NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő farsangi jelmezt?



A farsangi és álarcosbálok a farsangi szezon éves része, ami ilyenkor, ha akarjuk, ha nem, elsősorban gyermekeinket érinti. És mint minden évben, most is mindenképp gondolkodunk azon, hogy óvodásainknak , iskolásainknak melyik jelmezt válasszuk a legjobban. Legalább valami olyan nagyszerűt, amivel az első három helyen sikerül bejutniuk a karneváli versenyen. Bár persze az lenne a legjobb, ha egyből megnyernék az egész versenyt.


 

Jelmezek , maszkok és kiegészítők

 


Mielőtt azonban elkezdenénk keresni vagy elkészíteni a legmenőbb maszkot, először két dolgot kell tisztáznunk.




Közülük az első - és egyben a legfontosabb - az, hogy minek akarnak kis (vagy nagyobb) ágaink karneválra menni. Persze szeretnénk, ha a jelmezük tökéletes és a legjobb lenne, de a legfontosabb, hogy a kicsik jól érezzék magukat benne. Mit bajlódjunk a varrással és vágással, festéssel és vásárlással, ha gyermekeink nem az általunk készített maszkban akarják megmutatni magukat barátaiknak, osztálytársaiknak, vagy feleségül veszik őket? Hiszen büszkék lehetnek arra, hogy egy napra hőssé vagy hercegnővé váltak! És büszkének kell lennünk, hogy megadtuk nekik ezt az érzést.


A második, amire gondolnunk kell a jelmez kiválasztásakor, az az idő, amit a teljes előkészületre szeretnénk fordítani. Elég, ha veszünk egy maszkot , vagy magunk szeretnénk elkészíteni? Úgy fogjuk kifesteni gyermekeinket, hogy a megjelenésük megfeleljen a kívánt hősnek vagy karakternek?
E „részletek” tisztázása után egyenesen a fejünkbe vethetjük magunkat, hogy mindent megtaláljunk, amire szükségünk van.

 

 

 

A karneváli jelmezek és kiegészítők alábbi kategóriái közül választhattok:

 

 

 

 

Jelmezek fiúknak Jelmezek lányoknak Óvodai jelmezek Farsangi kiegészítők

 

 


Az üzletekben rengeteg egész kosztümöt találunk, amelyek közül gyermekeink biztosan válogathatnak – akár szuperhősre , banditára, cowboyra, vámpírra, halálra, hercegnőre , tündérre, sellőre vagy bármi másra, ami éppen belefér. a mesék és gyereksorozatok világa..


Természetesen, ha nem tetszik, meg kell vásárolnunk az egész jelmezt , és hiszünk a kreativitásunkban, nyugodtan kereshetünk az üzletekben csak kiegészítők után. Nekik és művészi képességeinknek köszönhetően egyedi maszkot készíthetünk majd kicsinyeinknek – és ki tudja, talán eredetiségünkkel egy álarcosbál sztárjai lesznek.


 

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse