NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő gyapjúdzsekit télre, nyárra vagy egész évre

 

 

Akár tetszik, akár nem, bolygónk olyan területén élünk, ahol változnak az évszakok – bár az elmúlt években úgy éreztük, hogy négy helyett csak kettő van. És mivel a tél néha igazán hideg és kiszámíthatatlan tud lenni, a téltől eltérő hónapokban is utolérhet minket. Például márciusban. Még néhány éve áprilisban is.

Ezért fontos a megfelelő táskát kiválasztani gyermeke számára.

 


 

Nos, akár esős, akár havas az ősz és a tél, a kicsikkel ki kell menni a szabadba - friss levegőt szívni, izmait megfeszíteni. A hideg levegőtől azonban nem csak sapkával és push-up kabáttal óvhatod meg babádat, ahol hóembereddel hibázhatnak a járókelők.

 

A babakocsi táskákat a világ minden táján árulják, változatos színben, méretben, mintázatban, formában, anyagban, és a kicsit hidegebb időre, de akár több fokos nulla alatti hőmérsékletre is felszerelve. Szuper az is, hogy a gyereket könnyebb és sokkal gyorsabb csak betenni a táskába, mint durva ruhába öltözve hosszú percekig küzdeni. Ráadásul egyes gyapjúdzsekik akár évekig is kibírják a kicsivel!

 

Milyen fusaket válasszunk?

Valószínűleg ez az alapkérdés, amelyet minden anya feltesz magának , aki gyapjúdzseki vásárlásán gondolkodik. Annak érdekében, hogy tisztában legyen vele, és mérlegelje az előnyöket és hátrányokat is, amelyeket később egy családi összejövetelen bemutathat, tanácsot adunk néhány dologban.

Mindenekelőtt fontolja meg a kívánt évszakot . Ne feledje azt is, hogy gyermeke növekszik, ezért érdemes olyan gyapjú kabátokat keresni, amelyeket a harmadik-negyedik évig használhat.

A gyapjú kiválasztásánál egy másik szempont az anyag minősége, az ár és nem utolsósorban a szín és a dizájn , mert mindenki azt szeretné, ha gyermeke a legszebb és legmenőbb lenne az utcán.

 

A fusakov típusai és anyagai

A Fusaky minőségi anyagból készült, amely kellemes tapintású, és ellenáll a víznek, a szélnek és a télnek. Ha azonban olyan helyre szeretne menni, ahol a hőmérséklet néhány fokkal mínuszban lesz, mindenképpen ajánljuk a gyapjú gyapjú gyerekkabátokat , amelyek hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkeznek, és -15 °C-ig alkalmasak. Az ára magasabb, de Ön garantálja, hogy gyermeke mindig meleg lesz, amíg benne van.

Ha van egy jó polár kabátod, és nem szeretnéd újra cserélni, akkor a gyapjútáskákba vásárolhatsz egy polár bélést , ami a kicsiket is melegen tartja.

Az üzletekben egész évben használható fusakokat is találhat, amelyek egy felső és egy belső fusakból állnak, amelyek szezontól függően külön-külön is használhatók. A gyapjúdzsekik külső oldalára általában nejlont vagy poliésztert , belülre pedig pamutot és gyapjút használnak, ami szépen felmelegszik.

 

Casualplay táskák Fusaky Kaiser Fusaky Eisbärchen


Legkeresettebb táskáink közé tartoznak a Kaiser , Casualplay és Eisbärchen táskák .

Sok gyapjúdzseki biztonsági funkcióval is rendelkezik, a hátulján csúszásgátló réteggel, hogy biztonságosan tartható legyen a babakocsiban, és sok kihajtható, hogy puha takarót készítsenek.

 

Nyári táskák

A nyári polárdzsekik rugalmasak, mert a lábszárat takaró felső részük leválasztható, így elnyeri a babakocsi betét funkcióját. A legtöbb bajusztípusnál a fejrész visszahúzható, hogy megvédje a baba arcát.

 

Bajusz kezelése és tisztítása

A gyapjú ápolása és tisztítása során mindig figyelni kell a címkén található utasításokat és szimbólumokat, míg a téli juh gyapjú gyapjú csak vegytisztítóban tisztítható.

 

Az üzletekben és az interneten a fusakov hatalmas választékát találja minőségi márkákból, amelyek közül választhat. Mindig fontos megkérdezni az értékesítőket, vagy elolvasni az interneten az Önt érdeklő modellre vonatkozó információkat. Bízunk benne, hogy hamarosan talál egyet gyermekének.

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse