NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Bemutatjuk Nektek a MoMi márka 2023-as szuper híreit

 

 

A lengyel MoMi cég 2023-ra tervezte termékeit, hogy funkcionálisak, praktikusak legyenek, és átgondolt megoldásokkal és hasznos funkciókkal lepjék meg a felhasználókat. Ezért fő céljuk a MoMi termékek készítése   évekig szolgáltak, és kibírták az ismételt hajtogatást, kibontást, mosást és hordozást.


 

TORDI autósülés

A Momi TORDI autósülés ISOFIX és TOP TETHER rögzítési rendszerekkel van felszerelve, amelyek magas szintű biztonságot nyújtanak gyermeke számára. A Momi TORDI forgatható talpa maximális kényelmet biztosít anyukáknak és apukáknak egyaránt!

 

Az oldalsó védőrendszer megvédi gyermekét a sérülésektől oldalsó ütközés esetén.

 

A Market 24 kínálatában a következő színválasztékban találja meg a Momi TORDI autósülést: kék, fekete, szürke.

 

PAXI gyereksorompó

A MoMi PAXI sorompó nagyszerű megoldás azoknak a szülőknek, akik aggódva figyelik gyermeküket, aki kíváncsian benéz a ház minden sarkába anélkül, hogy bármiféle akadályt észrevenne.

 

A MoMi PAXI könnyen használható, és nincs szükség szerszámra a telepítéshez. Dupla zárral rendelkezik, mindkét irányba nyitható.

 

Habkirakó FELI, NEBO, ZAWI

A MoMi habszőnyegek biztonságos és kényelmes menedéket jelentenek a gyermekek számára. Reszkető funkcióval rendelkeznek, aminek köszönhetően a gyermek melegen marad.

 

A MoMi szőnyegek sokoldalúságukkal és számos játéklehetőségükkel lepnek meg. Nemcsak kényelmes játékteret teremtenek a gyermek számára, hanem a puzzle elemeknek köszönhetően kreatív játékra, formák és színek felfedezésére ösztönzik a gyermeket.

 

A MoMi habszivacsok beltéri és kültéri használatra egyaránt kiválóak.

 

A kínálatban találhattok FELI, NEBO, ZAWI habkirakós játékokat.

 

Trapéz JOY

Ha szereted a többcélú játékokat, amelyeket mindig magaddal vihetsz, akkor a MoMi JOY-t biztosan szeretni fogod.

 

Az univerzális MoMi JOY játszóház játékokkal otthon és útközben egyaránt remekül használható. Tompa színekkel, mosógépben mosható puha és puha játékokkal rendelkezik.

 

Az állítható dőlésszögnek köszönhetően a rúd megfelelő távolságra állítható a gyermektől, hogy megérintse a játékokat, majd később húzza és távolítsa el azokat.

 

Loris 4 az 1-ben

A MoMi Loris a tökéletes választás első kidobóként a gyermekek számára. Többfunkciós és többcélú.

 

A legkisebb gyerekeknek tricikliként működik, kicsit nagyobb gyerekeknek pedig a pedálok bizonyulnak hasznosnak, amelyek megtanítják pedálozni. A hátsó kerekek csatlakoztatása után megkapjuk a harmadik módot – egy kiegyensúlyozott egylábú kidobót , a pedálok csatlakoztatása után pedig egy klasszikus kétkerekű kerékpárt.

 

Futóbicikli TOBIS

A MoMi Tobis egyensúlyra tanít és segíti a gyermek motorikus készségeinek fejlesztését. Ezen kívül nagyszerű látványosságai vannak, mint a kürt, egy színváltó lámpa és valami, ami minden gyermeket elvarázsol és érdekel – buborékok!

 

A MoMi Tobis kényelmes ülése alatt akkumulátorral és pezsgő folyadék tárolóval rendelkezik, amelyhez a mellékelt eszközzel lehet hozzáférni.

 

A kínálatban megtalálható a MoMi Tobis a pasztell rózsaszín lágy árnyalataiban és a menta és a szürke kombinációjában.

 

MAMU járókája

 

A MAMU járóka némi szabadságot és időt biztosít az anyáknak, például a házimunka elvégzésére.

 

Kicsi és kompakt méreteinek köszönhetően összecsukva a MoMi MAMU ideális otthoni vagy utazási helyzetekben.

 

A MoMi gyártói a gyerekek biztonságára is gondoltak, ezért a MAMU járóka olyan rendszerrel rendelkezik, amely megakadályozza a véletlen behajtást és az éles széleken lekerekített műanyag kupakokat.

 

Sport babakocsi ESTELLE Dakar

A MoMi ESTELLE DAKAR a legnépszerűbb MoMi ESTELLE babakocsi off-road változata. Nagy kerekei kiváló tapadást biztosítanak bármilyen körülmények között.

 

A klasszikus fekete szín finom mintákkal kombinálva a MoMi ESTELLE DAKAR babakocsikat hihetetlenül elegánssá, elegánssá és időtlenné varázsolja.

 

A MoMi ESTELLE DAKAR még összecsukás után is meglep praktikusságával - kompakt méretekkel és fogantyúval rendelkezik az összecsukott babakocsi vezetésére. Így akár bőröndként hordhatod!

 

INVIDIA 5 az 1-ben tricikli

Az INVIDIA tricikli nagyszerű megoldás azoknak a szülőknek, akik szeretnének elkerülni, hogy nagyon aktív gyermekük után fussanak.

Az INVIDIA 5in1 tricikli babakocsi alternatívától önálló tricikliig is használható. 9 hónapos és 5 éves kor közötti gyermekek számára készült.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MOMI Lábzsák

MOMI Lábzsák nélkülözhetetlen téli kiegészítő! Ráadásul a gyerek is jól fogja érezni magát benne, és az univerzális színeknek köszönhetően más kiegészítőkkel is párosítható.

 

MOMI Lábzsák gyönyörű dekoratív füleivel is lenyűgöz, amelyek egyedi karaktert adnak neki.

 

MoMi MIMI sisak

 

Minden szülő számára a gyermek biztonsága a legfontosabb. A MoMi gyártói az Ön gyermekeinek biztonságával is törődnek, de a dizájnról sem feledkeznek meg, ezért matt zöld és szürke színekkel bővítették a MIMI sisakok színskáláját.

 

A MIMI sisakok számos előnnyel rendelkeznek, mint például a nagy keménység, a karc- és ütésállóság, a belső habpárnázás az extra védelmet és a gyermek kényelmét szolgálja. Bónuszként a sisak díszíthető markerrel, így még eredetibbé tehető.

 

LIMURU babakocsi

A LIMURU egy nagyon egyedi babakocsi a MoMi kínálatában. Ez a többfunkciós 2 az 1-ben babakocsi kényelmes mély káddal rendelkezik, és később átalakítható sportbabakocsivá egy nagyobb gyermek számára.

 

A LIMURU babakocsi előnye a gyors és egyszerű átalakítás, melyhez nincs szükség semmilyen szerszámra és nem kell tárolni a babakocsi egyéb elemeit, aminek köszönhetően helyet takarít meg.

 

A LIMURU babakocsihoz tartozik egy matrac és egy kismamáknak szánt táska , melybe minden belefér, ami a gyermek számára szükséges.

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse