NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

MoMi - Új márka kínálatunkban

 

A MoMi egy lengyel márka, amelynek termékei gyártása során elsősorban gyermeke biztonsága a prioritás. A MoMi termékek stabil felépítésűek, biztonsági övekkel, megfelelő fékekkel és zárakkal, valamint csúszásgátló betétekkel rendelkeznek - minden, ami ahhoz kell, hogy gyermeke kényelmesen érezze magát, és több évig elégedett legyen.

A MoMi termékek azoknak a szülőknek szólnak, akik nem szeretik szabadidejüket folyamatosan azzal tölteni, hogy gyermekük aktuális igényeinek megfelelő kiegészítőket keressenek. multifunkcionalitása miatt ideális. Ezenkívül pénzt takarít meg az angyalával kapcsolatos egyéb szükségletekre, amelyek biztosan nem kevések.


 

 

MoMi autósülések   AXO , BAHARI és SAFETYLUX

Minden utazás a gyermekeddel egyben fantasztikus beszélgetésekre is ad lehetőséget? Az autóban megbeszélitek az aznapi terveket, összefoglaljátok az óvodában, iskolában történteket? Ne feledje, hogy gyermeke biztonsága Önön múlik! Nagyon fontos, hogy melyik autósülést választja.

 

MoMi autósülések változatos kialakításuknak köszönhetően minden életkorú gyermekek multifunkcionális igényeit kielégítik. Egy és tizenkét éves kor közötti gyermekek számára készültek, így rendkívül funkcionálisak! Ráadásul a kárpit a MoMi autósüléseken van légáteresztő anyagból készült, amely könnyen tisztítható.

 

Az ajánlatban találsz 9-36 kg-os AXO és MoMi autósüléseket - BAHARI 9-36 kg-os autósüléseket Isofix + felső heveder és SAFETYLUX 9-36 kg-os isofix + felső hevedert

 

 

 

MoMi ESTELLE és OFRA babakocsik

 

A gyermek a legnagyobb kincsed, ezért mindent megteszel, hogy megvédd és jól érezd magad. A kisgyermek sok időt tölt a babakocsiban , így a MoMi babakocsi modellek nagy tetővel rendelkeznek, amely megvédi a gyermeket az esőtől, a naptól vagy a széltől.

 

MoMi babakocsi kínálatunkban megtalálja a MoMi ESTELLE sport babakocsit és a MoMi OFRA sport babakocsit.

 

A MoMi babakocsik UV-védett és légáteresztő anyagból készülnek. A háttámla dőlésszögét bármikor beállíthatja gyermeke aktuális igényeihez.

MoMi babakocsival többé nem lesz probléma a járdaszegélyen vagy az egyenetlen utakon való áthajtással.

 

 

  MoMi WOODI és YUMTIS étkezőszékek

 

A gyermekek etetésére szolgáló magas etetőszék rendkívül fontos és praktikus felszerelés, amely nélkül aligha képzelhető el az étel felszolgálása. A MoMi etetőszék biztonságos és kényelmes pozíciót garantál étkezés közben. A gyermek nyugodtan ülhet étkezés közben, és a megfelelő reflexszel tanulhat. Addig is megvan a cselekvés szabadsága.

Az ajánlat tartalmazza a WOODI gyermek étkezőszékeket és a YUMTIS gyermek étkezőszékeket .

 

A MoMi által kínált étkezőszékek legnagyobb előnye a praktikum, könnyen behelyezhető és kihúzható a gyerek, kényelmesek a szállításuk és a tisztításuk is. Összeszerelésük azonban nagyon egyszerű.

 

 

MoMi hintaszék LISS

 

Minden édesanya egyik kihívása, hogy gyermeke közelségét és biztonságérzetét garantálja. A gyermek elégedettsége állandó jelenléttel, imbolygással, kézen cipeléssel jár. Hogyan tudod ezt összekapcsolni a napi feladataiddal?

 

A MoMi márkájú LISS gyerekhintaszékek minden bizonnyal olyan trükk, amelyet az anyáknak be kell iktatniuk segítőik közé. A hintaszékek gondoskodnak arról, hogy a gyermek teljesen biztonságban legyen, amikor felemelkedik a válláról, hogy kényelmes pozíciót vegyen fel, legyen lehetősége pihenni vagy játszani. Az anyukák számára azonban a nagyon szükséges "felüdülést" ad, emellett tehermentesíti a kezüket és a gerincüket is.

 

 

MoMi kiságyak

 

Az utazóágyaknak köszönhetően a gyermek veled lehet, miközben otthon alszik. A kisgyermek érzi jelenlétét, és saját alvási helye is van.

 

Ha azzal a dilemmával küszködik, hogy gyermeke külön vagy veled aludjon. A MoMi utazóágyak lehetőséget kínálnak arra, hogy végleg megszabaduljunk ezektől a dilemmáktól. Mit érdemes még hangsúlyozni? Garantálják a szülő közelségét és egyben biztonságot alvás közben, mert gyermekének saját pihenőhelye lehet. Nem áll fenn annak a veszélye, hogy a szülő véletlenül megveri a gyermekét alvás közben.

 

A MoMi kiságyak nagyon mozgékonyak, így szállításuk sem okoz gondot. Szabadon átépíthetők, kirándulásokra magukkal vihetők. A kiegészítő utazóágy különösen alkalmas olyan helyekre, ahol nincs sok hely a klasszikus kiságy tárolására.

 

A fejlődés későbbi szakaszában a MoMi babaágy használható legyen toll ! De praktikus?

 

 

Momi reflektorok ROSS

 

A MoMi ROSS kidobó egy kétéves gyerek számára is biztonságos, aki könnyebben gyakorolhatja rajta az egyensúlytartást, így gyermeke tökéletesen felkészült a következő túrára egy klasszikus kerékpárral !

 

A kidobónak van váza, nyeregje, kerekei és kormánya, de a klasszikus kerékpárral ellentétben természetesen nincs pedálja. Ez azt jelenti, hogy a gyerek könnyen tud koncentrálni a vezetés megtanulására, és csak az egyensúly megőrzésére kell figyelnie.

 

Ha MoMi kidobót választasz gyermekednek, nagy valószínűséggel gyakori szabadtéri tevékenységek végzésére buzdítanak majd. Nem számít, hogy az út homokos, sziklás vagy bizonyos fokú lejtésű. A MoMi kidobója biztosan megteszi.

 

 

A MULTI játék takaróm

 

A MoMi Multi játszótakarók ideálisak a gyermekkel való megosztáshoz, és egyben támogatják érzékszervei - hallás, látás és tapintás - fejlődését. Mindezt természetesen az örömteli és érdekes szórakozás részeként.

 

A játszótakarók biztonságos játékhelyként szolgálnak a gyermek számára. Azt is mondhatjuk, hogy ez az első mini játszótér. A gyermek életének első hónapjai az az időszak, amikor aktívabbá válnak, és egyre nagyobb érdeklődést mutatnak az őt körülvevő világ iránt.

 

MoMi játék takarók különböző stimuláló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint például élénk színek, különböző textúrák és anyagok felhasználása, valamint különféle játékok, például tükrök, nyikorgó és susogó elemek vagy finom plüssállatok, amelyek érdekes felfedezést jelentenek angyala számára.

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse