NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Mutatjuk a Puky márka 2019-es híreit

A jelenleg tapasztalható szélsőséges időjárás és hőmérséklet-ingadozás ellenére is látható, hogy megállíthatatlanul közeledik a tavasz. A népszerű évszak kezdete egyben a szabadtéri tevékenységek kezdetét is hozza, amire a hideg tél miatt eddig is várnia kellett Önnek és gyermekeinek.


Ha azt mondod, hogy 2019 tavasza neked és a kicsiknek más lesz, és itt az ideje, hogy új dolgokat próbálj ki, tedd meg az ismert kerékpár-, ugráló- és tricikligyártó, a Puka híreivel együtt.

 

 

Teljes hír a Pukymoto-tól

 

A Puky márka legnagyobb újdonsága, amit idén láthattunk, a háromkerekű kidobó Pukymoto , amely kitölti a űrt a kétféle kidobó között . Az első egy négykerekű kidobó , amely kisebb gyerekek számára készült, akik megtanulják megtartani az egyensúlyukat, a második pedig egy kétkerekű kidobó , amely nagyobb gyerekeknek való, akik magabiztosabbak az utazásban.

 

 

A Pukymoto ergonomikus kialakítású, és a korosztályban másfél éves kortól készült gyermekek számára készült. A gyermek maximális súlya 20 kg-ra van korlátozva, és hogy még jobb képet adjon arról, hogy a Pukymoto alkalmas-e az Ön gyermekének, a gyermek magassági tartománya ennél a gyermek kidobónál 83-98 cm.

 

 

A Pukymoto babakidobó bogyós/rózsaszín és antracit/kék színben kapható.

 

 

Sisakok , kerékpárok , kidobók és triciklik új dizájnban és színekben

 

A Puky márka egy másik újdonsága 2019-ben sisakok új dizájnnal. Új sisakok nem veszítettek minőségükből, és mindent megvannak, ami a jó gyereksisakoknak kell – a héjuk erős és robusztus, hogy a legjobban védje gyermeke fejét; a sisakon lévő lyukak kellőképpen szellőznek, hogy a lehető legkényelmesebb viseletet tegyék, a lyukakon lévő hálók pedig megakadályozzák, hogy a gyerekek idegesítsék a rovarokat biciklizéskor vagy kidobógépen .

 

Sisakok négy kivitelben és színben kínáljuk - fehér-rózsaszínben két különböző variációban, fekete-piros és kék-piros színben a Puky márka hivatalos logójának macskájával .

 

 

 

 

Az ezüst-piros gyerek ugrálók teljes színújdonságot jelentenek; világosszürke triciklik és kidobók , amelyekhez két kék és rózsaszín ragasztódísz tartozik; és narancssárga-türkiz (Maus) robogók , kerékpárok és kidobók .

 

 

 

Újdonság a kínálatban a SpeedUs One és a PUKY - Scooters SpeedUs Two is

 

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse