NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Kiságy matracok a minőségi alvásért

 

A jó alvás az alapja a normális működésnek és a kellemes napnak. Az alvás egész napunkra hatással van. Minden szülő számára fontos, hogy gyermeke jól aludjon. A gyermekek számára az alvás a jó és megfelelő fejlődésük alapja. Ahhoz, hogy az alvás minden funkcióját betöltse, nemcsak jónak, hanem egészségesnek is kell lennie. A forró görögországi kiváló gyerekmatracokat hozza el hozzánk a Greco Strom márka, amely minden időben tudja, mire van szükségük a gyerekeknek és szüleiknek.


 

 

 

Kvalitný spánok

 

Amit a gyermekmatracokról szóló cikkből megtudhat

  • Hogyan befolyásolja a babamatrac kiválasztása az alvás minőségét
  • Megnéztük közelebbről a görög Greco Strom márkát  
  • Kiegészítők az egészséges és minőségi alvásért

 

A babamatrac kiválasztása befolyásolja az alvás minőségét

A babamatrac kiválasztása nagyon fontos. A mag vagy a felület anyaga nem tartalmazhat nehézfémeket vagy más veszélyes anyagokat. A gyerekek sokkal érzékenyebbek a szennyező anyagokra, mint a felnőttek, és sokkal több időt töltenek a kiságyban alvással. A matracnak maximális kényelmet, biztonságot, ergonómiai paramétereket és megfelelő testtartást kell biztosítania a gyermek számára, ami az egészséges testi fejlődés előfeltétele. Higiénés okokból célszerű mindig új matracot biztosítani a gyermeknek, és védőmatrachuzatot használni.Megszoktuk, hogy a második gyereknél ugyanazt a matracot használjuk. De ne felejtsük el, hogy a baba születése után a legérzékenyebb a baktériumokra, az immunitása még fejlődik és nem elég. Ezért a baba tökéletes biztonsága érdekében mindig új matracot ajánlunk. Nemcsak a minőség, hanem az alvás hossza is fontos tényező, amit nem szabad megfeledkezni.

Greco Tree matrac

A piacon általunk ismert matracok közül a közel hatvan éves hagyományokkal rendelkező görög Greco Strom márkát ajánljuk a matracok speciális gyártásában, beleértve az orvosi igazolással rendelkező matracokat és a szállodai matracokat is, mely termékeket kínál a baba minőségi alvásához. A legjobb minőségű matracokat kínálja Önnek és gyermekeinek. A Greco Strom márka sikerének kulcsa az első osztályú anyagok, valamint az eljárások és tanúsítványok szigorú betartása.

 

Gyermek matrac Greco Tree

Megnéztük közelebbről a Greco Strom matracokat , amelyek természetes lószőrből készültek természetes latexszel kombinálva. A lószőr kivételes tulajdonsága, hogy kényelmet nyújt a hidegben és a melegben, és kedvező mikroklímát teremt az egészséges alváshoz . Kiváló rugalmasságukkal, ellenálló képességükkel, valamint antibakteriális, atka- és allergiaellenes tulajdonságokkal rendelkeznek. Az anyag természetesen elvezeti az izzadságot a testről, és kivételesen kényelmes és egészséges alvást tesz lehetővé.

A matracokat levehető Jaquard Cotton huzat borítja, magas természetes pamuttartalommal a kényelmes alvás érdekében. Az anyag nem mérgező. A huzat mosógépben mosható . A matracokat egy levehető Stretch Antibacterial huzat is fedi, amely speciális antibakteriális kezeléssel csökkenti a baktériumok és atkák elszaporodásának lehetőségét. Ezeket a tulajdonságokat minden anya értékelni fogja, akinek a gyermeke allergiás.

Greco Tree matrac

Az anyag egy hipoallergén, nem mérgező és hőre lágyuló elasztomer, amely egyesíti a gondosan kiválasztott, teljesen újrahasznosítható szintetikus szálak és a természetből vett szerkezetek tulajdonságait. Az eredmény a rugalmasság, a nyomáselosztás és a szellőzés páratlan kombinációja, amely maximális kényelmet biztosít.

A Greco Tree OMIROS matrac hideghabból készült Foam Air csatornákkal. Foam Air hideghab egy minőségi anyag, nagy rugalmassággal és rugalmassággal. A "cellák" nyitott szerkezetének köszönhetően megfelelő légáramlást tesz lehetővé, ugyanakkor az anyag nagy sűrűségének köszönhetően remek tartást, formamemóriát és tartósságot biztosít.

Egészséges alvás

 

Néhány Greco Strom matrac háromdimenziós szálszerkezettel rendelkezik , amely lehetővé teszi az optimális függőleges légáramlást és páratartalmat. Az alvás közbeni testmozgás vízszintes szellőzést okoz, tökéletes mikroklímát teremtve az egészséges alváshoz. A huzat eltávolítása után a speciális matractípusok vízzel leöblíthetők, gyorsan száradnak és 100%-ban vízlepergetőek.

Greco Tree matrac

Például az ERATO matracnak két oldala van két gyermekkornak megfelelően. A latex oldalt születéstől körülbelül 9 hónapos korig használják. A kókuszparti gyerekeknek 9 hónapos kortól optimális támogatást nyújt a növekvő gyermek gerincének fejlődéséhez.

 

Első a kényelem

Mivel a Greco Strom márka elsősorban a kicsik kényelmét helyezi előtérbe, ezért bölcső- és kosaras matracokat is kínál. Bárhol jó éjszakai alvást vagy pihenést biztosíthat babájának. A termékek megalkotásakor nem feledkeztek meg kedvenc babafészkükről, vagy egy kiegészítőről sem egy cuki mackó formájú párna formájában. A puha, lélegző anyagból készült párnát kifejezetten úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentse a fejre nehezedő nyomást, amikor háton alszol. A töltelék memóriahabból készült.

Azok az anyák, akiknek megfelelő pozícióra van szükségük a szoptatáshoz, szintén megérik a pénzüket. Szoptatópárnával minden sokkal könnyebb. Kismama is használhatja a kényelmes alváshoz, vagy ülő baba megtámasztására is használhatja. Az, hogy Görögországból olyan márka érkezett, amely elsősorban a minőségi és egészséges alvásra gondol, játékosan meggyőzi Önt.

Greco Strom alvótartozékok

 

Customer reviews1

avatar
ERik

Co hovorite na tento matrac pre dieta https://24nabytok.sk/produkt/detsky-matrac-travel-baby-60-120-cm-nosnost-do-30-kg/

...

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse