NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Hogyan válasszunk olyan gyermekjátékokat, amelyek nemcsak szórakoztatnak, hanem tanítanak is

 

Gyermekkorodban a legfontosabb kötelességed a játék volt. És a legnagyobb gondod az volt, hogy legyen mivel játszani .

Játékokra volt szükséged, és a szüleid ott voltak, hogy megszerezzék azokat. Akkor még nem értetted, milyen nehéz volt kiválasztani azokat a játékokat , amiket te szeretnél, és amiket nem dobsz le ámokfutásban sírva.

Most ti vagytok a szülők, ugyanabban a helyzetben, mint sok évvel ezelőtt. Olyan játékokat keresel, amelyek tetszeni fognak a gyerekeknek, és amiket nem felejtenek el és nem rejtenek el a szobájuk sarkaiban, csak mert túl lányosak vagy fiúsak, túl régimódiak vagy egyszerűen unalmasak.

Ezért a játékok vásárlásakor fontos, hogy aszerint válasszunk, hogy mit szeretnének gyermekei, és ne aszerint, hogy mit szeretnek.

 


 

Hogyan lehet megtudni, hogy melyik játék a legjobb gyermeke számára?

 

Csak két lehetőséged van. Figyelje meg gyermeke kedvenc tevékenységeit, milyen mértékben fejlődött motoros készsége, milyen sorozatokat, filmeket néz. És kérdezd meg őket. A gyerekek szeretik a kérdéseket, és nagyon szívesen válaszolnak is rájuk, így biztosan nem lesz nehéz kitalálni, melyik játék tenné őket a legjobban boldoggá.

 

 

Az első boltba azonban nem lehet megvenni, amit kérnek. Végül is szülők vagytok. És mivel a gyerekek nem törődnek vele, aggódnod kell miattuk.

Játékok vásárlásakor több tényezőt is figyelembe kell venni, és csak a legkisebbek foglalkozzanak a témával és a játék megjelenésének jóváhagyásával. A játékok életkori kategóriákra vannak osztva, és ennek jó oka van. Ügyeljen arra, hogy olyan játékokat válasszon, amelyeket gyermekei számára terveztek – a kisebbeknek való játék unalmasnak tűnhet az idősebbek számára, a nagyobbaknak való játék pedig sérülést okozhat a kisebbeknek játék közben.

 

A biztonság minden szülő számára prioritássá válik születésüktől fogva mindenben, amit gyermekének vásárol – és nincs ez másként a játékok esetében sem. Velük töltik gyermekei a legtöbb időt az Ön felügyelete alatt, de egyedül is. Ezért fontos, hogy ne hagyja figyelmen kívül ezt a tényt, amikor játékot választ és vásárol.

Az üzletekben rengeteg olyan játékot talál, amelyek sok mindenre megtaníthatják gyermekeiket, és kínozhatják a fejüket, és még több a készségek elsajátítására és fejlesztésére. Nos, ne becsülje alá a klasszikus babákat és játékautókat . Még az ilyen egyszerű játékok is segítenek a kicsik képzeletének fejlesztésében, és további barátságok előtt nyitják meg az ajtót.

Azt is ne feledje, hogy legalább egy generációnyi korkülönbség van közted és gyermekeid között. Azok a játékok , amelyekkel gyerekként játszottál, és amelyeket imádtál, nem biztos, hogy olyan érdekesek a gyermeked számára, mint az Ön számára.

 

Rákok életkor szerint Rákok fiúknak Rák lányoknak

 

 

Válassz olyan játékokat , amelyek támogatják a képességek fejlesztését

 

A játék nem csak a szórakozásról szól, bár első pillantásra annak tűnik. A játékok számos olyan képességet befolyásolnak, amelyeket gyermekei megtanulhatnak és fejleszthetnek. Válasszon olyan játékokat , amelyek támogatják a képzeletüket, és lehetővé teszik a mindennapi helyzetek első kézből való megélését (például egy játék étterembe, boltba, postahivatalba ).

 

Azok a játékok, amelyekben a gyerekek apró tárgyakat használnak (például legót , kockákat , kirakós játékokat, összecsukható készleteket ), segítik az izomkontroll fejlesztését, és jobban megértik a kapcsolatot a szemükkel látott és a kezükkel érzékelt dolgok között. Az ilyen játékok a tárgyak közötti összefüggésekre tanítanak, és elengedhetetlenek a matematika és a természettudományok megértéséhez.

 

Manapság az is nagyon fontos, hogy olyan játékokat válasszunk , amelyek mozgásra késztetik a kicsiket (például kerékpárok , robogók , jumperek, labdák, mászószerkezetek, ugrókötelek, alagutak ), és az a bónusz az ilyen játékoknál , hogy időt töltenek társaikkal. és javítani a barátokkal való szociális interakciót.

 

 

A kreatív művészeti játékok (mint például modellezőkészletek , gyurma , varrókészletek, ujjfestő készletek ) elősegítik a gyerekek önkifejezését és a szimbolika megértését és használatát, és nem utolsósorban fejlesztik a finommotorikát.

 

A kártya- és társasjátékok nem csak a családi esték és a barátokkal való időtöltés kérdése. Segítik a stratégiatervezési és -sorrendi készségek fejlesztését, megtanítják az együttműködés és a szabályok megértésének fontosságát.

Annál nagyobb lesz a lelkesedésük, hogy használhatják őket az iskolában és a tanulásban.

 

Olvasztóval _ Reat és art játékokhoz Pólójátékokkal és kártyákkal
 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse