NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Hírek a Kaiser fusakov kollekcióból a 2019/2020-as szezonban


A Kaiser márka idén is újdonságokkal készült vásárlói számára a 2019/2020-as szezonra, melyben nem csak új színeket és mintákat hoz a már jól ismert fusakovba, hanem egy teljesen új modellel is előrukkol Velvet néven. Kiki .

 

 

Jooy gyapjúdzsekik új színei

A Jooy két új modern dizájnnal egészítette ki a puha és meleg gyapjúdzsekik családját, amelyek az idei év sikerei mellett a tavalyi Camouflage és Light Grey Melange . Az új dizájnt a népszerű sztárok uralják a fehér színben sötétkék Navy háttérrel és a sötétszürke színben halványszürke háttérrel Gray , amely ezúttal a külsőre került.

 

 

 

Új Finny színek

Idén a minőségi, nagy és plüss között A Finna gyapjúdzsekije négy pasztell színt kapott, amelyek sok babakocsi megjelenését élénkítik. Önön múlik, hogy az Orchid Pink , azIce Green , a Yellow Mustár vagy a Benzinzöld színt választja.

 

 

 

Új modell Velvet Kiki

A Kaiser polár táskák gyártója újabb újdonsággal rukkol elő, ez a Velvet Kiki polártáska . Mivel univerzális, szinte minden típusú sport babakocsihoz alkalmas, 6-36 hónapos gyermekek számára. A polár töltet poliészter pamuttal, a belseje hagyományosan meleg és kényelmes poliészter gyapjú, a külső része pedig poliészter. A legtöbb Kaiser polárhoz hasonlóan a Velvet Kiki is kivehető elülső résszel rendelkezik, így alsó része babakocsi betétként is használható. A biztonsági pántokhoz hornyokkal is fel van szerelve, a tépőzárnak köszönhetően pedig kapucnit alakíthatsz a gyermek feje körül, amely véd a szél és a tél ellen.

 

 

A Velvet Kiki fusak -5 fokos hőmérsékletre alkalmas, és öt színben kapható: Rose , Navy , Petrol Green , Antrazit és Black .

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse