NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Tippek karácsonyi ajándékokhoz, amelyeket mindenki megtalálhat

 

 

Akár észreveszed a napi rohanásban, akár nem, a karácsony rohamosan közeledik, és lassan, de biztosan indul a karácsonyfa. Nem mindenki megfontolt ember, aki egész évben karácsonyi ajándékot vásárol, és a legtöbbünknek még mindig fogalma sincs, mit csomagoljon be egy fa alá anyukája, nagymamája, testvére, gyereke, kollégája vagy az az örökké kedves és készséges szomszéd. Mivel még van időnk tervezni a vásárlás előtt, ezért ezt a cikket mindenkinek készítettük, aki ajándéki inspirációt keres.


 

 

Adventi naptárak egy darab csokoládé nélkül

Minden szülő tudja, hogy a gyermekek karácsonyi időszaka éjszaka kezdődik, amikor Szent Miklós édességet és rossz szenet hoz a jó gyerekeknek. Ha azonban valami különlegeset szeretnénk a csomagtartóban várni morzsáinkat, lehetőleg a lehető legalacsonyabb cukortartalommal és olyasmivel, amivel élvezni fogják azokat a végtelen napokat a hőn áhított karácsonyig, vegyünk nekik egyadventi naptárt , amiben egy csipetnyi cukor!

 

A Lego City, a Friends és a Star Wars 2019-re is készítettadventi naptárakat a Lego számára, és ezúttal az új Harry Potterrel is érkezik. ALego Advent naptárak mellett elérhető a Mattel Cars 3, a Hot Wheels és a Mattel Barbie is.

 

 

Lego , ami nem csak gyerekeknek való

A Lego hosszú utat tett meg a kezdetek óta. Ma több oldal teljes oldalát böngészhetjük Lego termékek, amelyekről gyerekkorunkban nem is álmodtunk. A Lego márka azonban már nem csak gyerekeknek szól, mindenki megtalálhatja benne a magáét.

 

 

A Lego Duplo másfél és öt éves kor közötti kicsiknek készült. A színes rejtvények különböző típusokra oszthatók, amelyek elsősorban a morzsák szórakoztatására szolgálnak, de a Lego -nak köszönhetően jobb motoros képességeket is fejlesztenek; megismerni a világot és annak működését; megtanítja őket a környezettel és társaikkal való kommunikációra; jobban kifejezik érzéseiket.

 

 

Az egyik legnagyobb téma ők A Lego ihlette Lego City , melynek készletei a városi élethez kapcsolódnak. Ezekkel a gyűjteményekkel a gyerekek felállíthatnak rendőrséget és tűzoltóállomást, repülőteret, kikötőt vagy vasútállomást, vagy bármi mást, amivel a városban találkozhatnak.

 

 

Egy másik népszerű téma a Lego Technic , amelynek funkcióit kicsit nehezebb megépíteni, és a dizájnjuk "felnőtt" hatású. A Lego Technic készleteknek köszönhetően kicsik és nagyobb gyerekek autókat, motorokat, teherautókat, repülőket, robotkarokat vagy akár dinoszauruszokat és egyéb lényeket építhetnek.

 

 

A Lego Architecture nemcsak gyerekeket, hanem tinédzsereket és felnőtteket is szórakoztat majd. A kollekció összes készlete a világ minden tájáról származó híres épület- és műemlékmodellek készítéséhez szükséges darabokból és utasításokból áll. Ha szeretné otthon a műemlékek csökkentett változatát, a Lego Architecture készletek mindenképp megérik.

 

 

Játékok fiúknak, amelyek nem csak fiúknak valók

A játékautók a végtelen szerelem kezdete, ami kicsinyeinknél sokszor egészen felnőttkorig tart. Az igaz, hogy a távirányítós autók valószínűleg szórakoztatóbbak, mint azok, amelyeket a gyerekeknek maguknak kell a szőnyegre tolniuk, ugyanakkor megfosztják őket a fantázia fejlesztésének lehetőségétől. A távirányítós autók biztosan nem indulnak el olyan könnyen, mint a klasszikusok. És bizony nem adják ki a járó motor minden autentikus hangját, hiszen ezt csak a gyerekeink tudják a hangjukkal.

 

Nos, mivel már említettük a repülő autókat – mi a helyzet a repülőkkel ? Vagy repülő vonatok ? Repülő rendőrautó ? Egy tűzoltóautó ? Ha pedig különlegessé akarjuk tenni számukra a játékautót, ne féljünk autópályákat vásárolni, amelyek manapság ötletesebbek és érdekesebbek, mint valaha.

 

 

Játékok lányoknak, amelyek nem csak lányoknak valók

 

Az anyával és apával való játék talán a legalapvetőbb gyerekjáték, amivel a kicsik elkezdik, és ez az egyik legfontosabb – különösen manapság, amikor a pszichológusok úgy vélik, hogy az empátia az új évezred kihaló vonása.

 

A babákkal való játék azonban nem csak empatikusra tanítja a gyerekeket. A másik „miniemberről” való gondoskodás segít a gyerekeknek felelősségteljessé és függetlenné válni, mert rájönnek, mit is takar az ilyen gondoskodás. És ha kicsiink meghívják barátaikat játszani a babákkal , annál jobb! Így kénytelenek kommunikálni a háztartás vezetéséről olyan barátaikkal, akik esetleg más otthoni környezetből származnak, mint ők. Beszélgetnek, közösen dolgoznak a babagondozáson , és megpróbálnak társak felől nézni a világot.

 

 

 

Kreatív játékok a jövő nagy művészeinek

 

Ha igyekszünk karácsonykor olyan játékokat választani, amelyek megmozgatják a gyerekek fantáziáját, ügyeljünk arra, hogy a játékkal többször is legyen esélye a gyerekeknek, hogy játsszanak vele. Babák és puha játékok ezek természetesen nagyon jó módja a képzelet fejlesztésének, de a játékboltok kínálnak például minikonyhákat , éttermeket és üzleteket is , amelyek a kicsik örök szórakozásává válnak, és csak a képzelet határai vezérlik őket. .

 

 

A gyerekek szeretnek valaki másért játszani . Nem számít, hogy hercegnők és hercegek , kalózok és kalózok , különféle különleges szakmák szeretnének lenni, vagy egyszerűen csak úgy tesznek, mintha a mindennapi hőseik lennének. (például a szülők). Igyekeznek olyan jeleneteket kitalálni és minél megbízhatóbban eljátszani, amiben jelmezek és kellékek is segítségükre lehetnek .

 

 

Készüljünk fel afiatal művészekre úgy, hogy helyet szabadítunk fel a hűtőszekrényen csodálatosalkotásaik számára. Támogassuk őket, és hagyjuk, hogy megtudják, mit élveznek a legjobban – legyen az amodellezés, rajzolás, varrás vagy az általunk otthon használt dolgok elkészítése. A hangszerezés nem biztos, hogy a szomszédaink kedvében jár, de mindenekelőtt gyermekeink tehetségének fejlesztésére kell gondolnunk!

 

 

Szórakoztató és tanító videojátékok

 

 

 

A videojátékok közvetlenül befolyásolják a memóriát, a térbeli tájékozódást, az információszervezést és a finommotorikus készségeket. Mint edzés, játék A napi legalább 30 perces videojátékok javíthatják a mi vagy gyermekeink életét. Lehet, hogy szkeptikusak vagyunk azzal kapcsolatban, hogy a videojátékok pozitív hatással lehetnek a szervezetre, de dobjunk el minden előítéletet!

Az úgynevezett exergames ” egy nagyon egyszerű módszert kínál az edzőterembe való eljutáshoz anélkül, hogy ténylegesen el kellene mennie az edzőterembe. Megmozgatják az egész családot, javítják ízületeink rugalmasságát, koordinációnkat és egyensúlyunkat. Sok ilyen A játékok nyomon követik a fejlődésünket, vagy játszhatók többjátékos módban is , így ha kellő motivációra van szükségünk, akkor barátok vagy más családtagok ellen is játszhatunk.

 

 

Mivel a videojátékok univerzálisak, gyermekeinknek soha nem késő vagy túl korán elkezdeni játszani. Jó azonban megjegyezni, hogy megismerkedtünk a játékokkal , mert legalább így láthatjuk, hogy a korosztályuknak megfelelő játékokat választanak-e .

 

A gyerekek térbeli gondolkodásának fejlesztésén túl sok videojáték a tanulási vágy ösztönzésére törekszik – ilyenek például a történelmi játékok , amelyek valós történelmi eseményeken alapulnak. Olyan érdeklődést keltenek bennük, amit az iskola talán soha nem kelt fel.

 

 

A karácsonyfa alól nem hiányozhatnak a kidobók, triciklik vagy kerékpárok

Kialakítás vagy funkció? Szín vagy biztonság? Ezeket és sok más tényezőt is figyelembe kell venni, mielőtt úgy döntenénk, hogy kerekes játékot vásárolunk gyermekeinknek . De mi a helyes válasz? Hát mindenki! Ezeket a kérdéseket azonban gyermekeinkkel együtt kell végigmennünk, de igyekszünk csak a szórakoztató részt meghagyni nekik. Bizonyára leginkább az érdekli őket, hogy hogyan néznek ki, amikor az utcán az új bringájukon , ill fényvisszaverők – mert azok lesznek azokon a tricikliken lovagolni fognak.

 

Hagyjuk gyermekeinknek a dizájn és a színválasztás szabadságát (hiszünk abban, hogy a ragadós és lelkes mosoly tényleg megéri), és ha meglepetésként a karácsonyfa alá tervezzük, akkor sem felejtjük el jól meghallgatni őket. Ezután már csak a funkcionális és biztonságos triciklit kell választani, kidobók vagy kerékpárok .

 

 

Holt-tengeri kozmetikumokkal karácsonykor nemcsak szeretteidnek, hanem önmagadnak is örömet szerezhetsz

 

A Kawar kozmetika termékek széles skáláját kínálja, amelyek nemcsak az általános testápolásra összpontosítanak, hanem a hajra és a bőrre is. Népszerű A Holt-tengeri fürdősó abban különbözik a többi sótól, hogy akár 32%-os ásványianyag-tartalommal rendelkezik. Kedvezően hat a fájdalmas területek mozgékonyságára, eltávolítja a bőrből a káros anyagokat, és sikeresen küzd a bőrproblémákkal, mint a pikkelysömör vagy az akné. Holt-tengeri termékek rengeteg természetes ásványi anyagot rejtenek, amit más kozmetikumokban egyszerűen nem találunk meg.

 

 

 

Annak köszönhetően, hogy a Kawar szappanok mélyen tisztítják a bőrt, a bőr tiszta és ragyogó marad. Ami sokaknak biztosan tetszeni fog, az az, hogy a kozmetikumok nem tartalmaznak vegyszereket és állati zsírokat.

 

 

 

 

Egy jó könyv karácsonykor soha nem tesz tönkre semmit

 

Kezdettől fogva csak szép és színes képek a papíron, amelyek felkeltik a kicsik figyelmét. Hát csak úgy A könyvek a többi játékkal együtt megalapozzák a gyerekeket, akik egy napon a mi korunkhoz fognak nőni. Idővel rövid és egyszerű lesz a képekhez tündérmesék , amelyekből később több száz partiregény lesz , amelyektől nem tudunk majd elszakadni.

 

A modern időkben, amelyeket teljes mértékben a technológia ural, fokozatosan elfelejtjük az olvasás fontosságát . És ha hozzáadjuk a napi felelősségeket, valószínűleg a könyv az utolsó, amire gondolunk.

 

Az igazság azonban az, hogy könyveket olvasnánk tényleg azt kellett volna gondolniuk. Miért? Először is jót tesz az egészségünknek. A lapozás persze nem ad plusz kilókat, de a tudományos tényeken alapuló könyvek olvasása más előnyökkel is jár.

 

A könyvek olvasása javítja a memóriánkat. Ennek köszönhetően az agyunkat összetettebb módon használjuk, mint amikor tévét vagy filmet nézünk. Ezért tartozik olvasmány az Alzheimer-kór megelőzése között. Egy másik előny az fantáziánkat használjuk olvasás közben és képzeljünk el helyzeteket a kezünkben tartott történetből. Ezek a gyakorlatok javítják az agyműködést, megterhelik azt, és növekszik a másokkal való együttérzés képessége.

 

Nem meglepő, hogy a stressz a modern kor modernizációjának egyik betegsége. Lehet, hogy azt kérdezzük: "Hogyan védekezhet a stressz ellen?", De ennek a bekezdésnek a témája minden bizonnyal megmondja nekünk. Igen, pontosan, könyveket olvasni . A kutatók azt találták, hogy az olvasás jobban segít a stresszes embereknek, mint a zenehallgatás vagy a hosszú séták, mert olvasás abbahagyjuk önmagunk gondolkodását. Megszemélyesítjük magunkat, és a főszereplő fejében élünk. Minden kész. Tulajdonképpen mitől idegeskedtünk?

 

 

Karácsonyi ajándékok, amelyek otthont varázsolnak

 

Ha valami praktikus, de egyben stílusos ajándékkal szeretnénk megajándékozni magunkat vagy szeretteinket, akkor inspirálódjunk és adjunk esélyt a tárolódoboznak és a szervezőknek . Amellett, hogy segítenek az otthon tökéletes rendezésében, minden otthon modern és eredeti kiegészítőjévé válnak.

 

 

 

A karácsonyi időszak nem csak az ajándékozás, hanem a sütés-főzés időszaka is. Konyhai kiegészítőkkel biztosan megörvendeztetjük főzni-sütni szerető szeretteinket, nekünk köszönhetően illatos és ízletes lesz ez a karácsony.

 

 

Customer reviews1

avatar
Petra

Děkuji za Vaše tipy! Určitě pořídím synovi a synovcům ten adventní kalendář "bez cukru". :-D Lego milují, takže je to super tip i na Vánoce na další dárky. Na letošní Vánoce jsme původně s manželem plánovali i nějaké videohry, x-box... Ale v karanténě si toho užili až až. Tak jsme hledali nějakou srovnatelnou alternativu, ale aby při tom neseděly doma a hodně se nám líbí letecké simulátory.

...

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse