NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Hírek a Puky márkától 2020-ra

 

 

A Puky márka még ebben az új évtizedben is olyan újításokkal érkezik, amelyek követik az aktuális trendeket, és egyedivé és felejthetetlenné teszik gyermekei idejét, akik kedvenc triciklikre , ugrálókra és kerékpárjaikra töltik.

Lépjen be 2020 tavaszába a Puky gyártó új termékeivel és kiegészítőivel , amely csak a legjobb és legmagasabb minőséget akarja gyermekeinek.

 

 


 

 

 

 

Kisebb taggal bővült a retro stílusú Puky kerékpáros család

 

Puky márka már kínálja a SKYRIDE retró stílusú gyerekbiciklit, ami halványkék színben készül, idén pedig úgy döntött, hogy egy kisebb változatot is kiegészít. Az LRXL Classic gyermek kidobódob kellemes retro-zöld színben kapható, és egy kis vintage-szal tökéletesen illeszkedik a stílushoz.

 

 

LRXL Classic kidobó Extra könnyű felépítése, nagyméretű, krémszínű retró kerekei, melyek hangerejét a légnyomás beállításával a gyermek kényelméhez igazíthatja, valamint rugalmas műanyagból készült fogantyúkkal rendelkezik, amelyek nem nélkülözik a kellően nagy ütközési felületet. főleg a kicsinyeid őszén. Egyedülálló kiegészítés Ez a Puky márkájú kidobó egy a kormányra akasztható fonott kosár, ami egyszerűen nem hiányozhat a retró stílusból.

 

 

Ceety Cat és Ceety Comfort triciklik

 

A Ceety Cat és a Ceety Comfort gyermek triciklik is változásokon mennek keresztül 2020-ban, és új modellekkel bővítik kínálatukat. A könnyen kezelhető Ceety Cat triciklik , melyeket játszótérre és városi sétákra is használhatod, idén kettős konstrukciós színben – feketében és ezüstben – érkeznek.

 

A Puky Ceety Comfort tricikli tökéletesen kiegyensúlyozott kombinációja annak a szórakozásnak, amelyet a kicsiknek nyújt, és a funkcionalitásnak, amelyet minden nap értékelni fog. Ez a többfunkciós tricikli sportüléssel rendelkezik; egy levehető rúd , amelyet a kívánt magasságra állíthat; levehető billenő; lábtámasz, amelyre a variálhatóság jellemző, és ami még rosszabb, egy esernyőt is tartalmaz .

 

A szülők különösen élvezni fogják a kiegészítőket, hiszen tartalmaznak kormánytáskát, bevásárlótáskát és csengőt is . A Puky Ceety Comfort fekete kivitelben, szürke kiegészítőkkel és világosszürke kivitelben, menta színű kiegészítőkkel kapható.

 

 

A klasszikus P UKY reflektorok négy új színkombinációval is újjáélednek 2020-ban . A lányok a rózsaszín / kivi és a piros színt, a fiúk pedig a kéket / kivit élvezhetik.

 

 

 

A kiegészítők uralkodnak ebben a szezonban

 

Idén a Puky márka rengeteg gyönyörű és színes kiegészítővel készült a kicsiknek. A kerékpárokon és robogókon lévő biztonsági zászlók játékos monstrum motívumaikkal rabul ejtik kivi színben, kékben kalóz és rózsaszínben egyszarvú.

 

 

Újabb újdonság a kiegészítők között gyermektáskák , amelyek többféle változatban kaphatók. Rögzítheti őket a kormány előtt, mint a kerékpárkosarak esetében , hátul a hátsó kerekek között, vagy alulról a szerkezet hátulja alól. Rózsaszín, kék színben, rózsaszín-fekete, szürke-fekete és zöld-szürke kombinációban, egérképpel kaphatók.

 

 

 

A Puky márka idén is úgy döntött, hogy párnázott kerékpárokat , kidobókat , tricikliket és más, színekben pompázó kisgyermekjárműveket is bevon. Akár öt új színkombináció is elérhető a kínálatban , a Puka márkajelzéssel , például piros fehér felirattal, kivi fekete felirattal vagy szürke fehér felirattal.

 

 

A harangok nemcsak funkcionálisak, hanem eredeti és szép kiegészítők is minden kerékpárhoz , triciklihez , kidobóhoz vagy robogóhoz , és a Puky márka úgy döntött, hogy idén új színekkel és motívumokkal újjáéleszti őket. A sisakban a Puky macska logóval most piros és zöld színben, virágmotívumokkal rózsaszínben, a futball-labdában kékben kaphatóak, a legújabb Puky márka pedig türkiz harangot kínál egyetlen szörny képével.

 

A Puky márka nemcsak a kétkerekű , háromkerekű vagy négykerekű gyermekjárművek minőségi gyártója, hanem idejét és kreativitását különféle kiegészítők gyártására is fordítja, amelyek javítják gyermekei mindennapi lovaglását és játékát . Idén is kiegészíti kínálatát különféle típusú kerékpárok és kidobók állványaival, pumpával, kerékpártoló rúddal, összetéveszthetetlen piros színű biztonsági zárral vagy fekete színű, Puky márkajelzéssel ellátott kerékpáros kesztyűkkel.

 

 

Hírek a Puky gyerekkerékpárok kínálatából

 

Egy másik újdonság, amellyel idén érkezik a Puky márka , az S PRO és CYKE kerékpárok. Az S PRO kerékpár korongja négy elérhető méretben - 16 '', 18 '', 20 '' és 24 '' - kiváló minőségű alumínium vázzal készül, amely robusztus és rozsdamentes, és különösen könnyedségében tűnik ki. így 16'' méretben már négy éves kortól alkalmas gyerekeknek. A Puky S PRO modellekben az első és a hátsó kerekekre speciális, gyermekek számára készült V-fék van felszerelve. Fékezéskor optimális fékezőerőt produkál, és így véd az éles megállástól, ami a kicsik leesését okozhatja.

 

A PRO PRO Puky kerékpárok ezüst-narancssárga, ezüst-lila és ezüstkék színben kaphatók.

 

 

A Puky CYKE gyerekbicikli , amely a bevált Puky CRUSADER modell utódja, 20" és 24" méretben kapható, így nagyobb gyerekek számára is alkalmas. A Puky S PRO -hoz hasonlóan ez a modell is könnyű és kiváló minőségű alumínium vázzal büszkélkedhet, de a különlegessége legfeljebb háromféle fék, amelyet a Puky márka úgy döntött, hogy felszereli erre a gyermekkerékpár-modellre. Két V-típusú fék és egy kézifék szabadságot ad a gyerekeknek annak eldöntésében, hogy az első vagy a hátsó pedálon kézzel fékezzenek, így könnyebben hozzászokhatnak a szabványos fékrendszerekhez.

 

A CYKE Puka kerékpárok három különböző színben kaphatók - klasszikus fekete, kék és kivi.

 

 

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse