NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Híreket mutatunk be a LOVE IT STORE IT márka tárolódoboz kínálatából

 


Márka Love It Store It jfiatal, innovatív cég. Olyan termékek gyártására specializálódott, amelyeknek köszönhetően Ön jobban megszervezheti és megszervezheti életét, szebbé és színesebbé teheti otthonát. 

 

Love It Store It termel dekoratív tárolókosarakk, többféle méretben és gyönyörű színes motívumokkal.

 

Tároló dobozok Happy Kids

 

 

 

A márka újdonságai között Love It Store It tartozni vmihez motívummal ellátott dobozok Happy Kids –panda, egyszarvú és koala. Tárolódobozok A Happy Kids gyönyörű dizájnt kínál panda, egyszarvú és koala képeivel, amelyek bármilyen gyerekszobába illeszkednek.

 

Például helyezze őket egymásra, és hozzon létre egy érdekes piramist, amely otthona stílusának természetes részévé válik.

 

a  menüben Market 24 meg fogod találni tároló dobozok v Happy Kids design különféle méretekben és formában, például: játék ládák, tárolódobozok fedéllel, sarok szennyes dobozok, ülőpadok és székek.Ebből mind a dobozokk ideális választást jelentenek a gyerekszobában uralkodó káosz és rendetlenség megfékezésére.

 

Happy KidsAz egyszarvú képével ellátott játékláda minden hercegnő szobáját felvidítja.

A ládá ben egy elválasztó található, amely lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy megosszák kincseiket. Az  MDF anyaggal megerősített kárpitozott huzatnak köszönhetően ez a láda ülőpadként is használható.

 

Szék gyerekeknek Happy Kids s a koala képe praktikus felhasználással gyönyörű kiegészítője lesz a gyerekszobáknak.Egy szék Happy Kids m150 kg-ig terhelhető, ami garantálja a hosszú élettartamát. 

 

Love It Store It tárolódoboz játékok számára fedéllel Happy Kids – A Panda segítségével színesebbé teheti mindennapjait és különösen jobban megszervezheti a rendetlenséget.

 

Prémium tárolódobozok

 

 

Persze ha nem akarod, hogy legyenek dobozok jól látható helyen tegye be őket a szekrénybe, vagy tárolja az ágy alatt, és csak akkor vegye ki őket, ha szüksége van rájuk. Love It Store It tárolódobozok A Premium  nagyszerű segítőtárs lesz a háztartásban, és áttekintést  hol tárolja a dolgokat.

 

A Love It Store It Premiumszemüvegdobozt kifejezetten az Ön  népszerű napszemüvegek és dioptriás szemüvegek. Amíg a doboz zárva van, védi a szemüveget a sérülésektől és a portól. A szemüvegdoboz stílusos, prémium szürke színű, és bármilyen belső térbe illeszkedik.

 

Nincs több rendetlenség, a válogatás és a hajtogatás még soha nem volt ilyen egyszerű. Tárolódobozok és rendszerezők Love It Store It különböző tárolási lehetőségeket kínál. Így tiszta áttekintést kap a dolgairól és a szekrényéről. Például azzal Love It Store It az ablakos  cipős dobozval megóvja cipőjét a sérülésektől és a portól, ugyanakkor az ablaknak köszönhetően mindig megtalálja a helyesek gyorsan.

 

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse