NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Mire van igazán szükségük a modern szülőknek?

 

 

Az évszázad szülei minden bizonnyal tökéletesen szeretnék betölteni fontos szerepüket, ugyanakkor modernnek és stílusosnak szeretnének kinézni. Ezért nem meglepő, hogy a dizájn trendek átterjedtek a gyerekek, anyjuk és apjuk körül forgó világba. Lenyűgöző látni az üzletekben, hogy a modern szülők mennyi olyan dologgal rendelkeznek, amelyek nemcsak végtelen lehetőségeket nyitnak meg előttük, hanem a mindennapjaikat is megkönnyítik ezekben a rohanó időkben.


 

 

 

Szeretnénk bemutatni egy gyönyörű design újdonságot, amely Szlovákiába érkezik. A belga Childhome márka pelenkázótáskája - MOMMY BAG egyben egyesíti a funkcionalitást és a stílust.

Minden anya mindenekelőtt egy nő, akinek mindig meg kell kapnia mindent, amire szüksége van. Ez a divatos pelenkázótáska hatalmas, belül tágas és akár 10 kg-os teherbírással is bír, így mindent magával vihet, amire szüksége van a babával, és még egy váratlan vásárlásnak is lesz helye.

Gyakorlati hasznát nem csak egy hétköznapon fogod érezni, hanem akkor is, amikor belekóstolsz a gyermekeddel közös kalandokba.

 

 

A mamitáskákat is úgy alakították ki, hogy hat gyereket tudj belepakolni. De ne keverjük össze őket a klasszikus babakocsi táskákkal , mert véletlenül nem azok. Az biztos, hogy nincs is bennük hurok, amivel a babakocsihoz rögzítené őket, hogy ne is gondoljon rájuk.

Valóban minden elfér bennük, amire egy gyereknek szüksége lehet, amit 55x30x30 cm-es méretük is bizonyít. És nem csak gyereknek, véleményünk szerint szülészetre, hétvégére, üzleti útra vagy sportedzésre is alkalmas táska .

 

 

 

Mutasd meg mindenkinek a környezetedben, hogy egy modern és praktikus MOMMY BAG pelenkahordozó felbecsülhetetlen értékű!

 

A táska egy pelenkázó alátétet is tartalmaz, így sehol semmi sem fog meglepni, és bárhol átöltözhetsz majd babádnak.

A táska belsejében kisebb rekeszeket találunk a kulcsoknak, telefonnak és egy cipzáras rekeszeket a pénztárcának. További rekeszek jönnek létre, ha a táska belső oldalán lévő gumiszalagok mögé dugjuk a dolgokat, így mindent könnyen megtalálhatunk benne.

 

 

Ez a nagyméretű , szemet gyönyörködtető MOMMY BAG feliratú táska igazán szép kiegészítő. Nagyon praktikus anyagból készült, könnyen karbantartható. A tisztításhoz csak nedves ruhát használjon.

 

A kis dolgok ügye mindig kéznél van

Ha azonban nem szeretnéd magaddal vinni az egész nagy táskát és csak rövid ideig kell futnod, akkor ajánljuk figyelmedbe a kis Mommy treasures kézitáskát , amiben keresztpánt is van és elfér benne apróságok, pénztárca, mobil telefon, kulcsok, zsebkendők és kézkrém.

 

 

DADDY BAG

A MOMMY BAG öt színben kapható, fényes nylonból készült, ami mosható, ezért könnyen karbantartható. A csíkos táskák viszont vászonból készülnek, ami természetes hatást ad nekik. A Childhome -nál azonban természetesen az apákra is gondoltak, akiknek megalkották a DADDY BAG- ot .

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse