NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Játszószőnyeg – hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Kipróbáltuk neked.

 

A játszószőnyegek, takarók és rudak gyönyörű és eredeti oktatójátékok babája számára. Kiválóan szórakoztatják, pozitív hatással vannak a látás, hallás, tapintás vagy motorikus képességeinek fejlődésére. Minden játékpad , amelyről olvas, számos interaktív elemet és plüss, hangos vagy függő játékokat tartalmaz. Támogatják a gyerekek fantáziáját és kreativitását. Előnye, hogy a keresztlécetvagy alátétet külön is használhatja. Ott szórakoztatja kicsikét, ahol csak szükséges, és családias környezetet garantál neki.

 

 

Mamas and Papas takaró

 

A játszószőnyegek kellemes és puha anyagból készültek, ami lehetővé teszi, hogy kényelmesen hason vagy háton feküdjön és babája szabadon mozogjon. Biztonságosabb és kényelmesebb teret teremtenek a baba számára, és motiválják az emelésre és nyújtásra. A játékok könnyen összeszerelhetők vagy feltölthetők a keresztrúdról.

 

Miért válasszuk a rúddal ellátottjátszótakarókat ?

  • Kellemes és puha anyagot garantálnak, bárhová is helyezi a takarót
  • Eredeti és oktató játék - fejlesztik a gyermek érzékszerveit
  • Arra ösztönzik a gyermeket, hogy a kezükkel fedezze fel
  • Mozgásra, fejemelésre és gördülésre ösztönöznek
  • A keresztrúdra akasztó játékok könnyen eltávolíthatók külön használatra
Játssz takarókat

 

Olyan márkákat válogattunk az Ön számára, amelyekgyönyörű, színes és eredeti játszószőnyegeket és takarókat kínálnak rúddal. A kényelmes kialakításnak köszönhetően babája pamutnak fogja érezni magát, mert a felhasznált anyagok biztosítják a megfelelő kényelmet. Atakarók és betétek puhák, kellemes tapintásúak és csúszásmentesek , így megadják babájának azt, amire szüksége van. Kényelmes fészkekben is pihenhet a baba, ahol az igazi biztonságot érzi. Ha pedig hason való játékra szeretnéd motiválni őket, akkor egy párna az ideális társ, ami játékra és különféle játékokkal való játékra ösztönzi őket.

 

Ellery egy elefánttrapézzel ellátott takarót játszik

 

Bizonyára minden anya azt akarja, hogy a legjobb takaró legyen a házában. A választás azonban nem egyszerű, ezért megnéztük és kipróbáltuk a Mamas és Papas, a Taf Toys, a Kids Concept és a Childhome márkák legszebb, rúddal ellátott játékbetétjeit.

 

Mamas & Papas Játékpárna takaróval

Ez a kivételes angol márkajátékpárnák, rudakkal ellátott játéktakarók és aranyos párnák széles választékát kínálja. Ezeknek a termékeknek a dizájnja egyedi, színeivel és anyagaival minden baba játékosan lenyűgöz.

A játszótakaró és a párna eredeti kombinációja, amely hason való játékra ösztönzi a gyermeket. A nap és éjszaka nagy részét hanyatt fekve töltő kiscsecsemő számára fontos, hogy naponta többször hason fekve és az ún. "Termelő hobbi". A hason elhelyezett pozíció másképp látja a világot, és erősíti a nyak- és hátizmokat, amelyek segítségével később a gyermek támasz nélkül elkezdhet gurulni, mászni, ülni.

Mush and Papas takaró

A párnán különféle tevékenységeket talál, amelyek felfedezésre ösztönzik a gyermeket. Biztonságos tükör, rágcsáló, zörgő, susogó és fütyülő részek – mindez szórakozást nyújt babájának, ugyanakkor támogatja motoros készségeinek és egyéni érzékszerveinek fejlődését.

Ha nem használod a takarót, nem kell mást tenned, mint behajtani a párnába, és külön henger alakú párnát kapsz, ami egy gyerekszoba gyönyörű dísze lesz. A párnát sokáig használhatja azután, hogy gyermeke elkezdett önállóan mozogni, és már nem lesz szüksége játszótakaróra.

Mamas and Papas párna

 

Mamas & Papas játékszőnyeg LEV keresztrúddal

Eredeti játéktakaró megemelt résszel, mely hason játékra ösztönzi a babát. Az emelés szélén lévő hurkok lehetővé teszik, hogy a gyermek elé játékokat rögzítsenek, amelyeket a vízszintes rúdra akasztanak fel, és ezzel felkeltik a figyelmét. Az emelt részt a fekvő baba könnyű támaszaként is használhatod, pl. csak etetés után.

Játék takaró egy bár oroszlán

A levehető keresztrúd akasztós játékokkal és egy biztonságos tükör szórakoztatja a babát fekvő helyzetben. Kb. 6 hónapos kortól célszerű a takarót külön használni, keresztrúd nélkül. A játékok ezután leválaszthatók a rúdról, és önállóan játszhatók.

Játék takaró egy bár oroszlán

 

Játszószőnyeg Mamas & Papas PENGUIN bárral

A puha plüss felületű játszótakaró ideális a babák számára a hideg évszakokban. A függő, zörgő vagy fütyülő játékok felfedezésre és megfigyelésre csábítják a gyermeket. Játék takaró egy pingvin trapézzel

A játszótakaróhoz az akasztós játékokon kívül egy aranyos fénylő pingvin is tartozik, mely pótolhatatlan társ lehet a babaágyban. A levehető rúd lehetővé teszi a takaró és az egyes játékok külön használatát.

Játék takaró egy pingvin trapézzel

 

Mamas & Papas Párnahenger IFJÚSÁG

A különféle tevékenységekkel ellátott párna hasjátékra ösztönzi a babát. A párna különféle felfedezésre váró textúrákat, rágcsálnivalókat, biztonságos tükröt, valamint zörgő-sziszegő játékokat kínál boldog állatok motívumával. A párna később a gyerekszoba gyönyörű díszeként is szolgálhat.

Játék párna

 

Mamas & Papas Játszószőnyeg keresztléccel és zenei felhővel

Zenével, fényekkel és emelt élekkel játszik egy takarót, hogy segítse a babát hason fekvő helyzetben. A levehető keresztléc négy függő állat alakú játékkal és egy felhővel, mely 3 nyugtató dallamot játszik, fekvő helyzetben szórakoztatja a babát. A nap formájú játék megnyomására süt, így fokozza a gyermek érdeklődését a játék iránt.

Játszó takaró keresztléccel és zenei felhővel

 

Szép majom a Mamas & Papastól

Extra puha játszószőnyeg gyönyörű plüssállatokkal - tigris, majom és koala medve. A majom a farkhúzás után kellemes dallamot játszik le. A levehető keresztrúd akasztós játékokkal és rágcsálókkal szórakoztatja a babát fekvő helyzetben.

Játék takaró vízszintes sávval Majom

 

Játszószőnyeg és fészek zenével újszülötteknek

Puhajátszószőnyeg és fészek zenével , fényekkel és különféle tevékenységekkel a felfedezéshez.

Játszótakaró és fészek a nocorennek

A fészek megemelt szélei biztonságos és hangulatos környezetet teremtenek az újszülöttek számára. A szélek a baba megtámasztását is szolgálják a hasi játék során, ami fontos része a gyermek izomfejlődésének. Nagyobb baba számára könnyedén kialakíthatszegy tágas játszótakarót a fészekből. Különböző felületű, kézzel és szájjal vizsgálható dúdolós játékok biztonságos tükörrel együtt rögzíthetők a fészek szélére, vagy a keresztrúd állítható karjaira akaszthatók. A levehető lámpás zenedoboz takaróra vagy kereszttartóra is rögzíthető, vagy a játszótakarón kívül külön is használható. Tépőzáras klip segítségével könnyedén rögzítheted kiságyra vagy autósülésre. A doboz egy nyugtató dallamot vagy a természetben folyó víz hangját kínálja a baba megnyugtatására, és egy vidám dallamot a szórakoztatásra.

Taf Toys játék takaró és fészek

Ez a takaró az egyik legjobb a piacon, és kínálata miatt megfizethető is .

 

Négy évszak az Északi-sarkon

A gyönyörű illusztrációkkal ellátott játszótakarót úgy tervezték, hogy a baba születésétől kezdve biztonság és kényelem érzését nyújtsa.

Játék takaró 4 évszak Taf Toys

A takaró széleinek felemelésével és rögzítésével hangulatos környezet jön létre az újszülöttek számára. Ez a zárt tér garantálja a biztonságot. Kisbabának 3 hónapos kortól a széleit összehajtva egy tágas, 96 × 96 cm-es játszótakarót készíthet. A takaró két levehető játékot tartalmaz - egy csörgős pingvint és egy biztonságos tükröt. A takarós tevékenységek támogatják a gyermekek érzékszerveinek és motorikus készségeinek fejlődését. A színes, aranyos illusztrációk a négy évszak témájával serkentik a szülőt a gyermekkel való játékra, a gyermek érzelmi intelligenciájának fejlesztésére.

Taf Toys takaró

Az eredeti izraeli Taf Toys márka játékait úgy tervezték, hogy fejlesszék a gyermek érzelmi intelligenciáját, ami elengedhetetlen kulcsa a gyermek egészséges személyiségének és magabiztosságának.

 

KÜLTÉRI takaró a Taf Toys játékhoz

A puha és tágas játszótakaró vízálló alsó részével ideális kültéri használatra. A termékhez tartozik egy fogantyús táska, melybe könnyedén behajthatod a takarót. A takaró színes illusztrációi arra ösztönzik a szülőket, hogy játsszanak a gyermekkel, és segítik a gyermek érzelmi intelligenciájának fejlesztését. A takaró játékosan remek kiegészítője lesz a friss levegőn való tartózkodás során.

Szabadtéri játszó takaró

 

Remek pad Taf Toys Körülöttem

A különféle felfedező és felfedező tevékenységekkel rendelkező puha játszótakaró a gyermek születésétől kezdve a fejlődés különböző korszakaihoz készült.

Taf Toys takaró

Az eredeti levehető játékok, köztük a kétoldalas sípoló "Sensi Center" felkeltik a gyermek figyelmét, és órákon át szórakoznak. A nagy kontrasztú fekete-fehér illusztrációkkal ellátott "Sensi Center" oldal születéstől 3 hónapos korig, a sokszínű oldal 3 hónapos kortól ideális. A "Sensi Center" többféleképpen rögzíthető a takaróhoz és a keresztléchez, ezzel ösztönözve a gyermeket a különböző pozíciókban való játékra. A baba fölé helyezheted a háton való játékhoz, a baba mellé a fejfordításhoz és oldalra helyezéshez, a baba lábai mögé a lábrúgáshoz és a baba elé a takaróra a hason való játékhoz.

Taf játékok

A rúd öt levehető játékot tartalmaz, amelyeket külön-külön is használhat a játszótakarón kívül. A játékok között van zörgő koala medve szúnyoggal, csiga szúnyoggal, gombagomba biztonságos tükörrel, csörgő pillangó és lámpás zenedoboz.

Taf játékok

A zenedoboz három különböző dallamot kínál: altatódalt, csobogó víz hangját és vidám dallamot, sokszínű változó fényekkel. A zenedoboz könnyedén rögzíthető kiságyra vagy autósülésre is.

 

Taf Toys pad és fészek VIGYE MEG

A megemelt éleivel a puha játszótakaró és fészek biztonságos és kényelmes környezetet teremt az újszülöttek számára. A szélek a baba megtámasztását is szolgálják a hasi játék során, ami fontos része a gyermek izomfejlődésének. Nagyobb baba számára könnyedén kialakíthatsz egy tágas játszótakarót a fészekből.

Taf játékok

 

Könnyedén összehajthatja az alátétet kompakt formára a fogantyúval a könnyebb hordozhatóság érdekében. Ideális kisbabával való utazáshoz, akinek családias környezetet teremthet a biztonság és a kényelem pillanatára.

Taf Toys Vigyél magaddal

 

Kids Concept alátét EDVIN keresztrúddal

A plüss anyagból készült puha párnázott plüss takaró az Edvin játékok sorozatába tartozik, melyet a skandináv természet és a benne élő állatok ihlettek. Amellett, hogy sün, róka, jávorszarvas és kisszarvas formájú zörgő állatokat akasztanak fel, a gyermek figyelmét egy biztonságos tükör is felkelti majd. A játékok könnyen rögzíthetők tépőzárral. Maguk a játékok annyira érdekesek, hogy születésüktől kezdve nem lesz nehéz felhívni a baba figyelmét.

Kids Concept játék takaró Edvin

 

Childhome Bar Tipi fa TERMÉSZETES

A játékok felakasztására szolgáló stabil rúd bükkfából készült. Lehetővé teszi, hogy a gyermekre akaszthasson egy Childhome készletet vagy bármilyen más akasztós játékot. Tehát Önön múlik, hogy melyik játékot választja, és hol használja a trapézt . Bármilyen játszótakaróval vagy szőnyeggel használható.

Gyermekotthoni trapéz

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse