NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

A fajátékok halhatatlanok. Van-e egyáltalán határa a fajátékok kreativitásának?

 

A fa közvetlenül összeköt minket a természettel. Úgy tűnik, a gyerekek ezt mindenkinél jobban megértik. A fajátékok soha nem mentek ki a divatból, és továbbra is a szórakozás fő forrásai maradnak világszerte. A mai fajátékok gyártói is ezt követik.

Manapság ismét nagy érdeklődés övezi a fajátékokat , nem utolsósorban azért, mert a szülők gyermekkorukra emlékeznek, amikor játékot választanak gyermekeiknek. Általánosságban elmondható, hogy visszatérnek a hagyományos játékokhoz, hogy egyensúlyt teremtsenek a modern játékok és a digitális világban lévő játékok között. Emlékszel gyermekkorod játékaira? Tekintse meg velünk több fajátékot, amelyek kreativitásukkal és színükkel egyre több szlovákiai gyerekek és szüleik szívét hódítják meg.


 

Amit a fajátékokról szóló cikkben talál

  • A gyerekeknek szánt fajátékok hét fő előnye
  • Fajátékok az Instagram-versenyek győzteseiként
  • Ismerkedjen meg olyan játékokkal , amelyek egyszerre oktatnak, javítják a koncentrációt és szórakoztatnak
  • Élmények egyenesen a skandináv erdőkből a Kids Concept márkával
  • Lenyűgöző kreativitás a Little Dutch pasztell színeivel

 

 

Kids Concept – Éljen át egy kalandot egyenesen a skandináv erdőkből

Ez a svéd márka a termékek tervezésénél elsősorban a gyerekek igényeinek megfelelő kritériumokra figyel. Játékra, tanulásra, motoros készségeik és képzelőerejük fejlesztésére ösztönzik a legkisebbeket. A játékoknak biztonságosnak és működőképesnek kell lenniük, és meg kell felelniük a gyermekek által támasztott magas minőségi követelményeknek. A Kids Concept tervezői általában egy egyszerű rajz papírra indulnak. Egy részletérzékkel rendelkező cégnél többféle anyaggal dolgozunk, textúrákat és színeket kombinálva. A fantáziádnak nincsenek korlátai, így a különböző korosztályú fiúk és lányok is megérik a pénzüket. És kétségtelenül a szülők teljesítik gyermekeik vágyait.

 

Little Dutch – A pasztell színek világa, amibe beleszeretsz

A holland Little Dutch márka színes kiegészítőket gyárt a gyerekszobába, amelyek remekül passzolnak egymáshoz, és mindenekelőtt remek szórakozást nyújtanak kicsiknek játék és világ felfedezése közben. Stílusos fa készletek, különféle rejtvények, fa autók és vonatok. A gyermek hangszerek és csörgők fejlesztik a gyermek motoros készségeit, logikáját és érzékszerveit , a legkisebbek pedig egy plüss takarón pihenhetnek vagy sétálhatnak. Hagyja magát elcsábítani a gyermekjátékok minőségével és stílusával . Még a Little Dutch sem a kreativitással kezdődik, és nem csak a gyerekeknek kínál olyan fajátékokat, amelyektől eláll a lélegzeted. Gyakran maguk a szülők nem ellenkeznek először. És egyáltalán nem csodálkozunk. Biztosan nem fog unatkozni ezzel a márkával.

 

A fajátékok nyerik az Instagram versenyt

A trendek egyszerűen divatosak. Ma szó szerint mindent megtalálsz az interneten. Az internet jelenleg egy erőteljes reklámeszköz, és mindenki használja, aki a termékek minőségére és funkcionalitására szeretne rámutatni. Még a játékok világa sem menekült el. Lehet látni, hogy az Instagram elárasztja a gyönyörű játékokat.A Little Dutch márka annyira érdekes és lenyűgöző, hogy minden anya azonnal meg akarja mutatni magát. Ezért az emberek nagy érdeklődéssel veszik ezeket a játékokat, gyönyörű tájakat készítenek a fényképekhez, és közösen címkézik ezt a márkát. Ezzel gyönyörű emlékképeket készíthet különféle fontos gyermekeseményekről. AKids Concept játékok nem maradnak le, és kiegészítik a fajátékok kalandos világát.

 

 

A gyerekeknek szánt fajátékok hét fő előnye

 

A fából készült játékok környezetbarátak

A tanúsított fából készült fajátékok természetesen sokkal környezetbarátabbak, mint a műanyag játékok. Szerves megújuló anyagként biológiailag lebomlanak és újrahasznosíthatók. A fából készült játékok közvetlen kapcsolatot teremtenek a gyerekek és a természet között.

 

Oktató játékok

1976-ban a pszichológus Dr. Lawrence Mestyanek észrevette, hogy hiányoznak a tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek és csecsemők számára oktató játékok. Ezen úgy próbált változtatni, hogy különleges fajátékokat készített a garázsában. Sok szülő ismerte már az ilyen játékok varázsát.

A játékok célja a finom kézi motorika, a kézügyesség, az alak- és színfelismerés, a hallás- és vizuális észlelés, a számolás, a szókincsbővítés és a képzelet fejlesztése. Találhatunk köztük kirakós játékokat , a természet felfedezésére és kísérletezésére alkalmas játékokat, gyöngyfűzést , rejtvényeket és különféle társasjátékokat . Nagy koncentrációt és koncentrációt igényelnek, de továbbra is játékok gyerekeknek és felnőtteknek is, akikkel nagyon jól fogtok szórakozni és együtt tölteni az időt.

 

Jobb koncentráció

A természetes anyagokkal való munka megkönnyíti a gondolkodást, és a test készen áll a még keményebb munkákra is. A dolgozók jobban és kreatívabban gondolkodhatnak és tanulhatnak a fát és más biofil elemeket tartalmazó területeken. Tehát képzelje el, milyen jótékony hatású a fa a baba számára játék közben. Add meg neki ezt az érzést, és hagyd, hogy a játék megnyugtató élmény legyen számára.

 

Tartósság és hosszú élettartam

Kétségtelen, hogy kis tulajdonosaik játékai gyakran elfoglaltak. A gyerekek dobálják, harcolnak velük, vagy gyakran vízbe áztatják. A műanyag játékok törékenyek és könnyen törhetők. Ezenkívül a különböző digitális elemeknek nem kell hosszú élettartammal rendelkezniük. De a fa több generáción át kitart, így gyakran élvezheti, hogy a játék, amely egykor édesapáddal és neked volt, most a leszármazottad.

 

Felbecsülhetetlen értékű képzelőerő

A technológia könyörtelen fejlődése biztosította, hogy manapság a játékok tele vannak csengővel, síppal, hangjelzéssel, képernyővel, hangokkal, színekkel stb. De gyakran az egyszerűség a legjobb, és a kevesebb valójában több. A fajátékok egy üres táblát kínálnak a gyerekeknek, amelyre kivetíthetik növekvő fantáziáik vadságát és extravaganciáját. A gyermek kreativitása a legegyszerűbb dolgokkal is csodákra képes.

 

Elősegítik a szociális interakciót

A számítógépes játékok, bár terjedelmük egyre káprázatosabb és kiterjedtebb, gyakran csak magányos tevékenység lehet a gyerekek számára. A fajátékok ösztönözhetik a más gyerekekkel való interakciót, és ösztönözhetik a megosztást és a csapatmunkát. A fajátékok – természetesen önmagukban a hangzás vagy interakció lehetősége nélkül – lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy egymással együttműködve saját hangjukat és hangeffektusaikat adják ki.

Egyes modern játékok elektronikus és interaktív képességeikkel „mindent megtesznek” a gyermekért. Mindeközben a fa egyszerűsége lehetővé teszi a szerepjátszást, a világépítést (képzeletbeli közösségek, helyek létrehozása stb.). Eredménye lehet a térbeli és társadalmi tudatosság is.

 

Biztonság

Köztudott, hogy a műanyag játékok, különösen az olcsóbbak, könnyen eltörhetnek, és esetleg éles széleket és apró alkatrészeket hagyhatnak maguk után, amelyek károsíthatják a gyermeket – különösen, ha már megöregedett, amikor minden a szájába kerül, amivel találkozik. A fa így erős és robusztus a műanyaghoz képest, így kevesebb kockázatot jelent. A fajátékok nemcsak biztonságosabbak, mint a műanyag játékok, de a fa mint anyag jótékony hatással lehet a gyermek egészségére és jólétére.

A fából készült játékok segíthetik a gyermek testi, szellemi és érzelmi fejlődését. A ma elérhető fajátékok folyamatosan bővülő kínálatával a gyerekek és a szülők egyik nagy kalandot a másik után fedezhetik fel.

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse