NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Holt-tengeri Kawar kozmetikumok és kivételes hatásai

 

Köztudott, hogy a holt-tengeri kozmetikumok hatékonyak és néha csodákra képesek. De vajon elgondolkozott már azon, hogy a Holt-tengernek miért van ilyen jótékony hatása?

 

 

A Holt-tenger gyógyító kincseket tartalmaz

 

 

 

A Holt-tenger már csak azért is egyedülálló, mert ez a Föld legalacsonyabb tava. Különlegességéhez az is hozzájárul, hogy sósabb, mint más tengerek, ugyanis az átlagos tengervíz körülbelül 3,5%-ot tartalmaz, míg a Holt-tenger közel 10-szer többet. Éppen ez az oka annak, hogy a tengerben nem olyan könnyű úszni, mint másokban, hiszen az átlagon felüli sós víz felemeli a testeket.

 

Egy másik érdekes jelenség egy különleges természetes termék, amelyet a Holt-tenger állít elő, és amelyet a partján ragadnak le - a fekete-tengeri iszap, amely a holt-tengeri kozmetikumok nagyon népszerű része. Az iszap sok jódot és brómot tartalmaz, ami pozitív hatással van az idegrendszerre. A holt-tengeri kozmetikumokban egyformán fontos magnézium és kén segít a bőrbetegségek kezelésében, ásványi anyagai pedig támogatják a sejtek anyagcseréjét és természetes funkciójuk helyreállításához vezetnek. A kálium, amely segít az izom- és ízületi betegségek, például a reuma és az ízületi gyulladás elleni küzdelemben, szintén a Holt-tenger gyógyító kincsei közé tartozik.

 

 

 

Holt-tengeri kozmetikumok a Kawar márkától

 

A Kawar kozmetika termékek széles skáláját kínálja, amelyek nemcsak az általános testápolásra összpontosítanak, hanem a hajra és a bőrre is. Holt-tengeri fürdősó abban különbözik a többi sótól, hogy akár 32%-os ásványianyag-koncentrációt tartalmaz. Pozitív hatással van a fájdalmas területek mozgékonyságára, eltávolítja a bőrből a káros anyagokat és sikeresen küzd a bőrproblémákkal, mint a pikkelysömör vagy a pattanások. Ha problémája van a felső légutakkal, akkor javasolt a sóból sóoldatot készíteni és belélegezni.

 

 

A szappanok és hámlasztó szappanok ideálisak a zsírok, az elhalt bőrrészek és a bőrrel érintkező káros anyagok eltávolítására egy normál nap során, különösen a környezet hatására. Annak köszönhetően, hogy a Kawar szappanok mélyen tisztítják a bőrt, a bőr tiszta és ragyogó marad. Ami sokaknak biztosan tetszeni fog, az az, hogy a szappanok nem tartalmaznak vegyszereket és állati zsírokat.

 

 

A Kawar krémek hidratálják, regenerálják és rugalmassá teszik a bőrt, valamint gyengéden küzdenek az apró ráncok ellen. A krémekhez hozzáadott illóolajok fenntartják a bőr természetes nedvességtartalmát, amely a külső környezet hatására sokszor elveszik, ezért nagyon fontos, hogy így lássuk el a bőrsejteket. A Kawar krémek frissességet és egészséges megjelenést kölcsönöznek a bőrnek.

 

 

 

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse