NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Dan Brown The Origin című új regénye választ adott az alapvető kérdésekre

 

Dan Brown jelenleg az egyik legismertebb és legkelendőbb szerző a kortárs irodalomban . Negyedik könyvével, a Da Vinci-kóddal vált híressé , amely bestseller lett, és nem csak az olvasók, hanem a fél világ előtt is ismertté tette a nevét.

Amellett, hogy sok munkája szereti őt, akadnak olyan kritikusok is, akik számára Brown egy rémálom, amely véleményével és főleg írásával ébreszti fel őket éjszaka. Geoffrey Pullum úgy kommentálta Brown írását, hogy „nem csak rossz; elképesztő, ügyetlen, meggondolatlan, szinte zseniálisan gonosz ."

 

 

Mindenesetre Dan Brown felkeltette a bolygó lakosságának nagy részének érdeklődését. Ellentmondásos regényei kétségeket ébresztettek bennünk, és olyan kérdések feltevésére kényszerítettek, amelyeket talán féltünk hangosan kimondani. Brown művei feltárják kultúránkat, történelmi pillanatainkat, teret adnak a gondolkodásra és a megfejtésre, az ő szereplőivel együtt rejtjeleket és találós kérdéseket a való világra vonatkozóan, amelyben élünk. Sikerül rávilágítania a keresztény hit legsötétebb szegleteire is (ami természetesen Brown egyik legnagyobb kritikusa), és arra kényszerít bennünket, hogy komolyan elgondolkodjunk az emberiség nagy kérdéseiről.

Történeteiben azonban van valami megnyugtató is - pontosan az, hogy mindent, ami a Földön történik, szándékosan képes megoldható formákká alakítani. És emiatt hirtelen úgy érezzük, hogy mindennek van értelme.

 

Ha Brown könyvei után tele volt kérdésekkel a fejed, könnyen elkezdhetsz többet kérdezni új művében, az Eredetben .

 

Milyen kérdésekre ad választ az új Eredet könyv?

Robert Langdon , a szimbolizmus és vallási ikonológia harvardi professzora ötödik regényében tér vissza a könyvesboltokba, ami talán még a korábbiaknál is izgalmasabb.

Edmond Kirsch, Langdon egyik első egyetemi hallgatója egy úttörő felfedezést készül feltárni a világ előtt. Egy felfedezés, amely az emberi lét két alapvető kérdésére ad választ: Honnan jövünk? Merre tartunk?

 

Nyilvánvaló, hogy ez a felfedezés megrendíti civilizációnk alapjait, szétszakítja a vallásokat, és valószínűleg mindent megváltoztat. És talán ezért dönt valaki úgy, hogy ezt a tervet mindenáron meghiúsítja, és lelövi a bemutatója közben. Langdonon múlik, hogy megtalálja a bérgyilkost, és befejezze a megválaszolást két alapvető kérdésre, amely Kirschnek sajnos nem sikerült.

Brown az Eredet című új regényében arra is igyekszik rámutatni, hogy az álhírek ma már ugyanolyan súllyal bírnak, mint az igaziak, és nem minden igaz, ami táplál minket a médiából és az internetből, amelyektől oly nyilvánvalóan függünk. Az aktuális események leírásával a könyv egész története sokkal kortársabb. Az emberiség általános aggályairól, kérdéseiről és gondolatairól ír, ami bizonyos mértékben meggyőzővé teszi a történetet.

 

Az Eredet című könyv biztosan nem hiányozhat egyetlen Brown-rajongó könyvtárából sem, de az is, aki még mindig kételkedik, adjon neki egy esélyt. Kellemes és szórakoztató olvasmányban lesz részed, mely során a szereplők egy ideig gondolkodnak helyetted, és a végén elégedett lehetsz magaddal, hiszen egy hatalmas rejtély megoldásának részese lettél.

 

Dan Brown regényei

  • Digitális erőd
  • Megtévesztés pont
  • angyalok és démonok
  • A Da Vinci-kód
  • Az elveszett szimbólum
  • Pokol (Inferno)
  • Eredet
 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse