NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Mit tehetsz, hogy elűzd az unalmat a gyerekekből? 5 eredeti ötlet

 

Mutatunk 5 eredeti ötletet, mit tehetsz, hogy elűzd a gyerekek unalmát.

Nem lehet mindig kimenni vagy kirándulni. Egyes hétvégék egyszerűen arról szólnak, hogy kimegyünk, vagy olyan váratlan esemény történik, amely megváltoztatja a terveidet, és el kell halasztanod azokat. Ne aggódj! A Casualplay öt ötletet tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan szórakoztassuk a gyerekeket, hogy ne unatkozzanak otthon.



 

1. Kempingezés a nappaliban


Használjon seprűt, étkezőszékeket és régi ponyvákat a sátorhoz . Játszhatsz cowboyt és indiánt, beszélhetsz az ő nyelvükön és... miért ne? Ebéd a földön. És ha nagy csatát akarsz vívni... harcolj a furgonnal!



2. Hívj meg egy barátot vagy barátokat, akik otthon töltik veled a napot.

Szüksége van egy jó időre, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van elegendő élelem. A szülők örülnek, ha gyermekeik találkoznak a barátaikkal.

 

 


3. Filmklub



Nem, nem... Ez nem csak filmnézés. Először plakátra és jegyekre van szüksége, ez a feladat eltart egy ideig. Ha már meg van szervezve a program, akkor már csak az előadás előtt pár perccel kell pattogatott kukoricát vagy könnyű ételt készíteni a gyerekeknek . A végén beszélhetsz a filmről: mi volt a legjobb, mi volt a legviccesebb rész, vagy megbeszélhetsz minden izgalmas jelenetet .
 

 

4. Főzés


Anyukáknak, apukáknak, akik nem bánják, ha egy kis rendetlenség van a konyhában;) Fontos, hogy a gyerekek apránként kezdjenek el olvasni a konyháról és értékeljék az ételeket is. Gondolj egy receptre, amit szívesen megtanulnál. Javasolunk valamit, ahol részt vehetsz. Például süti, sütemény. .. a gyerekek nem haboznak veled dolgozni, ha később megehetik! Az ilyen tevékenység nemcsak szórakoztató, hanem a tanulás része is.
 

 

5. Kézműves


Ügyes vagy és jó a képzelőereje? Akkor imádni fogod! Ha Ön azok közé tartozik, akiknek a konyhaszekrénye tele van szárított tésztával , van egy varrócérnája és egy pótolhatatlan fehér ragasztója , akkor minden megvan, amire szüksége van! Ékszerek és keretek az egész családnak .

Nézze meg, hogyan készíthet műalkotást tésztából

 

Reméljük, hogy ezek az ötletek segítenek gyermekei szórakoztatásában. Ne felejtse el megjegyezni, hogy melyik otthoni tevékenységet szereti a legjobban a gyerekekkel.

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse