NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Hírek a QKIDS-től

 

A QKIDS egy lengyel márka, amely robogók gyártására specializálódott. A QKIDS kínálatában talál háromkerekű robogókat a legkisebbeknek, de a nagyobb gyerekeknek való robogókat is, akiknek még csak most kezdődik a kaland a lovaglással.

A QKIDS gyártói új, biztonságos és minőségi robogókkal érkeznek a piacra, mellyel gyermekei sok örömet szerezhetnek majd.

 

Freestyle robogó IVO

 

Ha gyermekednek sok energiája van, és a szokásos rollerrel lovagolni egyszerűen unalmas számára, a QKIDS IVO freestyle roller ideális módja a szórakozásnak!

 

A QKIDS IVO robogó könnyű, de rendkívül tartós, a legjobb mechanikai tulajdonságokkal és sérülésekkel szemben ellenálló.

 

Adja meg tehát gyermekének a lovaglás és a friss levegőn való mozgás örömét. QKIDS IVO robogó   pótolhatatlan lesz minden skate parkban, a rámpán és a profilos dombokon, ahol fejlesztheti trükkjeit.

 

A Market 24 kínálatában több szín közül választhat, mint: arany , lila , kék,   sárga

 

 

Flo gyerekrobogó

 

A QKIDS Flo alumínium robogó azoknak a gyerekeknek a hasznára válik, akik már elsajátították a kidobós lovaglást és szeretnének valami nagyobbat kipróbálni, de azoknak is, akiknek a kaland az utazással még csak most kezdődik.

 

A QKIDS Flo robogó kicsi és kompakt, de még ez a tény sem változtat azon a tényen, hogy ugyanolyan tartós és biztonságos.

 

 

LUMIS robogó

 

A LUMIS háromkerekű egyensúlyi robogó két éves kortól alkalmas gyermekek számára.

 

A széles nyomtávnak és a LUMIS robogóra szerelt torziós első tengelynek köszönhetően a gyermek könnyebben megtanulja az egyensúly megőrzését.

 

A LUMIS robogó kerekei poliuretánból készülnek, aminek köszönhetően jó tapadást biztosítanak, tartósak és egyben csendesek. Ezen kívül beépített LED-ekkel rendelkeznek, amelyek dinamó elvén működnek és sötétedés után így növelik a gyerek láthatóságát a járdán.

 

 

MILA tricikli

 

Ha a kisgyermek babakocsiban indul unatkozik a sétákon, és szeretné felfedezni a körülötte lévő világot, ez a tökéletes alkalom arra, hogy egy triciklire gondoljon .

 

MILA tricikli lehetőséget ad gyermekének arra, hogy befolyásolja az utazási irányt, ami sok örömet okoz neki, és sokkal nagyobb látómezeje lesz, mint egy normál babakocsi .

 

A forgatható ülés a gyermek életkorától és a járási helyzettől függően menetirányba vagy azzal ellentétes irányban állítható.

 

MILA tricikli biztonsági övvel rendelkezik, és a szülőrúdnak köszönhetően szabályozhatja a haladási irányt.

 

 

FLEET kidobó

 

Az energiával teli gyerekek szüleinek a FLEET reflektor tökéletes választás lesz, hogy kicsit szellőztessenek. A FLEET ideális választás egy kis kerékpáros számára, aki szereti a kalandot.

 

A Market 24 kínálatában a FLEET kidobó három változatát találja szürke háromszögek , cappuccino ésrózsaszín

 

 


JUNGLE és CITY játéktakarók

 

A QKIDS takarók a megfelelő első játék a gyermekek számára, köszönhetően számos érzékszervi elemnek és játéknak , mint például a szúnyognak , csörgőnek vagy tükörnek.

 

A takarók kellemes tompa pasztell színekben készülnek, és kellemes puha anyagból készülnek, amely alkalmas kisgyermekek fogantyúira.

 

Mindegyik tartozéka tartalmazza a játszótakaróból 20 db színes golyó található, mellyel a gyerek egy kicsit több móka lesz.

 

A Market 24 kínálatában találsz QKIDS játéktakarókat CITY és JUNGLE motívumokkal

 

 

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse