NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Hogyan lehet a legjobban felkészülni a gyerekekkel való utazásra

 

A világ, amelyben élünk, tele van csodálatos helyekkel, amelyeket meglátogathatunk, felfedezhetünk, megismerhetünk, és elvihetünk tőlük egy hatalmas és felejthetetlen élményt, mert csak az emlékek maradnak meg örökké.

Nem számít, hogy szenvedélyes utazó vagy, vagy csak egy fárasztó munkanap után az éves kikapcsolódásra van szüksége – az tény, hogy rendelkeznie kell saját alapfelszereléssel, amelyet gyermekekkel való utazáshoz terveztek . Annál is inkább, ha gyerekekkel utazik , hiszen már megtanulta (ha nem újonc), hogy fel kell készülnie és mindig résen kell lennie. És mi nem hiányozhat a kicsik ilyen alapfelszereléséből?

 

 

Többfunkciós utazótok

 

 

 

Minden szülő tudja, hogy a gyermeknek már kiskorában meg kell tanulnia az önállóságot, hogy később ne vesszen el. Hiszen nem fogsz vele örökké időt tölteni - azon kívül, hogy ez szinte lehetetlen, elég bosszantó is (mindkét fél számára).

A gyerek utazóbőröndökben az a nagyszerű, hogy kerekük van, így a kicsiknek nem kell attól tartaniuk, hogy a hátad mögé cipelnek nehéz táskákat, tele játékokkal. Egy másik nagyszerű dolog, hogy a boltokban találsz néhány fajt, így habozás nélkül hagyd, hogy gyermekeid pontosan azt válasszák, amelyiktől ugat a szívük. Látni fogja, milyen boldogan csomagolják össze őket, és legalább egy elem leesik a „dolgok, amelyeket még meg kell tenni az ünnep előtt” végtelen listájából.

Választhat textil- és kagylóbőröndök közül, de ha olyan gyermekpoggyászba szeretne beruházni, amely nemcsak ruhákat, hanem szeretett és halálosan kimerült ágát is szállítja, mindenképpen keressen olyan bőröndöket , amelyek kidobóként is szolgálhatnak.

 

 

 

Utazási párnák, takarók és kiegészítők

 

Akár tetszik, akár nem, nyaralásának nagy részét utazással tölti (levegőben, úton, vízen), ezért nagyon fontos, hogy ne csak a kényelmére, hanem a kényelmére is figyeljen. kis utastársaidról. A gyerekek utazófelszereléséből semmiképpen sem hiányozhatnak az utazóbetétek és nyakkendők , amelyek nem csak kellemesen puha fejtámlaként szolgálnak, hanem a nyaki gerincet is védik. Egymillió faj megtalálása a boltokban bónusznak számít – hidd el, minél szebb nyakkendőt választasz, annál jobban viseli majd a gyereked.

Néhány órányi utazás könnyen éjszakába nyúlhat, és aki szokott repülővel utazni, az tudja, hogy a repülés néha nagyon hideg lehet. Ezért ne felejtsd el bepakolni gyermekeid utazótakaróját (ha még nem tették meg felelősségteljesen) vagy akár az egész készletet, amely a takarón kívül egy felfújható párnát is tartalmaz és könnyen tárolható.

Utolsó tartozékként megemlítjük a biztonsági övvédőt . Hosszú vezetésnél megakadályozza, hogy az övek meglökjék a gyermeket, mivel puha és plüss anyagból készült. Emellett vidám megjelenése egy időre biztosan felkelti a kis utasok figyelmét.

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse