NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Videojátékok a jobb életért


Ahogy azt az évek során megszokhattuk, a videojátékok , számítógépek és játékkonzolok meglehetősen rossz hírnevet szereztek a szülők körében. Bizonyára sokszor hallottad már, hogy a fiatalok, sokszor még kevesebben, produktívabb dolgokra pazarolják az idejüket.
Az igazság azonban az (amit több tudományos tanulmány is megerősített), hogy a videojátékok jók, és egészséges hatással vannak az agyra és a testre egyaránt.


 

 

 

 

A videojátékok közvetlenül befolyásolják az agy azon területeit, amelyek felelősek a memóriáért, a térbeli tájékozódásért, az információs rendszerezésért és a finommotorikus készségért. Tanulmányok azt is kimutatták, hogy az edzéshez hasonlóan a napi legalább 30 perces videojátékozás javíthatja Ön vagy gyermekei életét.
Persze ezzel még nincs vége. Lehet, hogy kételkedsz abban, hogy a videojátékok jótékony hatással lehetnek a szervezetedre, de vess el minden előítéletet. Az elmúlt években a mozgásorientált játékok, mint például a táncos vagy fitness videojátékok népszerűvé váltak a fejlesztők körében.

 

 

Ezeket a játékokat ún Az Exergames egy nagyon egyszerű módszert kínál az edzőterembe való eljutáshoz anélkül, hogy el kellene mennie az edzőterembe. Nemcsak Önt, hanem gyermekeit is mozgásba lendítik, javítják ízületi rugalmasságát, koordinációját és egyensúlyát.
Ezek közül a játékok közül sok figyeli a fejlődésedet, vagy játszható többjátékos módban is, így ha meg kell találnod a megfelelő motivációt, játszhatsz barátok vagy más családtagok ellen, vagy egyszerűen megpróbálhatod felülmúlni a saját pontszámodat.

 

 

Videojátékok minden korosztály számára

 

Mivel a videojátékok univerzálisak, soha nem késő vagy túl korán, hogy gyermekei elkezdjenek játszani. Érdemes azonban megfontolni, hogy bemutassa nekik a játékokat, mert legalább így láthatja, hogy a korosztályuknak megfelelő játékokat választanak-e.
Természetesen nem minden videojáték az erőszakról szól, ahogy sokan még mindig gondolják. Az üzletekben és a virtuális könyvtárakban is találsz olyanokat, amelyeknek más a lényege, mint a pusztítás és a gyilkolás – és meglepődhet, hogy tényleg sok van belőlük.

 

Néha nehéz beletörődni, hogy kicsik digitális korú gyerekek, de ezért az egyik legjobb játék, amihez érdemes nyúlni, a Minecraft (4-8 éves korosztály). Amellett, hogy hihetetlenül sokoldalú, a programozás alapfogalmaira is megtanítja a gyerekeket.
A gyerekek térbeli gondolkodásának fejlesztésén túl sok videojáték a tanulási vágy ösztönzésére törekszik – ilyenek például a történelmi játékok, amelyek valós történelmi eseményeken alapulnak. Ez gyakran kérdéseket vet fel a gyermekben, és növeli érdeklődését, amit az iskola általában soha nem ér el.

 

 


Az igazság az, hogy ha lépést akar tartani a korral, és meg akarja mutatni gyermekeinek, hogy szórakoztató, modern módon tanulhatnak, talán itt az ideje, hogy böngésszen a videojátékok virtuális könyvtárában.

Válassz Playstationt , Xboxot vagy Nintendót ?
Az, hogy melyik játékkonzol márkát választja, többé-kevésbé rajtad múlik. Igaz, hogy az elmúlt években a Playstation és az Xbox versenyzett először, de a lemaradó Nintendo a Nintendo Switch megjelenésével került előtérbe, így igazán szoros lett a versenyük.
Árban, grafikában és funkciókban mindhárom nagyjából egy szinten van, de ha hezitálunk, érdemes lehet boltokban tesztelni, vagy összehasonlítani, hogy melyik vezérlőkre reagál intuitívebben. A megvásárolni kívánt videojátékok is segíthetnek Önnek és gyermekeinek, hiszen némelyikük kizárólag egy márkájú játékkonzolhoz készült.



 

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse