NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Soha nem túl korai felkészülni az iskolára

 

Még csak most kezdődött a nyári szünet, és alig két hónapnyi kaland, szórakozás és kikapcsolódás vár a kicsikre, de emlékszel, mit mondtál tavaly? Hogyan esküdtél meg a zsúfolásig megtelt áruházakban az üres polcok előtt, hogy nem az utolsó pillanatban fogod bevásárolni a tanszereket ?

És mikor a legalkalmasabb idő erre? Nos, minél előbb, annál jobb! Amellett, hogy minden évben elkerüli minden anya és apa stresszét, megmutatja gyermekeinek, hogyan kell felelősségteljesen hozzáállni a kötelezettségekhez. Akkor már csak tarthatod az ujjaidat, és remélheted, hogy az emberek átvesznek valamit a példádból, és kinőnek belőlük, akiknek teljesen idegen lesz a halogatás fogalma.

 

Az iskolába való visszatérés mindig nagy változás, akár a szülőknek, akár a gyerekeknek, akik már az első naptól kezdve izgalommal és izgatott idegességgel vannak tele. És még mindig ott motoszkálnak a fejedben a bizonytalan kérdések: „Mindenem megvan?” És „Elég készen vagyok?” Az ilyen gondolatok elkerüléséhez egy kis szervezettségre és előrelátásra van szüksége.

 

 

Való igaz, hogy csak az első tanítási héten kerül a kezedbe az a végleges lista, hogy milyen dolgokra lesz szüksége gyermekeidnek az új tanévben. A tavalyi évhez képest néhány változást találhat rajta, de a legtöbb tanszer változatlan marad. Miért ne kezdhetné el tehát mielőbb a készülődést, hogy ne kelljen más szülők boltjában tolakodnia?

 

 

Az alap egy iskolatáska

 

Amikor gyermeke elkezd iskolába járni, az iskolatáska vagy iskolai hátizsák mindennapi rutinja kulcsfontosságú részévé válik. Amellett, hogy reggel indul vele, egész nap magával viszi, amíg délután haza nem jön. Még mindig nála van minden szükséges dolog - tankönyvek, tanszerek , víz és élelem. És mivel a gyerekek szeretik iskolatáskájukat olyan identitással társítani, amelyet osztálytársaik és tanáraik ismernek, olyan hátizsákokat választanak, amelyek menők, és kiemelik érdeklődésüket és személyiségüket.

Természetesen fontos, hogy válasszon iskolatáskát vagy álmai iskolai hátizsákját , de ne feledje, hogy jobb, ha jobb (és néha drágább) mellett dönt. Miért? Egy rossz minőségű, nehéz könyvekkel teli hátizsák idővel szinte biztosan károsítja gyermeke gerincét.

A szükségtelen egészségügyi problémák elkerülése érdekében ezt a két alapvető dolgot fontos szem előtt tartani: ügyeljen arra, hogy gyermeke mindkét vállán vigye az iskolatáskát , hogy a súlya egyenletesen oszlik el; és ösztönözze őket arra, hogy csak annyit csomagoljanak be az órarendbe, amire a következő tanítási napra szükségük van. A felesleges dolgok cipelése csak megnöveli a hátizsák súlyát és a túl nehéz iskolatáska megsérti a gyerek gerincét.

 

 

Vásároljon iskolaszereket a gyerekekkel

 

Igen, a gyerekekkel való vásárlás nagyon kimerítő tud lenni, főleg, ha rejtélyes módon van az üzletedben valami, amire szeretett méreged vágyik, és amire egyáltalán nincs szüksége. De ne feledd, hogy nem te fogsz iskolaszereket használni, de ők igen. Legyen számukra „különleges nap” a bevásárlás az iskolába, válasszon ceruzákat , tolltartókat , radírokat, ecsetet és festékeket , táblákat és jegyzetfüzeteket (természetesen mindezt a pénzügyi szabvány szerint). Amellett, hogy jobban élvezik az iskolába való visszatérést, elsöprőnek érzik majd, hogy ők maguk választották az iskolát , és az csak rájuk tartozik.

Annál nagyobb lesz a lelkesedésük, hogy használhatják őket az iskolában és a tanulásban.

Iskolai hátizsákok Tolltartók Festés és rajz

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse