NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

A Lego szórakoztatóbbá és kreatívabbá teszi a készleteket

Minden gyermeknek joga van a szórakozáshoz, a kreatív, szórakoztató és egyben oktató tevékenységhez, hiszen jól ismert szabály, hogy amikor a gyerekek játszanak , tanulnak. Ezért, ha szülőként azon gondolkodik, melyik játék lenne a legmegfelelőbb a kicsiknek, mindenképpen kezdjen el Lego készleteken gondolkodni.

A Lego hosszú utat tett meg a kezdetek óta - amikor készletei többnyire színes, szinte teljesen hétköznapi darabokból álltak -. Ma már több oldalas katalógusokat böngészhetünk, amelyek tele vannak olyan Lego termékekkel, amelyekről gyerekként álmunkban sem számítottunk. A Lego márka azonban már nem csak gyerekeknek szól, szinte mindenki megtalálja benne a magáét. És egyáltalán nem mindegy, hogy ők a legfiatalabbak, iskolások, tinédzserek vagy akár felnőttek.

 

 

Minden korosztály élvezni fogja a szabadidejét a Legóval

 

Kezdjük a Legommal , ami a legkisebbek számára készült - Lego Duplo . A készlet másfél és öt éves kor közötti gyermekek számára készült. Ezek a színes rejtvények különböző típusokra vannak osztva, hogy elsősorban a kicsiket szórakoztassák, de segítenek lerakni fejlődésük fontos mérföldköveit is. A Lego -nak köszönhetően jobb motoros készségeket fejlesztenek; megismerni a világot és annak működését; megtanítja őket beszélni és kommunikálni környezetükkel és társaikkal; jobb önbizalomra tesznek szert, és jobban kifejezik érzéseiket.

 

 

A Lego készletek tematikusan különböző kategóriákra vannak osztva, és az egyik legnagyobb a Lego City , amelynek készletei a városi élethez kapcsolódnak (ahogy a neve is sugallja). Ezekkel a gyűjteményekkel a gyerekek felállíthatnak rendőrséget és tűzoltóállomást, repülőteret, kikötőt vagy vasútállomást, vagy bármi mást, amivel a városban találkozhatnak. Ezeknek a készleteknek köszönhetően jobban megértik, hogyan működik az őket körülvevő világ, és ki tudja, talán a Lego ösztönzi őket arra, hogy olyan munkákat végezzenek, amelyeket a jövőben szívesen végeznének.

 

 

Egy másik népszerű téma a Lego Technic , amelynek jellemzői és kialakítása nemcsak fejlettebbnek tűnik, de megépítése is nehezebb, mint az általunk ismert klasszikus Lego kockák. A Lego Technic készleteknek köszönhetően kicsik autókat, motorokat, teherautókat, repülőket, robotkarokat vagy akár dinoszauruszokat és egyéb lényeket építhetnek. Mivel a szerkezet összeszerelése bonyolultabb, mint egy hagyományos Lego esetében, ezeket a készleteket idősebb gyermekek számára tervezték.

 

 

A Lego Architecture nem csak gyerekeket, hanem tinédzsereket és felnőtteket is szórakoztat majd. A kollekció minden készlete darabokból és utasításokból áll a világ minden tájáról származó híres épület- és műemlékmodellek készítéséhez. Ha szeretnél olyan emlékművek kicsinyített változatait, amelyeket meglátogattál, vagy amelyekről álmodozol, hogy egyszer megnézhesd, a Lego Architecture készleteket mindenképpen érdemes kitenni otthonod polcára.

 

 

Természetesen az általunk említett témák csak töredéke annak, amit most a Lego -ban talál. A legtöbb gyerek (köztük néhány felnőtt) népszerű filmek, sorozatok és tündérmesék olyan különleges gyűjteményekben találhatók, mint a Ninjago , Nexo Knights , Friends , Star Wars , Harry Potter , Jurassic World , DC Superheroes és Marvel Superheroes , Minecraft , Disney , BrickHeadz és még sok más. És ne felejtsd el a karácsonyi kütyüt, a Lego Adventi naptárakat !

 

   

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse