NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Ideje kihúzni a játékokat a kertbe

 

A gyerekek kiszabadítása a televízió, a számítógépek, a táblagépek és a mobiltelefonok modern korából meglehetősen nehéz feladat lehet, és valószínűleg szinte minden szülő tudja ezt. A gyerekek megszokták, hogy millió dolog van körülöttük, ami szórakoztatja őket, és lekötik a figyelmüket, amíg elveszítik a képességüket, hogy egyedül szórakozzanak a játékokkal . És mégis kimenni? A levegőben? Biztosan.

 

Ha szülőként szeretnél ebben segíteni, érdemes egy kicsit többet szabadidődből a megfelelő kerti játékok kiválasztásával eltöltened, amiben a gyerekek órákon át élvezni fogják.

 


 

Miért vannak a kerti játékok is fontosak?

 

Oké, ez egy kicsit felesleges kérdés, de csak emlékeztetni fog az összes fontos okra.

Amellett, hogy a gyerekek a levegőben járnak, a képernyők és képernyők nem rontják el a szemüket, a kinti játék gyakran elveszíti az időérzékét. Ez azt jelenti, hogy szülőként órákon át nyugalmat kínál, ahol más kötelezettségeket vagy hobbit űzhet, vagy egyszerűen csak teljes csendben pihenhet kinyújtott lábbal.

A kinti játék azért is egészséges, mert a gyerekek vele mozognak. A testmozgás hiányzik leginkább a modern gyerekekből – és ez a gyermekkori elhízás növekvő arányában is megmutatkozik, amely az elmúlt 30 évben megduplázódott.

Egy másik ok, amiért a kerti játékok nagyszerűek, az az, hogy a gyerekek új dolgokat próbálhatnak ki, és elszívhatják a felesleges energiát. Ugrálhatnak, futhatnak és felfedezhetnek anélkül, hogy kisebb szívrohamot kapnának, valahányszor hangos csattanást vagy üvegcsörgést hall otthon.

Ezenkívül bebizonyosodott, hogy a szabadban való játék csökkenti a stresszt, segít kordában tartani az ADHD tüneteit, és még az iskolai eredményeket is javítja.

 

 

 

Hogyan válasszunk kerti játékokat ?

 

 

A kerti játékok kiválasztása elsősorban Önnek és kicsijének szórakoztató folyamata lehet, de ebben az esetben is készen állunk néhány tippel.

Mivel a gyerekek a szabadban játszanak, és Ön nem tudja, hogyan irányítsa őket úgy, mint otthon, fontos, hogy olyan játékokat válasszon, amelyek biztonságosak, minőségi anyagokból készültek és a gyermek életkorának megfelelőek. Ügyeljen arra, hogy olyan játékokat keressen, amelyek támogatják a fizikai aktivitást – ezért küldje el a gyerekeket mozogni.

Érdemesebb is beruházni egy olyan játékra , amely kint szórakoztatóbb, hogy a gyerekek ne hordják be később. És ha több gyerek van, vagy több a morzsa a környéken, akkor érdemes megfontolni olyan kerti játékokat , amelyekkel mindenki tud játszani.

 

 

Kerti játékok kicsiknek és nagyoknak

 

 

Igen, a kerti játékokat is korosztályi kategóriákra osztják, mert a gyerkőcök még csak tanulják kézben tartani a motoros képességeiket, és fel kell nőniük, míg a kisebbeket szórakoztató játékok a nagyobbakat aligha.

 

Garantáljuk, hogy a játszóterek , kerti házak , homokozók , csúszdák , hinták , trambulinok és alagutak (tényleg bőven válogathatnak Önnek és gyermekeinek) olyan játékok, amelyek bármilyen életkorban szórakoztatják a kicsiket.

 

Kisebb gyerekeknek érdemes elkezdeni a gyerekeknek szánt ugrálót és triciklit nézegetni, míg a nagyobbak már arra gondolnak, hogy ideje lenne gyerekbiciklit vásárolni .

De ha mindez megvan, nézzen körül a kertben kisebb játékok után , amelyek biztosan felpezsdítik a gyerekek játékát.

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse