.


 

 

Kínálatunkban egy újdonságot mutatunk be. Yoomi önmelegedő palack. A yoomi hihetetlenül megkönnyíti az etetést ... véget vet az éjszakai problémáknak, a yoomi melegítő 60 másodperc alatt felmelegíti a baba tejét az anyatej hőmérsékletére. Bárhová elvihető... meleg víz nélkül. A yoomi soha nem melegíti túl az ételt... így minden tápanyagot megtart az anyatejben. Nagyon megfizethető ... a yoomi akár 300-szor is feltölthető (nincs szükség csatlakozókra, nincs akkumulátor). A yoomi cumisüvegek mellbimbó alakú gubancokkal rendelkeznek, ami lehetővé teszi a baba számára, hogy könnyen fogja a cumisüveget, miközben megakadályozza a csecsemő kólikáját. Tökéletesek cumisüveges táplálásra, kombinált táplálásra, vagy ha a szoptatásról cumisüveges táplálásra szeretnél váltani.