NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő gyermek napszemüveget

 

 

A gyermekek szeme érzékeny a napfényre, ezért fontos, hogy megfelelő védelmet biztosítsunk számukra. A megfelelő napszemüveg nemcsak stílusos kiegészítő, hanem az UV-sugárzás elleni védelem elengedhetetlen része is. Íme néhány ok, amiért fontos a gyermek napszemüvege:

Fontos szempontok a gyermek napszemüveg kiválasztásánál:

 

  1. Polarizált lencsék UV-szűrővel : A polarizált lencsék segítenek kiküszöbölni a nem kívánt tükröződést és javítják a látásélességet. Ugyanakkor rendelkezniük kell egy UV400-as szűrővel , amely megvédi a szemet a káros UV-sugárzástól.

  2. Rugalmas műanyag keretek : A gyerekek aktívak, és kényelmes szemüvegre van szükségük, amely nem hajtható össze. A műanyag rugalmas karikák ideális választás, mert alkalmazkodnak a gyermek arcához és nem esnek le.

  3. Színes lencsék tüköreffektussal : A színes lencsék nemcsak stílusosak, hanem gyakorlatilag törhetetlenek is. A tükörhatás modern megjelenést kölcsönöz a szemüvegnek.

  4. Szemüvegméret : A szemüvegek három méretben kaphatók: 12-24 hónapos , 24-36 hónapos és 36 hónapos kor feletti gyermekek számára. Mindegyik méretet úgy tervezték meg, hogy a gyermekek fejlődésének minden szakaszában megfeleljen a speciális igényeknek.

  5. Biztonsági elemek : A szemüvegnek kerek vagy négyzet alakúnak kell lennie, hogy jobban illeszkedjen a gyermekek arcához. Strapabíróak, és akár futás és ugrás közben is hordhatják a gyerekek.

 

 

Miért fontos a gyermek napszemüvege ?

 

  1. Megvédik a szemet az ultraibolya sugárzástól (UV sugárzás) : Az UVA és UVB sugarak bőröregedést, ráncokat okozhatnak, és még bőrdaganatok kialakulásához is hozzájárulhatnak. A gyerekek szeme érzékenyebb ezekre a sugarakra, ezért fontos védeni őket.

  2. Megakadályozzák a por és szennyeződések szemébe jutását : A szemüvegek biztosítják, hogy por, pollen és szennyeződés ne kerüljön gyermeke szemébe.

  3. UV sugárzás elleni védelem : A homok és a járda visszaveri az UV-sugarakat, és a napszemüveg megakadályozza, hogy a szemébe kerüljenek.

  4. A szem megerőltetésének megelőzése : A szemüveg segít megelőzni az erős fény által okozott szem megerőltetését és fejfájását.

  5. Védelem korai életkortól : A gyermekek már gyermekkoruk óta ki vannak téve az UV-sugárzásnak, ezért fontos, hogy a szemvédelemmel kezdjük

 

Ne feledje, hogy a napszemüveg nemcsak divatos kiegészítő, hanem a kis kalandorok szemápolásának is fontos része. 🌞👓

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse