NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Hozd magad formába gyermeked babakocsijával!

 

Ha otthon van elfoglalva a gyerekeivel, az tökéletes ürügy arra, hogy ne menjen el edzőterembe. Fontos azonban a rendszeres testmozgás, és jól érzi magát kívül és belül egyaránt. Ana Casares személyi edző, 3 gyermek édesanyja, a "Triathlonosok Mamája" című könyv szerzője a Casualplay LOOP babakocsival együtt megmutatja nekünk a formába hozás titkát.

Ha az a célod, hogy várandósság után is visszanyerd a jó alakod, vagy szeretnél, ha a nyár közeledtével jól néznél ki, akkor ezek a tippek ideálisak számodra. Látni fogja, hogy az intenzív edzés segít javítani a vérnyomást és kalóriát égetni.

A Casualplay és Ana Casares 5 gyakorlatot javasol, amelyek segítségével visszanyerheti formáját.

 

1) Bemelegítés


A bemelegítés felkészíti a testet az edzésre. Javasoljuk, hogy osszuk fel: 5 perc gyors séta, majd további 5 perc futás.

Ne feledje, hogy nagyon fontos a kényelmesen állítható kormány és a babakocsi ülése. Edzés előtt győződjön meg arról, hogy a magassága megfelelően van beállítva.

10 perc



2) Hosszú lépések

Ez a tevékenység segít formába hozni a fenekét és a vádliját.

Lassú mozdulatok, majd sétáló járás, melyben enyhe előre mozdulattal nyújtod a bokádat és a csípődet.

10 perc



3) Nyújtás

Álljon a babakocsi jobb oldalára, és bal kezével fogja meg a kormányt. Emelje fel a jobb kezét a feje fölé, és húzza át a törzsén a babakocsi üléséhez.

Az ilyen gyakorlatok segítenek javítani a gerinc rugalmasságát és fejleszteni az izomerőt.

3 sorozat: 20 ismétlés mindkét oldalon.



4) Eltemetés


Ez a gyakorlat kiválóan alkalmas a fenék és a csípő formálására. Használja a babakocsit, hogy megőrizze egyensúlyát. Kezdje azzal, hogy a babakocsi felé néz, és mindkét kezével fogja a kormányt. Emelje fel kissé a lábát maga mögött. Maradj egyenesen.

3 sorozat: 10 ismétlés mindkét oldalon



5) Guggolás


A guggolás az egyik legjobb gyakorlat, amely jót tesz a fenéknek. De vigyázz! A rosszul végzett guggolások veszélyesek lehetnek az ízületekre. Lassan menj le a guggoláshoz, majd gyorsíts. Ha guggolsz, told a babakocsit, majd lassan térj vissza a kiinduló helyzetbe.

3 sorozat: 15 ismétlés mindkét oldalon

 

Ezen gyakorlatok elvégzése után a fizikai erőnlétnek megfelelően további 10-15 perces sétával fejezze be ezeket a gyakorlatokat.

Felválthatja a 4 vagy 5 perces könnyű sétát egy 1 perces sétával.


Ha kétségei vannak, forduljon szakemberhez a személyi sérülés elkerülése érdekében.

Íme, 5 egyszerű lépés, most már nincs más dolgod, mint babakocsiba menni, gyermekeddel a parkba menni és formába hozni magad. A Casualplay szeretne veled járni!

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse