NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Minden a babakocsival kezdődik – értékes tanácsok az újdonsült szülőknek

 

Minden gyermek érkezését több hónapos felkészülés előzi meg, melynek során olyan dolgokkal találkozhatsz, amelyek létezéséről talán nem is tudtál, és általánosan használtak. Mielőtt azonban elkezdené felfedezni és elolvasni a többoldalas oktatóanyagokat, kezdje azzal, amit biztosan tud. A babakocsi végül is a gyermekfelszerelés legalapvetőbb része.

 

Milyen babakocsit válasszunk ?

Lehet, hogy soha nem mondod ezt, de a baba születésének évszaka nagy hatással van arra, hogyan milyen típusú babakocsihoz kell nyúlnia. Például, ha télen van időpontja, és nem megy gyakori fagyos sétákra, előfordulhat, hogy az első néhány hónapban csak babatojásra lesz szüksége. Ha azonban tavasszal vagy nyáron van randevúd, és sok időt töltesz kint, akkor mindenképpen olyan babakocsit válassz, amivel könnyebben kezelheted.

Egy másik fontos tényező a baba növekedési szakasza. Tudjuk, hogy az újszülött első hónapjaiban nem bírja a test súlyát és nem ül, ezért érdemes olyan babakocsit vásárolni, aminek a lehető legtöbb összecsukhatósága van.

 

 

Városban vagy faluban élsz? Busszal vagy saját autóval fogsz utazni? Ha busszal utazik, gondoljon babakocsira elegendő hely a személyes tárgyai számára. Ha saját autót fog vezetni, először ne felejtsen el beférni a csomagtartóba.

 

 

Az, hogy élsz, ugyanolyan fontos, mint az, hogy hol élsz. Ha egyéb feladatok mellett rövid utakat is tervez, mindenképpen válasszon korábban egy kivehető tojással ellátott babakocsi , amely praktikusabb lesz az életmódjához. Ha azonban hosszú sétákra készül a parkban vagy a bevásárlóközpontban, akkor érdemes egy klasszikus babakocsit választania minden kényelemmel.

 

 

Ha te is azon típusú szülők közé tartozol, akik kalandra vágynak és a természetbe járnak kicsinyeivel, mindenképp kezdj el gondolkodni egy nagyobb kerekű sportbabakocsi vásárlásán. Jobban rugózott, és mindenféle terepen használható.

 

 

 

Babakocsi készletek

Szettek babakocsival tartalmaz egy kezdőkészletet minden szülő számára. Kombinációkban találhat kivehető kosaras vagy tojásos babakocsikat , amelyek autóülésként szolgálnak az autóban. A nagyobb készletekben a kosarakon és a tojásokon kívül pelenkázótáskákat vagy leggingseket is találsz.

 

 

Sport babakocsik minden napra

A sportbabakocsikat 6 hónapos kortól gyerekeknek tervezték, és kerékpárjuknak köszönhetően az igényesebb terepen is megbirkózik. Annak érdekében, hogy a kicsi a lehető legkényelmesebb legyen, állítható hát- és lábtámasza van. Ha aggódik a biztonság miatt, nem kell aggódnia, mert a babakocsi nem csak állítható rúddal rendelkezik, hanem beépített biztonsági övekkel is. A sport- és golfbabakocsi között az a legnagyobb különbség, hogy a sportbabakocsik állítható magasságú fogantyúval rendelkeznek, amit az apák különösen nagyra értékelnek.

 

 

A Casualplay márka speciális kerekeket fejlesztett ki az ilyen típusú babakocsikhoz , amelyeknek köszönhetően nem kell beszélnie a napi tevékenységeiről. A LOOPi City kerekeket könnyű sétákra tervezték a város aszfaltozott útjain. A LOOPi Allroad kerekei készen állnak arra, hogy meghódítsák a kihívásokkal teli és felkészületlen terepet, ha úgy dönt, hogy kimegy a természetbe. Ha pedig szeretnéd visszanyerni az alakod a terhesség után és aktív maradj, akkor a LOOPi Running kerekeket ajánljuk.

 

 

 

A golfkocsik kitűnnek könnyedségükben

A golfkocsikat 6-36 hónapos gyermekek számára tervezték, és rendkívül praktikusak. Mivel nagyon könnyűek és könnyen kezelhetők, különösen értékelni fogod őket a kicsikkel való hosszú séták során. Tárolásukat a gyakran utazók is nagyon kedvelik, mert nem foglalnak sok helyet, és helyet adnak az egyéb fontos dolgok bepakolására.

 

 

Babakocsi ikreknek és testvéreknek

Te azok közé tartozol, akik kétszer találkoztak boldogan? Az üzletekben találsz babakocsit ikreknek, testvéreknek, amelyek között kisebb a korkülönbség, így együtt élvezhetik a babakocsit . Kétféle babakocsi létezik: az első az, amikor a szerkezeten lévő tálcákat egymás mellé helyezik. Ezeket a típusokat alapkivitelben 80 centiméter szélességig gyártják, ami azt jelenti, hogy egy hagyományos ajtó méretéhez illeszkednek. A második, amikor a tálcákat egymás mögé helyezik. Szélességük akkora, mint egy klasszikus babakocsi , de ha megkérdezzük, hogy a két típus közül melyik a nehezebben kezelhető, akkor ez az.

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse