NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

"Még a legkisebb ember is megváltoztathatja a jövő irányát" Biztonság az otthon kényelmében

 

 

Az új családtagok sok örömet okoznak a szülőknek, de másrészt nagy felelősséget is. Készülünk a gyermek érkezésére és keressük a módját , hogy a legjobb védelmet nyújthassuk neki . Egy pillanat alatt a gyermek és biztonsága a legfontosabb prioritássá válik életünkben .

 

 

A legjobb segítők a baba első hónapjaiban

 

Minden szülő azt szeretné, ha gyermeke állandó felügyelet alatt állna, és akkor is tudja, mit csinál, ha nincs jelen. A babaőrző vagy walkie-talkie nagyon jó eszköz minden szülő számára. A légzésfigyelővel együtt ezek képezik a gyermek alapvető biztonsági felszerelését. Ezek a légzésfigyelők rögzítik a megfelelő légzést és pulzusszámot. Ez a modern eszköz megkönnyíti életünket, és azoknak a szülőknek készült, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy a gyermek nyugodtan aludjon alvás közben. A gyermek életének első felében fennáll a SIDS veszélye. Ez a szindróma azt okozza, hogy a baba alvás közben leáll a légzése. A legtöbb ember elfelejti behelyezni ezeket a szükséges dolgokat a felszerelésébe, és azt mondja: "A babánkkal valójában semmi sem történhet", és ez nem mindig lehet igaz.

 

Fiókjaink lehetséges kockázatait is előre kell látni. Főleg, ha az út lassan az első lépéshez közeledik. Minden egyedülálló szülő türelmetlenül várja ezt a pillanatot – mert ahogy mondani szokás, a gyerek úgy nő, mint a vízből, és olyan gyorsan megteszi az első lépést az életben. Óvatosnak kell lennie, ha a baba járni kezd. Előzetesen át kell gondolnia és módosítania kell háztartási körülményeit. Ha kis fiókjainkról beszélünk, akkor jelentősen fokoznunk kell az óvatosságot a háztartás berendezésében. A gyerekek még nem tudják, mi veszélyes számukra.

 

A sérülések leggyakoribb oka a nem megfelelően biztosított háztartás vagy a szülők figyelmetlensége. Amikor a kicsi mindent megvizsgál, megtud dolgokat, hogyan működnek, megvizsgálja, mi történik, ha kinyit egy szekrényt vagy fiókot, de még mindig nem veszi észre, milyen veszélyek leselkednek rá otthon. Ezért gyermekbiztonsági zárakat kell használni . Az elektromos aljzatokra is odafigyelünk. Különféle gyermekbiztonsági zárakat használhatunk különféle balesetek, események megelőzésére.

 

 

Típusok a végén

 

Csúszásgátló betétekkel akadályozza meg a csúszásgátló csapdákat. A balesetek gyakran főleg a fürdőszobában történnek, ahol csúszásgátló szőnyeget kell biztosítani a fürdőkádhoz vagy a zuhanyzóhoz.

Ha berakja a dolgokat a szekrényekbe, rögzítenie kell a biztonsági zárakat. Segítenek abban, hogy a baba ne nyissa ki a szekrényt vagy a fiókot. A biztonsági zárak használata egyszerű, és a szekrényajtó szélességéhez igazítható.

 

Az ajtóütközők nagyszerű eszközt jelentenek minden olyan háztartásban, ahol van egy kis szemtelen ember. Ezek az ajtóütközők biztosítják, hogy az ajtó teljes becsapódás ellen reteszelve legyen. Ugyanakkor megvédi gyermekét attól, hogy becsípje az ujjait.

 

A lépcsők és ajtók könnyen szerelhető gyermekkorlátai biztosítják a háztartás biztonságos működését. Nagyszerű segítők gyermekei védelmében. Az akadályok mindkét irányban kinyílhatnak. Gyermekek számára biztonságos

 

Az idő még mindig halad előre, és vele együtt az új találmányok vagy termékek. A szülők örömmel fogadják az újdonságokat a gyermek biztonságának javításában. A modern találmányok egyike a gyermekszíjak és vezetékek . A vezetőpántok könnyen felhelyezhetők, és gyermeke első lépései vagy sétaveszély esetén használhatók.

A szülők gondoskodnak gyermekük biztonságáról, mielőtt a földre zuhannának, amikor a kicsi az első lépéseket próbálja megtenni. A gyerekeknek szánt sisakok kiváló segítséget nyújtanak a gyermekek fejének védelmében, amelyek puha habból állnak.

 

Ha gyermeke már elérte azt a szakaszt, amikor már nem fér el a kiságyban, és nagyobb ágyba költözik, rögzítenie kell az ágyrögzítőket. Arra szolgálnak, hogy csökkentsük annak kockázatát, hogy a baba kiessen a kiságyból. A sorompó rögzítése és eltávolítása az ágyon nagyon egyszerű.

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse