NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Mit mondanak az ügyfelek a Pixie crew termékeiről? Olvassa el a Pixie crew termékekről szóló vásárlói véleményeket.

 

PIXIE CREW & MINECRAFT diák tolltartó kis panellel PXA-14-35

 

Az öreg ceruzatartó már a fiát szolgálta, ő is nagy volt és nehéz. Bár minden ceruzának, zsírkrétának vagy jelölőnek volt hely, mégis - ismeritek a gyerekek - az íróeszközöket szinte soha nem hajtották össze úgy, ahogy kellene, és amikor kinyíltak a tolltartóból, minden a földre hullott. Szóval örültem, hogy adhattam neki egy új tolltartót.

 


 

 

 

Nincs kifogásom a PIXIE CREW diáktolltartóra. Minden elfér benne, amire egy iskolásnak szüksége van, könnyű és jól megerősített. A pixel panel természetesen a legjobb rajta. Remek szórakozás az iskolai szünetekben, ahol a gyerekek mindenféle képet készíthetnek. A tolltartó viszonylag puha, így a pixelek elhelyezése a panelen kicsit nehezebb, és segíteni kell a panel ujjaival való megtámasztásával. Ez azonban egyáltalán nem jelent problémát az iskolásnak.

 

Szintén remek a tolltartó belsejében található cipzáras zseb, amibe nem csak egyéb apró írószerek, de főleg tartalék pixelek is elférnek. A tolltartó nagyon boldoggá tett engem és a fiamat, és együtt adunk neki 5 csillagot.

 

 

 

PIXIE CREW diák hátizsák PXB-26-86

 

 

A PIXIE CREW diák hátizsák azonnal lenyűgözött gyönyörű mély rózsaszín színével, ami sokkal szebb, mint az e-shop honlapján. Egy másik nagy plusz, amit azonnal észrevettem, a könnyedsége – nagyon könnyű egy hátizsák méretéhez képest.

 

Ötödik osztálytól ajánlanám a méretet, ami megfelel a gyerek ajánlott magasságának is, ami 140 cm. Ez tágassá teszi a hátizsákot, és sok zsebbel és zsebbel rendelkezik, belül és kívül egyaránt. A fő rész két nagy kamrára van osztva, míg a hátsó kamrában egy tépőzárral rögzíthető zseb is található a tablet vagy laptop biztonságos tárolására.

 

Ezen kívül a hátizsák nagyon kényelmes és kellemes a megerősített hát- és vállpántoknak köszönhetően. Hátul jól illeszkedik és a pántok hossza természetesen a diák vállának méretéhez állítható. Tehát akár egy ötödikes iskolás, akár egy egyetemista hord számítógépet és nehéz tankönyveket a hátizsákjában, maximális kényelmet és minimális hátfájást biztosít.

 

És mi lenne egy PIXIE CREW hátizsák pixelek nélkül? A hátizsák elején kerek panel található, ami még sötétben is világít. A csomag részét képező 55 színes pixelből, 10 pixelből betűkkel és 4 multipixelből álló képpel többféle kreatív alkotás készíthető.

 

Ezért az iskolába menet vagy a szünetekben a szórakozásról mindenképpen gondoskodni kell. A négyzetek könnyen elhelyezhetők a panelen, és úgy tűnik, hogy jól tapadnak. Ha azonban egy pixel elkalandozik, különféle csodálatos színekben vásárolhat cseréket. Ez a termék is 5 csillagot kapott tőlem.

 

 

PIXIE CREW Diary A5 Minecraft zöld-barna PXN-12-83

 

 

Soha nincs elég füzetekből, jegyzetfüzetekből és különféle füzetekből. A PIXIE CREW munkafüzet többféleképpen használható, de mivel minden oldalon van egy hely a dátumnak, naplóként vagy naplóként használod a legjobban - de a fantáziádnak nincs határa.

 

A notebook vonalas, 160 oldalas, igazán kemény táblák és mindenekelőtt népszerű pixelpanel. A szilárd alapnak köszönhetően a négyzetek nagyon jól helyezkednek el a panelen. Nem javaslom, de adják oda kisebb gyerekeknek az iskolában, mert akkor megkockáztatja, hogy a diák egy cetlit játsszon a panelekkel közvetlenül az órán :-). Kialakításának és kreatív használatának köszönhetően ez a termék is 5 csillagot kapott.

 

Mivel a munkafüzet tökéletes alaplapként szolgál a kreatív pixelkészítéshez, úgy döntöttünk, hogy megduplázzuk a formázási területet, és egy tartalék panelt ragasztunk a panelre. Méretei megegyeznek a notebook paneljével, így szinte egy kis négyzetből kreatív téglalap alakú területet kaptunk, szinte az egész notebookon. A panel könnyen ragasztható és leválasztható, így ha a t ha kész, áthelyezheti egy másik helyre, vagy megtisztíthatja egy fiókban.

 

 

PIXIE CREW & MINECRAFT iskolai aktatáska PXB-22-35

 

Már az elején el kell mondanom, hogy a PIXIE CREW aktatáska nagyon szép és stílusos. Meglepett a könnyedsége, amit nagyon szeretek, mert nem fogja túlságosan megterhelni a kisiskolásom hátát. Ezen kívül ergonómikusan formázott háttámlája van, és a fia szerint nagyon kényelmes. A pántok nem vágnak a vállába és gyönyörűen puhák. Nagyon értékelem, hogy a gyártók a biztonságra is gondoltak, és fényvisszaverő elemekkel egészítették ki az aktatáskát.

 

A fia nagyon üdvözölte a szilikon panelt – minden nap képet cserélhet a táskáján, és meglepheti barátait az iskolában. Ezen kívül nézem milyen kreatív, és ez nagyon boldoggá tesz.

 

Ami az aktatáska funkcionalitását illeti, a gyártók gondoskodtak róla. Alsó részét kopásvédők védik, így az osztályteremben való behúzás, a szekrénybe nyomkodás vagy az ebédlő elé dobás terheléses tesztje ellenére újszerűnek tűnik. A zsebek cipzárral zárhatók, ami jó minőségű és nem akad el.

 

Találsz egy kis zsebet is, ahol az iskolás elrejtheti titkos kincseit. Hiszem, hogy ezt a játékos aktatáskát nem csak minden iskolás, hanem az a szülő is értékelni fogja, akinek nem kell aggódnia gyermeke fájó háta miatt. Az aktatáska 5 csillagot kapott tőlem és a fiamtól.

 

 

PIXIE CREW mozaik panel kör PXX-07-07                                                                         

 

Amint a fia meglátta ezt a különálló, színes pixelekkel ellátott panelt, azonnal elgondolkodott rajta, vajon ragaszkodik-e a pólóhoz. Azt mondtam: „Szuper ötlet!” A panelt pedig nem csak öntapadó hátlappal ragasztottam, hanem speciális szövetragasztóval is.

 

Aztán a póló nagy sikert aratott az iskolában és az osztálytársaim is azonnal panelt akartak! Mindenesetre ha ezt a megoldást választod, akkor azt javaslom, hogy a kezedben mosd az inget, és előre hajtsd össze az összes pixelt.

 

Annak ellenére, hogy a mi pólós megoldásunk viszonylag tartós volt és valószínűleg már nem is fogjuk levenni róla a panelt, kevésbé tartósan használható és gyakorlatilag bármire felragasztható. Gyermeke így naplót, hátizsákot, laptopot vagy egyéb tárgyat díszíthet vele, és ha már nem tetszik neki az elhelyezés, könnyedén máshova is beillesztheti.

 

A csomagban található 55 pixelnek köszönhetően kreatív formákat tud létrehozni a panelen. Ez a termék óriási sikert aratott nálunk, és határozottan megérdemli az 5 csillagot.

 

 

PIXIE CREW & MINECRAFT gyermek hátizsák PXB-18-35

 

Ez a PIXIE CREW gyerek hátizsák szintén poliészterből és szilikonból készült. Kisebb méretekkel rendelkezik, mivel fiatalabb iskolás korú gyerekeknek vagy óvodásoknak készült. Különféle mindennapi használatra vagy kirándulásokra alkalmas.

 

A hátizsákban a fő zseb mellett egy kisebb is található az apróságok tárolására. Tartalmaz továbbá állítható hosszúságú pántokat mellkasi csattal és masszív hordozó fogantyúval. Természetesen az első zsebből hiányzik a népszerű szilikon panel is.

 

 

PIXIE CREW & MINECRAFT háttáska PXB-28-35

 

Ennek az egyszerű táskának az elején zöld szilikon panel is van. Nagy pozitívumként érzékelem a húzózsinóros pántokat, így lehet velük állítani a hosszukat. Ezen kívül van egy kis cipzáras zseb a táskán belül.

 

Nagyon jól néz ki, és nem csak becenevekhez vagy tornaruhákhoz használható, hanem rövidebb utakra is. Masszív és mosható anyagból készült, könnyen tisztítható.

 

 

PIXIE CREW & MINECRAFT iskolai tolltartó PXA-04-35

 

 

Az iskolai tolltartón az elülső oldalon is van egy pixelek elhelyezésére szolgáló rész, itt nagyon jól tartanak és nem csak úgy kiesnek, hiszek benne, hogy némi használat után is teljes lesz a létrehozott kép.

 

Egy emeletes tolltartó ablakkal az órarendhez és egy csappantyúhoz elegendő helyet biztosít az általános iskola első osztályának szükséges íróeszközeinek, benne vonalzó, iránytű vagy olló fogantyúi is találhatók. A cipzár könnyen nyitható és zárható, nem dörzsölődik sehol és hosszú fogantyúval rendelkezik a könnyebb kezelhetőség érdekében.

 

 

 

PIXIE CREW & MINECRAFT nagy tok PXA-02-35

                                                                    

 

Mindent, ami nem fér a tolltartóba, ebbe a kisiskolásfia beleteheti. Nemcsak kompakt, de neoprén anyagból készült, erősítéssel, amely védi a tartalmát.

 

Ennek a toknak köszönhetően hosszabb élettartamot biztosít a tolltartónak, hiszen gyermeke nem akarja majd tollakon vagy zsírkrétákon kívül mással megtölteni.

 

 

PIXIE CREW & MINECRAFT tartalék multipixel PXP-08-35

 

A cserepixelek ideálisak az Ön számára, ha van otthon egy kis Minecraft rajongója. Ez 4 egyedi multipixel, amely még jobban magával ragadja a paneljét vagy a karkötőjét. Nagyobbak, mint a többi pixel, így kiválóak a kreatív munkában, és kis művésze igazán egyedi darabokat készít.

 

Ráadásul nem csak egy színűek, mint a többi pixel, hanem a kis arcok megnevettetik őket, ami csak több lehetőséget biztosít a nagyszerű alkotáshoz.

 

 PIXIE CREW termobögre GREEN PXN-02-07

 

A rozsdamentes acél termobögrében a teljes kerületen pixelek elhelyezésére szolgáló rész található, 400 ml bármilyen ital elfér benne, amit melegen, vagy éppen ellenkezőleg, jól hűtve szeretne tartani. A csésze fedele igazán szoros, előnye is könnyen tisztítható, mosogatógépbe is tehető, mert mosogatás előtt az egész szilikon panel összehajtható.

 

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse