NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

A gyerekágy kiválasztása nem tudomány

Valószínűleg minden szülő egyetért abban, hogy a gyerekkel élni néha igazán kimerítő (kevés élő szülő van a világon, aki képes lenne lépést tartani a babájával, és tökéletesen kipihent lenne. És valószínűleg ők sem erről a bolygóról származnak). Valamint mindannyian ismeritek azt a néhány órát, amikor megpróbáljátok elaltatni a kezetekben lévő fáradhatatlan apróságot, ami kiszívhatja az utolsó csipetnyi energiát, amit az éjszaka során sikerült összeszednie.

De mivel a 21. században élünk, valaki nagyon bölcs és leleményes feltalált olyan hintaszékeket és hintákat, amelyekbe elhelyezheti a babát. Nincs más dolgod, mint megvárni, amíg ezek a varázslatos találmányok megnyugtatják a kis szörnyeket, és élvezheted pillanatnyi szabadságodat.

De hogyan válasszuk ki a megfelelő gyermekágyat ?

 


 

 

Méret, funkció, anyag, szín – mire érdemes nyugágyat választani?

Őszintén szólva, a gyermekágy kiválasztása nem tudomány, de a piacon minden kapható valami más, ami végül arra kényszerítheti, hogy egy adott modell felé hajoljon. A választás során azonban érdemes szem előtt tartania néhány fontos dolgot.

Igaz, hogy a baba számára a fekvő pozíció a legkényelmesebb, de érdemes több pozícióba összecsukható hintát keresni, hogy később a növekvő gyermek igényeihez tudja igazítani. Hiszen egy szögben feküdni és nem ismerni a világot elég bosszantó, nem?

A kérdés: "Könnyen tisztítható?" nem kell indoklás. A szülői nevelés során minden szülő tisztában lesz a mosógép, a felületek és anyagok fontosságával, amelyeket csak gyorsan le kell törölni.

Egy másik fontos tényező a mozgás, amit a gyermekágy végez. Ne felejtsen el több sebességbeállítást fontolóra venni, mivel az újszülöttek és a kisgyermekek szívesen meggondolják magukat azzal kapcsolatban, hogy milyen gyorsan akarják megingatni őket. Fontos még a hinta lengési iránya (több funkcióval a gyerek kiválaszthatja, hogy melyik irányt részesíti előnyben), a rezgések és nem utolsó sorban az időzítő is - az, hogy ezzel vagy anélkül választunk-e nyugágyat Ön.

Ami az anyagot illeti, azt tanácsoljuk, hogy kerülje az olcsóbb, műanyag keretes nyugágyakat. A minőségi gyermekágyak fémből készültek. Minél robusztusabbak, annál jobbak, mert ez megóvja kicsikét attól, hogy mozgás közben hintázzon.

Ha kisebb lakásban élsz, akkor érdemes egy gyorsan összecsukható, majd újra szétnyitható fotel mellett gondolkodni.

 

A biztonság a legfontosabb, ha gyerekszékről van szó

És ezt érdemes alaposan megfontolni, tájékozódni és tanulmányozni a hinta kiválasztásakor . Azért veszel egy nyugágyat , mert tudod, hogy a kicsi sok időt fog eltölteni benne. Ezért természetesen azt szeretné, hogy 100%-ban biztonságos legyen.

Egy jó gyermekágynak rendelkeznie kell hevederrel – vagy 5 pontos a legkisebb gyerekeknek, vagy 3 pontos a nagyobbaknak . Biztosítja a felső és alsó testüket, és biztos lehet benne, hogy a gyermek nem esik ki és nem sérti meg magát.

Nagyon fontos, hogy a nyugágy teljesen állítható legyen, mert a baba négy hónapon belül még nem tudja teljesen kontrollálni a fej mozgását, és nincs kellően megtámasztva a nyaki gerinc. Ilyenkor tehát érdemes ellenőrizni, hogy a hinta leengedhető-e teljesen fekvő helyzetbe.

A biztonság kedvéért szeretjük az utolsó néhány tippet: ne becsülje alá a hintán feltüntetett magasság-, súly- és korhatárokat; ügyeljen arra, hogy ne hagyja felügyelet nélkül a morzsákat a nyugágyban ; a kiságy nem helyettesíti a kiságyat, ezért ne hagyjuk benne éjszakára, és ügyeljünk arra, hogy a hinta sima felületre kerüljön, nehogy véletlenül felboruljon.

 

Utolsó részletek a választásnál

Választását minden bizonnyal befolyásolja a gyermekágy töltési módja – akár hintát választ zseblámpának vagy fióknak , akár kézi hintázást , a nyugágy megvásárlása Önön és pénztárcáján múlik.

Mindezek után belevetheti magát a szórakoztatóbb és élvezetesebb részbe, amely a gyártók által kínált minták, minták és színek a gyermekágyak kínálatában. Ha pedig marad egy kis plusz pénzed, mindenképpen keress érdekes rudakat, akasztós játékokat és kiegészítőket, amelyek kellemesebbé teszik kicsid nyugágyban töltött idejét.

 

Kínálatunkban a következő márkájú nyugágyakat találja:

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse