NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

A Casualplay LOOPi babakocsi alkalmazkodik az Ön életmódjához

 

A Casualplay bemutatja az új LOOPi babakocsikat , új típusú kerekekkel, amelyek illeszkednek a LOOPi babakocsi felépítéséhez, és a terep és a szülő aktuális igényeinek megfelelően néhány percen belül könnyedén cserélhetők.

A városi kerekek , amelyeket a LOOPi City babakocsi minden tulajdonosa jól ismer, kényelmesek a város aszfaltozott útjain könnyű séták során. A LOOPi City a LOOPi sorozat alapmodellje . Könnyű (7 kilogramm) és gyorsan építhető, így ideális minden városban és lakásban élő szülő számára. A szűk helyeken történő manőverezés problémamentes, és tökéletesen elfér az autó vagy a lift csomagtartójában, ami a városi szülők egyik legalapvetőbb babakocsikövetelménye.

 

 

Casualplay LOOPi City

 

Új babakocsik Casualplay LOOPi Allroad és Running

 

Casualplay LOOPi Allroad

A LOOPi Allroad változat (9,8 kilogramm) nagyobb felfújható kerekekkel rendelkezik, amelyek alkalmazkodnak az egyenetlen terepen, így ez a változat ideális, ha a természetben tervez kalandot, ahol garantáltan nem lesz tökéletes és kikövezett járda.A LOOPi -t rugalmasra és praktikusra tervezték, így csak az új Allroad kerekekre kell felszerelni, amelyek a legigényesebb felületeket is elbírják. És ami nagy előny, aLOOPi Allroad babakocsi City kerekekkel is elérhető, így azok könnyen cserélhetők.

Természetesen nagyon fontos, hogy szülőként formában maradj – a baba érkezése nem vet véget a társasági életednek, sem az időnek, amit magadra és egészségedre kell fordítanod. A mindennapi futáshoz is magával viheti morzsáját, amelyhez azúj futókerekek éppen igazodnak.

Casualplay LOOPi Allroad

 

Casualplay LOOPi futás

A LOOPi Running babakocsi (10,5 kilogramm) minden olyan aktív szülőnek készült, aki szeretne tenni valamit magáért és végső soron gyermekéért, mert a futó "séták" egyből teljesen más dimenziót kapnak az Ön számára.A futókerekek a konstrukcióval együtt kaphatók, és lényegesen nagyobbak, mint a City vagy az Allroads . Úgy tervezték őket, hogy aLOOPi babakocsit ne csak bármilyen fizikai tevékenységhez, hanem különféle terepen is lehessen használni – akár a városban, akár a természetben szeretne sportolni. Olyan szülők számára készült, akik nem akarják megszakítani edzési rutinjukat. A futómodell City Wheeleket is tartalmaz.

A LOOPi babakocsi igazán remek, főleg, hogy a kezdeti szett befektetés után a negyedik életévig vigyáztál a kis morzsára. Az új kerekeket és változatokat úgy tervezték, hogy ne csak Önhöz és gyermekéhez igazodjanak, hanem az Ön életmódjához is.

Minden LOOPi babakocsi elérhető Jet, Capri, Indian és Chackra színekben.

Casualplay LOOPi futás

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse