NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

A sport babakocsik a gyermek alapfelszereléséhez tartoznak, mi tanácsot adunk a kiválasztásához

 

 

A baba alapvető felszerelése számos olyan dologból áll, amelyekre a születés után vagy néhány hónapon belül szüksége lesz a babának. A ruhák , piperecikkek , kiságyak , autósülések vagy gyerekjátékok mellett babakocsira is szüksége lesz a baba számára. A babakocsi természetesen a gyermek alapfelszerelésének részét képezi, és szorosan kapcsolódik a mindennapi élethez.

 


 

 

Babakocsi vásárlása előtt először mérlegelje a környezetet, amelyben mozogni fog. Ha olyan anyukák csoportjába tartozol, akik elég gyakran mozognak az igényesebb, göröngyösebb, egyenetlen terepen, vagy gyakran kirándulsz a természetbe, akkor nagyobb, terepkerekű sportbabakocsit ajánlunk.

sport babakocsik

 

Milyen típusú sportbabakocsit válasszunk?

A piac a sport babakocsik széles választékát kínálja, amelyeket igényes terepre terveztek. A többi babakocsimodellhez képest az off-road sport babakocsi tágasabb, általában nehezebb, jó minőségű kerékfelfüggesztéssel. A babakocsi másik jellemzője a nagyobb teherbírás. A kínálatban találsz például 15 kg teherbírású babakocsikat, de természetesen nagyobb teherbírást is. A háttámla több pozícióban állítható, fekvés, ülés és hasonlók lehetőségével. A magasságban állítható fogantyút különösen a magasabb alkatú szülők értékelik.

Ha főleg városban szeretne sportbabakocsit használni , akkor kisebb kerekű sportbabakocsit ajánlunk . A babakocsi felfüggesztése nem biztos, hogy olyan robusztus, mint egy terepen használt babakocsié . Javasoljuk, hogy vegye figyelembe a tényezőket, hogy a babakocsi befér-e az autó csomagtartójába, vagy alkalmas-e (megfelelően széles) a ház liftjére.

Természetesen javasoljuk, hogy a babakocsi kialakítását saját ízlése szerint alakítsa.

Minden típusú sport babakocsit fel kell szerelni biztonsági övvel a gyermek védelme érdekében. Előfordulhat, hogy az üléseket a szülők felé vagy a menetiránnyal ellentétes irányba fordítják. Tartalmaz egy elég nagy bevásárlókosarat, amelybe a gyermek vagy a szülő dolgai is beleférnek.

 

Háromkerekű, négykerekű vagy felfújható vagy műanyag sportbabakocsi?

Ha egy háromkerekű sportbabakocsit választana, akkor elsősorban az irányítás terén lenne előnye. A háromkerekű babakocsi könnyebben kezelhető. Ha négykerekű babakocsit választunk, az az előny például, hogy a babakocsi összességében stabilabb. A választás azonban elsősorban az Öné. Ha összehasonlítjuk a felfújható kerekeket a műanyag kerekekkel, a különbség az, hogy a műanyag kerekek keményebbek, de könnyebbek. A felfújható keréknek nincs gondja az egyenetlen felülettel, de valamivel nehezebb.

Itt különféle sportbabakocsikat talál a vezető gyártóktól: Casualplay , Play, Britax , A BC Design , Babypoint , Brevi , Cam , Concord és még sok más.

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse