NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Hírek a Casualplay márkától 2020-ra

 

A Casualplay márka idén is minden modern szülő számára készült olyan újdonságokkal, amelyek nemcsak a mindennapi gondjaikat könnyítik meg, hanem megsokszorozzák a kicsikkel együtt átélt örömöket is.

2020-ban a Casualplay – mint mindig – innovatív, designos , minőségi és biztonságos termékekkel rukkol elő, és bevált termékeit új, modern színekben kínálja. Ezek tökéletesen illeszkednek minden szülő városi stílusához.

 

 

Új Playxtrem sport babakocsik

 

Olyan sportbabakocsit keresel, amellyel kicsid sokáig és harmonikusan fog élni? Könnyű, egy kézzel kezelhető babakocsira van szüksége? Olyan babakocsit szeretne, amely az állítható magasságú fogantyúnak , az állítható háttámlának és a mindkét irányba elfordítható, megfordítható üléses lábtartónak köszönhetően alkalmazkodik az Ön igényeihez? És mindezt tetézve, el tudnál képzelni egy nagy űrtartalmú alsó kosarat , amibe nem csak gyerekcuccok, de bevásárlás is belefér? Mindez el van rejtve a Playxtremben a Vintage sport babakocsival , a Baby 0 + 2 autósüléssel és a Vintage Cot fürdőkáddal.

 

Ezek a többfunkciós készletek három modern színben érhetők el - Alpine (türkiz), Arctic (szürke) és Szahara (homok).

 

 

A Casualplay márka másik újdonsága a már jól ismert és népszerű babakocsik új, gyönyörű színei . A Skyline modellhez, amely két szett változatban is elérhető (az egyik csak a kiságy tálcával, a másik a tálcával és az autósüléssel a 0+ csoportból), 2020-ban új színváltozattal bővült a Sand.

 

Sport babakocsik A Casualplay márkájú Playxtrem Baby Twin nemcsak a kilenc hónapja kétszeresen szerencsés anyukák körében népszerű, hanem azon szülők körében is, akiknek rövidebb időintervallumban születtek a kicsik. Babakocsik Baby Twin, melyek külön is kaphatók kádas készletekben A kiságy idén három új színben érhető el - Ironate (fekete), Jade (zöld) és Silver (szürke).

 

 

Golf cart Play Funky

 

A Play Funky babakocsik leginkább könnyedségükről, kényelmükről és könnyű kezelhetőségükről ismertek, így ideális társuk a hosszú városi sétákhoz. Tavaly a Casualplay márka eredeti és stílusos dizájnokat hozott a Funky családba, amelyek nagyon népszerűek a szülők körében, és 2020-ban sem marad el. Bár a Turbulance és a Flame színei ezúttal minta nélküliek és kifinomultabbak, modern megjelenésükkel mindenképpen lenyűgözik őket.

 

 

Új autósülés Playxtrem Revol Fix XL

 

Autóülés Változáson esett át a Revol Fix, amely születésétől egészen addig a pillanatig kíséri a kicsiket, amikor már nincs szükségük autósülésre , és 2020-ban a Casualplay márka újratervezte egy újabb verzióra, a Playxtrem Revol Fix XL névre. Az autósülés fejlesztése során a gyermek vezetés közbeni kényelmére és biztonságára helyezték a hangsúlyt, így egy oldalsó ütközéscsillapító rendszer került beépítésre – a fejtámla immár légkamrákkal rendelkezik, amelyek ütközés esetén elvezetik az energiát, és kiegészítésre került. támaszlábbal az előző modellhez képest.

 

Autóülés A Playxtrem Revol Fix XL két színben is elérhető - Rock (szürke) és Roll (kék).

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse