NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Hírek a 2021-es Casualplay autóülések kínálatából

 

A Casualplay márka 2021-ben is új autósülés-kínálattal készült, amelyek megkönnyítik a szülők mindennapi gondjait, hogy a szülők teljes mértékben élvezhessék a boldog pillanatokat kisangyalaikkal.

A Casualplay 2021-ben sem okozott csalódást, és új, innovatív, kiváló minőségű és biztonságos autósülésekkel érkezik, amelyek szintén dizájn darabok. A termékek többféle színben kaphatók, így minden szülő ízlése szerint válogathat belőlük.

 

 

BackFix i-Size autósülés

 

Az a védőösztön, amely a szülőkben a gyermek születésének napján kialakul, akkor is megmarad, amikor már felnőnek.

 

Más gyermekülésekkel ellentétben , amelyek i-size mérete legfeljebb 135 cm , a Backfix i-Size autósülés növeli a biztonságot, és megvédi az i-Size gyermekülést 150 cm-ig.

 

A BackFix i-Size autósülés akár háromszoros védelmet nyújt. A fej 3 szintű oldalvédelemből készült: két légkamra, a harmadik pedig memóriahabból készült.

 

Isofix csatlakozókkal és övvel a gyermek tökéletesen védve van. Safe-tech biztonsági övvédő a Safe Tech Pad-nek köszönhetően megóvja gyermekét a kopástól.

 

A Market 24 kínálatában a BackFix i-Size autósülések három színe található: mélyszürke, barna, világosszürke

 

 

 

Verai 0+ i-Size és Base Verai fix i-Size autósülés

 

Gyermeke szereti viselni? A Verai autósüléssel minden nap veled lehet.

 

A Verai autósülés biztonságos hellyé válik gyermeke számára, ahol hintázhat, aludhat vagy világot nézhet, miközben a közelben van.

 

Körbetekerhető kialakítása és felépítése garantálja a gyermek fejének és gerincének teljes védelmét minden helyzetben. A babát körülvevő ütésálló habok még a legkisebb ütést is tompítják.

 

A Verai autósülés tetővel rendelkezik, amely megvédi a gyermeket a széltől vagy a naptól.

 

A Verai autósülés gyorsabb, egyszerűbb és megbízhatóbb beszereléséhez a Market 24 menüben megtalálja a CASUALPLAY alap - Base Verai fix i-Size - Fekete elemet .

 

 

SONO autósülés 0-13kg

 

Sono autósülés már régóta a kínálatban szerepel, de a Casualplay egy szürke Sono-Artic Grey autósüléssel bővítette színpalettáját.

 

Ezt az autósülést praktikus szülőknek tervezték, akiknek életfilozófiája a „kevesebb több” elvén alapul.

 

Állítható. Lehajtható háttámlája és 3 pozíciója garantált a gyermek kényelméért, ezért a Sono nem csak autósülés, hanem fürdőkád is.

 

 

Autósülés norai i méretű

 

Mint egy luxusjármű, a Norai i-Size autósülés is magabiztosságot ébreszt modern megjelenésével. 40-105 cm-es, maximum 18 kg súlyú gyermekek számára alkalmas.

 

A Norai i-Size autósülés több pozícióban állítható háttámlával, állítható fejtámlával és támasztó lábbal is állítható Isofix rendszerrel rendelkezik.

 

360°-ban elforgatható rendszer, megkönnyíti a gyermek visszatartását azáltal, hogy az ülést 90°-kal elfordítja a nyitott járműajtóhoz képest.

 

Az i- Size -kompatibilis autósülés további biztonságot és jobb ergonómiát, egyszerű használatot és a járművel való kompatibilitást biztosít.

 

A Market 24 kínálatában két színben, világosszürke és gesztenyebarna színben találod.

 

 

Norai Fix autósülés

 

Még ha gyorsan telnek is az évek, készen állsz. A Norai Fix autósülés a baba növekedési sebességével fejlődik, születésétől +/- 12 éves koráig, amely több mint tíz éve védelmet, biztonságot és kényelmet nyújt.

 

Minden felszerelést és mechanizmust tartalmaz, ami az utazáshoz szükséges. A forgatható ülés lehetővé teszi, hogy a gyermek menetirányban vagy az ellenkező irányba üljön.

 

Ütközés esetén a Norai autósülés memóriahabokat tartalmaz, amelyek a gyermek testének megfelelően formálódnak és így védik őt ütközés esetén.

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse