NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Hírek a Play márkától 2020-ban

 

A Play márka évek óta örömet, kényelmet és gondtalan életet hoz a szülők és gyermekeik életébe. Gondoskodik a biztonságukról, és igyekszik szülei válláról levenni a gondok terhét, amelyek minden apró morzsa születését kísérik.

A Play márka 2020-ban újdonságokat hozott az autósülés kategóriából, és két új színnel bővítette a népszerű Play Funky golf babakocsit .

 

 


 

 

 

Play Scout Plus és Safe 6 autósülések

2020-ban a Play márka két új, biztonságos gyermekülés modellel érkezik. Ezek közül az első a Scout Plus autósülés , amely a meglévő Scout autósülés továbbfejlesztett változata . A Scout Plus autósülés új fejtámlát és ülésállítást kapott, amely immár szintén automatikusan állítható, illetve a Play márka az öv könnyebb felszerelése mellett is döntött.

 

Scout Plus autósülés A 0-25 kg-os súlykategóriájú gyermekek számára készült, és három színben kapható - Wooly (szürke), Bamm-Bamm (fekete) és Dino (lila).

 

 

A Play márka egy másik gyermekülése idén a Safe 6 autósülés . A 0-36 kg-os súlykategóriához tervezték, így születésüktől biztonságban tartja kicsinyeit egészen addig, amíg már nincs szükségük autósülésre az autóvezetéshez. Praktikus, 360 fokban korlátlan forgatórendszerrel van felszerelve, így könnyen manipulálható, és szükség szerint fordítható ellentétes és hátrafelé. A forgatható rendszer másik nagy előnye, hogy a gyerek autóból való kiemelésekor az autósülés az ajtó felé is fordítható.

 

A Safe 6 autós gyerekülés három színben is elérhető - Wooly, Bamm-Bamm (fekete) és Dino (lila).

 

 

 

Golf cart Play Funky

A Play Funky babakocsik leginkább könnyedségükről, kényelmükről és könnyű kezelhetőségükről ismertek, így ideális társuk a hosszú városi sétákhoz. A Play márka tavaly került a Funky családhoz eredeti és stílusos dizájn, amely nagyon népszerű a szülők körében, és 2020-ban biztosan nem marad el. Bár a Turbulance és a Flame színei ezúttal minta nélküliek és kifinomultabbak, modern megjelenésükkel mindenképpen lenyűgözik őket.

 

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse