NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Hírek a Kaiser márkától - polár huzatok, betakarók és ujjak.

Még nincs vége a nyárnak, és érdemes elkezdenie keresni a meleg téli csizmát ? Persze lehet, hogy abszurdnak tűnik, de rohanós időket élünk, amikor csak pislogni van időnk, és előhúzni a szekrényből a kabátunkat, kabátunkat, miközben a karácsonyi reklámok sem maradnak el, és október elején érkeznek hozzánk. Ráadásul az sem újdonság, hogy évről évre egyre kiszámíthatatlanabb az időjárás, így bizony jobb felkészülni, mint később megbánni.

A jól ismert Kaiser márka, amely a legjobb minőségű téli, nyári és egész évben használható polár dzsekik gyártója, idén több újdonsággal is jelentkezik. Ha arra törekszik, hogy a kicsik ne csak biztonságban legyenek a fagyos időjárástól, hanem sétálás közben is stílusosan nézzenek ki babakocsiban, akkor semmiképp se hagyjátok ki.

Élvezd fel magad a télre új fusakov színekkel

Kezdjük az általunk ismert gyapjúval , amelyet a gyártó új színekkel elevenített fel.

Az Iglu Aktion polár, melynek belső anyaga 100% báránygyapjúból készült, és -10 fokig alkalmas, mostantól mustársárga , benzin és rozsda színben is beszerezhető.

A puha és kellemesen meleg, Jooy gyapjúdzsekik idén is megjelennek a piacra két új modern színnel, melyek garantálják, hogy séta közben senki ne vonja kétségbe, hogy van stílusod. Az első egy terepszínű Camouflage , a második pedig a Light Grey Melange , míg az új Cooly (külön) és Icey (kombinált) kesztyűk is elérhetőek ugyanezzel a motívummal.

A gyártó azonban nem csak a színekkel döntött úgy, hogy idén kiegészíti modelljeit. A négy új Thermo gyapjúdzseki egy apró és imádnivaló részlettel bővült - belül, ahol a baba feje van, három állatarc ( macska , fajtatiszta mackó , panda ) motívumai és egy csillaggal ellátott Camouflage motívum található, amelyek mindegyike úgy van rögzítve, hogy szükség esetén eltávolítható és visszahelyezhető.


A Kaiser márka újdonságainak bemutatása a kölni vásáron

Új polár dzsekik és pakolótakarók, amik még nem voltak itt

A varrott mintájú gyapjúként is funkcionáló Wrappy Knitty betakarótakaró akár 12 hónapig is kibírja a kicsiknél, autósülésekhez és hordtáskákhoz is alkalmas. A külső anyag poliészterből készült, vízálló és véd a hideg szél ellen. A takaró antrazit , bézs , tengeri és menta színekben kapható.

Ha a mintás minta tetszett Önnek, feltétlenül keresse a Knitty polárkabátokat . A takarókhoz hasonlóak, de cipzárasak, annyira sokoldalúak, hogy szinte minden babakocsihoz illeszkednek, és 6 hónapos és 3 éves kor közötti gyermekek számára készültek. A takarókhoz hasonlóan a tasakok is antrazit , bézs , tengeri és menta színekben kaphatók.

További újdonság a Bugaboo és Joolz babakocsikhoz való termokabát (kúpos ülőforma). A gyapjú polár -10 fokig alkalmas és előnye, hogy az elülső része levehető, így ha még mindig nem olyan hideg a tél, akkor is babakocsiban betétként használhatod.

A juhgyapjú általában nagyon népszerű a gyapjúdzsekikben , mivel kellemesen meleg, és melegen tartja a babát. Éppen ezért az új Louis Alaska polár valódi gyapjú szőrmegallérral érkezik, ami kicsit nehezebben karbantartható (vegytisztítóban kell tisztítani), de fagyos időben garantáltan megvédi a kicsiket a téli séták során . A táska 6-36 hónapos gyermekek számára készült, és Denim Black , Denim Navy és Petrol színekben kapható.

A Kaiser idei legfrissebb híre a Hoody polár és a Toni Eco wrap polár . Mindkettőt 12 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára tervezték. A Fusak Hoody 0-13 kg-os kategóriájú babakocsi fürdőkhöz és autósülésekhez is alkalmas, kellemes, plüss anyaggal bélelt, míg a Schwarzban fehér csillagokkal díszített belseje. A fekete mellett Marine és modern Camouflage színekben is kapható.

A Toni Eco pakolásnál a gyártó gondoskodott arról, hogy teljes egészében természetes anyagokból készüljön - a külső oldala 100% bio pamutból, a belső oldala pedig 100% bio pamut gyapjúból készült. Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a gyapjú vékonyabb, mint a többi, de ne tévesszen meg a megjelenése - -7 fokig alkalmas!

Mivel a Toni Eco tekercs polár a 0+ csoport autósüléseiben is használható, "Romper" formájú, így nem csúszik bele a biztonsági övbe, és gyermeke megfelelően rögzíthető az autóban ülés. Antrazit , fekete , tengeri és rothadás színekben kapható .

A Fusak Pauline különösen halványszürke belsővel fog rabul ejteni, mely puha gyapjúból készült, kellemes tapintású. A 0. csoportba tartozó kádokhoz és autósülésekhez tervezték. -7 fokig védi a babát a fagytól, antrazit , fekete , khaki , világosszürke , tengeri és piros színben kapható.

Ha a gyapjú hosszú távú befektetés az Ön számára, mindenképpen keressen egy másik újdonságot, amellyel a Kaiser gyártója rukkolt elő - a Finny fleece . 6-36 hónapos gyermekek számára készült, és egyik előnye, hogy az elülső része nyitható, és szükség esetén pelenkázóként is szolgálhat. Antrazit , fekete , khaki , világosszürke , tengeri és piros színben is kapható.

Ha télen a hegyekbe indul a kicsikkel, vagy csak hideg időben szeretné felszerelni őket a lehető legjobb időben, az új Natura Lammfell gyapjú a megfelelő választás. A belseje 100%-ban báránygyapjúból készült, mely az idei év legnagyobb fagyait is megvédi, ami ránk vár. Születéstől 24 hónapos korig babák számára készült, és hőszabályozásával, valamint izzadságelnyelő és elpárologtató képességével ideális táska, ha a legjobbat szeretnéd adni kicsiknek. Számos érdekes színben és mintában kapható.

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse