NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Pixie Crew - Fedezze fel az egyedülálló iskolai felszereléseket

 

APixie crew egy cseh gyártó iskolaszerek , kreatív játékok és ajándékok. APixie crew termékek szerepe elsősorban a kreativitás, a képzelőerő, a térbeli képzelőerő, a tervezési képesség, de a gyerekek finommotorikus készségeinek fejlesztése is.

Minden Pixie crew termék szilikon panelt tartalmaz, amely megváltoztatja az iskolai kellékek , például a tolltartók , tokok, hátizsákok és hasonlók, egészen más szintre.

 


 

A színes kockákból készült szilikon szőnyegen a gyerekek bármit összeállíthatnak, amit csak akarnak, és így tovább fejleszthetik képességeiket. A Pixie crew termékek segítenek az óvodásoknak megtanulni a színeket, formákat, betűket és számokat. Ráadásul a szabadalmaztatott tábla és pixelek nélkül is minden Pixie crew termék kiváló minőségű, gyönyörű dizájnnal és 100%-ban működőképes.

A Market 24 kínálatában Pixie crew márkanév alatt találsz : különböző méretű hátizsákokat , tolltartókat , pénztárcákat , karkötők, mobiltelefon borítók , szilikon panelek , de termobögrék és sok másszórakoztató és kreatív játék is.  

 

 

Pixie crew hátizsák

Egy idősebb diák is kiválaszt egy gólyát aPixie crew hátizsákok menüjéből.

 

Minden hátizsákhoz egy pixelcsomag tartozik, így a gyerekek minden nap más-más motívumot helyezhetnek a hátizsákjukra , és fejleszthetik fantáziájukat, kreativitásukat és ügyességüket.

 

A Market 24 kínálatában iskolatáskákat találsz gólyáknak , hátizsákok vagy válltáskák tinédzsereknek, de óvodai táskák is , amelyekbe a kis óvodák mindent bepakolnak, amire szükségük van.

 

 

Tolltartók Pixie crew

 

A Pixie crew tolltokok nemcsak dizájn szépek, hanem praktikusak is.

 

Minőségi anyagokból készültek, praktikusak a karbantartáshoz, és elég tágasak az írószerek vagy egyéb apróságok tárolására.

 

Minden tolltartó A Pixie crews cipzárral rendelkezik, elegáns húzózsinórral. Minden tolltartóhoz tartozik egy szilikon panel, ahová a gyerekek összeállíthatják a nekik tetsző képet.

 

A Market 24 kínálatában diákok és gólyák részére, kerek és praktikus tolltartókat találsz .

 

 

Pixie crew pénztárcák

A Pixel pénztárcák fejlesztik a kreativitást, a képzelőerőt és a finommotorikát.

 

Érdekes kialakításukkal ötlet nélkül különböznek a többi pénztárcától . Ha szeretne minden alkalommal ragyogni és megkülönböztetni magát, hogy valami igazán újat, innovatívot és modernet fizessen, akkor a Pixie crew pénztárcája a megfelelő Önnek és gyermekeinek.

 

 

Pixie crew hátsó táskák

 

A Pixie crew back táskákat különféle dizájnváltozatokban találod, melyek közül fiúk és lányok egyaránt válogathatnak.

 

Táskák könnyen karbantartható anyagból készültek, és a kellően hosszú húzózsinórnak köszönhetően könnyen összecsukhatók.

 

Minden Pixie crew táska elején szilikon panel található, amelyre tetszőleges képet lehet elhelyezni.

 

 

MINECRAFT licencelt játéktéma

A híres MINECRAFT játék rajongói számára a Pixie crew ajánlata a következőket tartalmazza:   tanszerek MINECRAFT motívummal.

 

Ezeknek a termékeknek az előlapján is van egy szilikon panel a végtelen számú egyedi kép érdekében.

 

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse