NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

A játszótakarók új világot nyitnak a gyerekek előtt

Amikor egy baba megszületik, egészen más világ nyílik meg előtte, mint amit kilenc hónapja ismer az anyja méhének biztonságában. Amit gyakran látunk, gyakran érzünk, gyakran hallunk, az kivételes a baba számára, ugyanakkor nem is tudjuk. Olyan dolgokat tanulnak meg, amiket régóta ismerünk, és természetesek számunkra – például azt, hogy van mit elkapnunk; milyen dolgok vannak körülöttünk anyagiak; mi történik, ha teszünk ellene valamit.

A kisgyermekek mindezt életük első hónapjaiban megtanulják, és megpróbálják helyretenni a dolgokat, ezért nagyon fontos, hogy a szülők elegendő felfogást kínáljanak nekik motoros készségeik fejlesztéséhez, megtanulják felismerni a formákat és színeket és még sok mást. Amellett, hogy ez a szülő legfontosabb kezdete az életben, vannak más ideális segédeszközök is.

Fontosak a játszótakarók is.

 

 

Különféle formájú, méretű és funkciójú játszótakarók

 

Az egyik ideális eszköz a játszótakaró , amely a boltokban és az interneten a teljes spektrumon megtalálható.

 

Játékpadok

A kínálatban megtalálhatóak a hétköznapi, úgynevezett játszószőnyegek , melyek kellemes és puha anyagból készülnek, hogy ne irritálják a gyerekek érzékeny bőrét, színükkel, vidám motívumaikkal pedig garantáltan felkeltik a kicsi figyelmét. Egyszerűek, nem foglalnak sok helyet, de nem biztos, hogy órákig szórakoztatják őket, mint azok, amelyekben van egy sín eltávolítható játékokkal .

 

 

 

 

Játssz takarókat rúddal

A rudakkal ellátott játéktakarók és játékok mindent megadnak a kicsinek, amire szüksége van figyelmének és észlelésének fejlesztéséhez - a játékok általában tartalmaznak tükröt, sziszegő részeket, lámpákat és zenét, amelyet akár a baba mozdulataival, akár manuálisan aktiválnak.

 

 

 

 

 

 

Állítható oldalú játszótakarók

És ha ez nem elég, akkor beszerezhet olyan játszótakarókat, amelyeknek állítható oldala van , és felemelve egy játszóteret alakítanak ki, amelybe színes labdákat tölthet (amelyek gyakran a takaró részét is képezik).

Ezek a takarók néhány órán keresztül szórakoztatják gyermekét funkcióikkal, és nagyon valószínű, hogy Ön is jól fog szórakozni velük. Hiszen ebben az időben a gyerekeknek olyan lehetőségei vannak, amelyekről kicsi korunkban nem is álmodtunk. Rajtad múlik, hogy végül milyen mintákat, színeket és változatokat választasz.

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse