NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Hírek a 2021-es Casualplay babakocsik kínálatából

 

A Casualplay márka 2021-ben is olyan újításokat kínál, amelyek megkönnyítik a szülők mindennapi gondjait, hogy a szülők teljes mértékben élvezhessék a boldog pillanatokat kisangyalaikkal.

A Casualplay 2021-ben sem okozott csalódást, és új, innovatív, kiváló minőségű és biztonságos termékekkel érkezik, amelyek szintén a dizájn darabjai. A termékek többféle színben kaphatók, így minden szülő ízlése szerint válogathat belőlük.

 

 

Sport babakocsik Optim

Az új Optim sportbabakocsik a Casualplay babakocsijai, amelyeket élettel teli szülőknek terveztek. A városok egyre dinamikusabbak, és mozgékonyságot és rugalmasságot igényelnek. Az Optim babakocsi ezért a praktikus anyukák és apák előnyben részesített választása, akik hozzászoktak a folyamatos változáshoz. Kis súlyuk lehetővé teszi, hogy könnyedén mozogjon, és egyetlen kézzel irányítsa a babakocsit .

Szuperstrapabíró kerekek, amelyek bármilyen felületre és ritmusra képesek, lehetővé teszik a maraton egész napját anélkül, hogy a gyermek észrevenné.

 

Az Optim babakocsik három készletváltozatban kaphatók – egy autósüléses készletben Verai 0+ és tálca, szett Sono 0+ autósüléssel 0-13 kg és szett tálcával

 

A készletek a következő négy színben kaphatók: lila, zöld, artic szürke, homok.

 

 

 

Új Space babakocsik

 

Az, hogy a kaland sikeres-e, nagymértékben a felszerelésen múlik. Éppen ezért a casualplay márka új Space babakocsija tökéletes tereptárs minden családi kalandhoz.

 

Nagy és strapabíró kerekei csökkentik a visszapattanó hatást egyenetlen terepen történő vezetéskor. A Space babakocsi ideális azoknak a szülőknek, akik szeretnék megkönnyíteni az életüket. Nagy és tágas a gyermek nagyobb kényelmét szolgálja, aki a szüleire vagy a menet irányába nézve gyönyörködhet a környező kilátásban. Könnyen összeszerelhető és nem foglal sok helyet. Ezzel a babakocsival sem hideg, sem meleg, sem eső nem zavarja az új kalandok elindítását.

 

Babakocsik A Space készletekben kapható Verai 0+ autósüléssel és tálcával, négy színben eclipse, lila, zöld, sötétkék.

 

 

 

Babakocsi Wend

Ön egy család, amely a városi környezetet választja növekedési, szórakozási, munkavégzési, kapcsolattartási vagy kikapcsolódási helyként? Válassza a Wend babakocsit sokoldalúsága, mérete és kényelme miatt.

Meg fog lepődni, hogy milyen széles a belsejében. Gyermeke kényelmes lesz, és átkelhet a városon. Valami más? Nos, igen, olyan kompakt, hogy az ajtó mögött tárolhatja. Rövid utakra, könnyedségének köszönhetően, hordszíjjal a vállán is hordhatod a Wend babakocsit .

A Wend babakocsik zöld és szürke tálcával együtt találhatók a készletben.

 

 

Babakocsi túra iker

 

Azon anyák számára, akik egyszerre két angyalt hordtak, a Casualplay újdonságot kínál, a Tour twin babakocsi ikreknek . Ha törődik a gyerekek kényelmével, de gondol a helytakarékosságra is, ez a babakocsi a megfelelő az Ön számára. Manőverezhetősége és könnyűsége lehetővé teszi a babakocsi irányítását Tour Twin csak egy kézzel.

Elérhető A Market 24 -ben Tour Twin babakocsikat találsz zöld, fekete, szürke színben és két tálcás készletben is kaphatók.

 

 

Belvárosi sport babakocsi

A dizájn, a praktikum és az ergonómia kéz a kézben jár ezzel a legigényesebb szülőknek tervezett babakocsival : korlátlan mobilitása, alkalmazkodóképessége és tartóssága ideális babakocsivá teszi a belvárosban azok számára, akiknek nagyon drága az idő.

 

Utazz a babakocsival fel-alá a városban, és egy kézzel kerülj el mindent, ami az utadba áll. Könnyűsége és irányíthatósága egyedülálló babakocsivá teszi anélkül, hogy elveszítené a szükséges erőt.

 

Az 5 pontos heveder biztonságban tartja babáját. Ezenkívül megfigyelheti mozgását a kocsi tetején található ablakon keresztül.

 

A Downtown babakocsi az alábbi három színben található a Market 24 kínálatában: alpesi zöld, lila és artic.

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse