NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

A Harry Potter nevű globális jelenség – folytatódik a történet

 

 

Valószínűleg nincs senki a világon, aki ne ismerné a Harry Potter-jelenséget. Nem számít, ha az arcod felragyog, valahányszor meghallod, hogy valaki megemlíti ezt a híres nevet, vagy csak lehunyod a szemed, miközben a saját emlékezetedben kutatsz, mert "igen, tényleg elárul valamit" - csak tudod valami ilyesmi létezik.

 



 

Az, hogy a hétrészes saga utolsó könyve csaknem tizenegy éve jelent meg, még nem jelenti azt, hogy a Harry Potternek vége. Még az sem, hogy majdnem hét éve, hogy utoljára láthattuk a filmvásznon egy halhatatlan történet híres trióját. A felejthetetlen könyv, amely a gyerekeket olvasásra késztette, továbbra is őrzi maga körül a zajt, amelyhez rengeteg hely, látnivaló, termék, irodalom, zene és még sok más társul.

 

 

És mit szólnál ahhoz, hogy elmondanád, hogyan kezdődött az egész?

JK Rowlingnak volt egy alig hat hónapos kislánya, amikor úgy döntött, elhagyja férjét, és elhagyta Portugáliát Edinburgh-ba, Skóciába, hogy közelebb kerüljön nővéréhez. Akkoriban a bőröndjében volt a történet első három fejezete, amiből később Harry Potter lett.

 

Az első könyv, a Harry Potter és a bölcsek köve 1995-ben látott napvilágot, és tizenkét kiadó elutasította, mígnem Bloomsbury úgy döntött, ad neki egy esélyt. Az első rész hivatalos megjelenése 1997-ben érkezett meg, amiért Rowling külön köszönetet mond a nyolcéves Alice Newtonnak. Lehetőséget kapott, hogy a kiadónál dolgozó édesapjától olvassa fel az első fejezetet, és azonnal kért egy másikat.

 

 

Egy évvel később az első részt Amerikában adták ki, és Rowling számos irodalmi díjat kapott, ami lehetőséget adott az írás folytatására. És persze nem csak a könyvek maradtak meg.

Minden kicsi és nagy rajongónak lehetősége van ellátogatni különféle parkokba, kiállításokra, melyek garantáltan hatalmas benyomást keltenek az emberekben. Vannak bizonyos típusú ételeink és italaink, ruháink, kiegészítőink, maguk a filmek műtárgyainak hű másolatai; szokások, pálcák, medálok, naplók és még milliók. És ott van még az irodalom széles skálája – legyen szó a hét könyv kiegészítő vagy új kiadásairól, amelyek borítói nemcsak fordításban, hanem minden újabb kiadásban is különlegesek.

 

De ami biztosan nem hiányozhat egyetlen rajongó könyvtárából sem , az a híres varázsló történetének illusztrált változata. Jim Kay művész fáradhatatlanul dolgozik gyönyörű város- és karakterábrázolásokon, amelyeket saját képzeletéhez igazít, és minden ősszel újabb részt ad ki. Az első három már megjelent.

 

Egy másik ilyen különlegesség a Bölcsek köve első könyvének az egyes karok színeire hangolt kiadásai , amelyek speciális kiegészítő információkat tartalmaznak. Ezek az új verziók Harry Potter első könyvének 20. évfordulója tiszteletére készültek, és a Bloomsbury megerősítette, hogy a fennmaradó hat könyvet a könyvesboltok polcaira készül. Így az évek múlásával minden rajongó elkészítheti saját szettjét, amellyel a kar büszkeségét ünnepli.

 

A történet folytatódik

Nos, ne felejtsük el, hogy 2016-ban Harry Potter világa újabb hatalmas rémületet élt át, amikor a Harry Potter és az elátkozott gyermek című könyv – egy darab forgatókönyve, amely hónapok óta elkelt a londoni lemezeken. Bár ez a történet két táborra osztotta a rajongókat, egy dolog világos maradt: az egész világ végre meglátta a híres varázsló történetének folytatását.

 

Mi volt Harry Potter története előtt?

És ha már itt tartunk, idén novemberben a mozikba kerül a Fantasztikus állatok és előfordulásuk folytatása, amely a fiatal Newt Scamander történetét meséli el, és azt, hogy hogyan gyűjtött össze minden információt a Fantasztikus állatok és előfordulásuk című könyvében leírt mágikus lényekről. a való világban is létezik (és most egy új és szebb borítóval). JK Rowling maga döntött úgy, hogy megírja a filmek forgatókönyvét, és minden rajongó megtalálhatja a debütálását könyv formájában.

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse