NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Ideje elővenni a triciklit, a kidobókat és a kerékpárokat!


Amikor végre felmelegednek a napok, és hosszú hónapok után kidobjuk a durva kabátokat, kabátokat, és végre a szekrénybe rakjuk, akkor egyértelmű, hogy hivatalosan is elkezdődött a kinti időtöltés időszaka.
Gondolkoztál már azon, mi lehet jobb, mint a hosszú séták egy parkban vagy a lassan ébredező természetben? Jól jár két, három vagy akár négy keréken! Igen, bicikliről , tricikliről és ugrálóról beszélünk a kicsiknek (akik talán már nem olyan morzsák, de a mi szemünkben örökre megmaradnak).



Melyik a fontosabb a gyermekkerékpárok , a triciklik és a kidobók számára?


 

 


Kialakítás vagy funkció? Szín vagy biztonság? Ezeket és sok más tényezőt is figyelembe kell venni, mielőtt úgy döntenénk, hogy kerekes játékot vásárolunk gyermekeinknek. De mi a helyes válasz? Hát mindenki! Jó ötlet ezeket a tényezőket gyermekeinkkel együtt figyelembe venni, de próbáljuk meg hagyni a szórakoztató részt. Bizonyára az érdekli őket leginkább, hogyan néznek ki, amikor az utcán mennek az új biciklijükön vagy kidobójukon – mert ők lesznek azok, akik azokon a tricikliken közlekednek. Mi vagyunk az egyetlen szerencsések, akik fizetnek értük.

 


Tehát amikor úgy döntünk, hogy szabad kezet adunk gyermekeinknek a dizájn és a szín kiválasztásában (hiszünk abban, hogy ez a ragályos és lelkes mosoly tényleg megéri), itt az ideje, hogy elkezdjük az információkeresést. Hiszen szeretnénk funkcionális és biztonságos triciklit , kidobót vagy kerékpárt választani, nem?

 

 

 

 

Triciklik

 

 

Gyerekeinknek már fél éves kortól vásárolhatunk triciklit , előnyük, hogy állíthatóak, így ha gyermekünk elfáradna a séta közben, nyújtózhat, szundikálhat és teleszkópos vezetőrúddal navigáljuk haza. De mi lehetne jobb? Persze ha úgy tűnik nekünk, hogy kicsink túlságosan rá van bízva a lökésére, akkor egyszerűen lekapcsoljuk a rudat.

 

 

 

Ha azt vesszük észre, hogy gyermekünk már többé-kevésbé jól tud triciklizni és egy nagyobb kihívásra szeretnénk felkészíteni, akkor mindenképpen a tíz hónapos triciklik kategóriáját nézzük. Teleszkópos rudat és hárompontos övekkel ellátott karikát is tartalmaznak a biztonság érdekében.
Ügyelnünk kell arra, hogy a tricikli kiválasztásakor robusztus felépítésű legyen, széles alappal és alacsony súlyponttal, pontosan egy okból - ha élesen elfordítjuk a kormányt, ne boruljon fel. Illetve, ha gyermekünk az ülésben ül, akkor a lábával a pedálokon könnyen elérje. A tricikli vásárlásánál az az előnye, hogy először megtudjuk, hogy az ülés és a váz elhelyezhető-e, így a tricikli képes lesz alkalmazkodni a morzsánk rohamos növekedéséhez.

 

 

 

 

Reflektorok

 

 

Az ugrálók egy éves kortól gyermekek számára készültek, és megtanítják őket az egyensúly megtartására, így jó választás, ha a kerékpározásra szeretnénk felkészíteni gyermekeinket. A feltétel az, hogy a kidobó használatakor morzsáink elérjék a talajt. Rajtunk múlik, hogy milyen anyagból válasszuk a gyermek kidobóját , és a vásárlásnál megszabott pénzügyi plafont.
A kidobók előnye az ülés, mely a kívánt magasságra állítható. Anyagát tekintve értelemszerűen olcsóbbak a műanyag kidobók , viszont jobbak és tartósabbak a fém és a fából készült kidobók, így ha kisebb gyerekeink vannak a családban, az ezekből az anyagokból készült ugrálók hosszabb távú befektetést jelentenek.

 


 

 

 

 






 

 

 

 

 

 

Gyermek kerékpárok

 

 

 

 

 

 

Ha kerékpárt akarunk vásárolni, egy dolgot ne felejtsünk el: a gyermekkerékpárok méretét nem a váz és az ülés magassága határozza meg, ahogy sokan gondolják, hanem a kerekek átmérője, amelyet hüvelykben adnak meg. .
A kerékátmérők általában 12, 14, 16, 18, 20 és 24 hüvelykes szabványos méretben kaphatók (26 hüvelyknél már a felnőtt kerékpárokon vagyunk), és mindegyik méretet nagyjából a legfiatalabbtól a tinédzserekig tervezték. Bár a mérettáblázatok segíthetnek a megfelelő kerékpár kiválasztásában, ne felejtsük el, hogy minden águnk egyedi és egyedi karosszériafelépítésű, ezért fontos ezeket az egyéni tényezőket figyelembe venni.

 


 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse