NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Lassan kezdődik a nyári szezon: készülj a medencékre és a vízi sportokra

 

A nyár, majdnem olyan, mint a tél, egyike azon évszakoknak, amelyeket az emberek utálnak vagy szeretnek. Egyesek számára a meleg idő megváltást jelent az év közben viselt ruharétegek alól, a többiek pedig megint csak kezdik visszaszámolni a napokat a további lehűlésig, hiszen minden 30 fok alatti fok olyan kis győzelem. Álmodni kell apró dolgokról.

De a télen kívül a nyárnak is megvannak a maga tipikus vízi sportjai , amelyekhez valóban megéri a trópusi évszakot teljes mértékben élvezni. Végül is, amikor az ember a vízben van, nem olyan elviselhetetlen a hőség, igaz?

 

A medencék megkímélnek a hőségtől

 

Ha Ön azon szerencsések közé tartozik, akinek van otthon kertje és egy hely, ahol úszómedencét építhet vagy fújhat fel, gratulálunk, és javasoljuk, hogy azonnal vásároljon egyet (ha még nem tette meg). Talán ez a legjobb dolog, amit nyáron tehetsz. Nyugodtan hagyja figyelmen kívül a medencék felelősségéről és gondozásáról szóló beszédet, amelyre ismerősei figyelmeztetnek. Csukja be a szemét, és képzelje el, hogy a kellemesen lehűtött víz felszínén lazul. Minden más várhat rád.

 

Ha nincs ekkora hely az udvaron, és mégis szeretne legalább egy kis örömet és kellemes hűsítést nyújtani magának és gyermekeinek (és esetleg házi kedvenceinek), akkor az üzletekben különféle méretű medencéket , sőt úszómedencéket is találhat . gyerekeknek akár egy szórakoztató nyomattal kedvenc mesehőseikkel. Biztosak vagyunk benne, hogy biztosan pontosan elfér a kert szélén vagy közepén, ahová valószínűleg tavasz óta elképzeled.
   

Megnyugodtál már? Oké, mert most elérkeztünk a medence kiegészítőihez . Igen, pontosan ezeket a feladatokat halasztottad el. De sebaj, rövid lesz, mert mi sem vagyunk pool guruk.

Az üzletekben tényleg mindent megtalálsz az uszodákkal kapcsolatban - akár a nagyobbat vásároltad meg, amihez értelemszerűen több kell, akár a kisebbet választottad, alacsonyabb szintű karbantartással. Rajtad múlik, hogy kefét veszel-e a kézi medencetisztításhoz , vagy drágább szűrőkbe fektetsz be (több pénz, de több idő!). És mindenképp kérdezz rá a boltokban, ha valamit nem értesz, mert több dolog is kell. Szívesen adnak tanácsot.

Ilyen remek dolog a napelemes ponyva is, ami gyorsabban felmelegíti a medencében lévő vizet és kellemesen melegen tartja, így a jeges vízbe jutás már nem órák kérdése.

A szórakoztatóbb kiegészítők között minden bizonnyal megtalálhatóak a különböző színű és formájú felfújható nyugágyak , felfújható székek és vízi játékok , amelyek a vízben való nyugodt pihenést igazi adrenalin élménnyé varázsolhatják.

 

 

 

Vízi sportok , amiket csak nyáron űzhetsz

 

Vagy ahol van meleg és víz. Ön dönti el, hogy milyen vízi sportot választ. Akár azért csinálod, mert csak élvezed, akár arról álmodozol, hogy egyszer talán kijutsz az olimpiára, vagy a barátaid beszéltek rá... A legfontosabb, hogy szórakoztató legyen neked és szeretteidnek. De ha vízi sportokat, például vízisí , csónakázás , rafting , szörfözés , rafting vagy búvárkodás űz, ne felejtse el magával hozni a szükséges felszerelést.

 

A búvárkodás valószínűleg az egyik olyan vízi sport, amely nemcsak a felnőtteket, hanem a gyerekeket is vonzza. A tavak, tengerek és óceánok felszíne alatt számos titok és kincs rejtőzik, amelyek felfedezésére csábítanak bennünket. Először is, mielőtt a professzionális búvárkodás mellett döntene, feltétlenül vásároljon búvárszemüveget , uszonyokat , légzőcső és szükség esetén fül- és orrvédőt .

Ne feledkezzünk meg a biztonságról sem, és mindenképpen viseljünk mentőmellényt vagy legalább egy kéznél lévőt. Persze lehet, hogy egy romantikus csónakázás naplementekor nem fog tökéletesen illeszkedni a gondosan megtervezett öltözékedbe, de a biztonságnak az első helyen kell állnia!

És végül csak megemlítjük, hogy a nyár nem csak a vízi tevékenységekről szól. Ha eleged van, vigye a labdáit és az ütőit, és játsszon strandjátékokat .

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse