NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

Játékok fiúknak, amelyek órákon át szórakoztatnak

Minden szülő azt mondta magának legalább egyszer életében, hogy valószínűleg a valaha elkövetett legnagyobb hiba volt, ha hagyta magát ugratni, és játékboltot csinált belőle. Főleg, ha a gyereküket ámokfutásban a földre dobják, mert olyan játékot akar, amiről a legtöbb felnőttnek fogalma sincs, mire való.

Valljuk be, hogy a gyerekekkel való vásárlás időnként ijesztő lehet egy játékboltban , különösen akkor, ha rájössz, hogy gyermekeidnek hirtelen milliónyi lehetőségük van, amiről gyerekként csak álmodozhatott. De azt a tényt, hogy gyermeke választhat, pozitívan kell fogadnia. Igen, bár valószínűleg csak fejfájás.

Az utolsó cikkben bemutattuk nektek a lányoknak szánt játékokat (amikkel a fiúk is játszhatnak), ezúttal pedig azt nézzük meg, mi az, ami egy kis hősnek sem hiányozhat a gyerekszobából.

 


 

Játékautók és egyéb közlekedési eszközök

 

A játékautók a végtelen szerelem kezdete, amely a kicsikkel gyakran felnőttkorig tart. Igaz, hogy a távirányítós autók valószínűleg szórakoztatóbbak, mint azok, amelyeket a gyerekeknek maguknak kell a szőnyegen tolniuk, de megfosztják a kicsiket attól a lehetőségtől, hogy fejlesszék képzelőerejüket. A távirányítós autók biztosan nem indulnak el olyan könnyen, mint a klasszikusok. És természetesen nem adják ki a járó motor hiteles hangját, hiszen ezt csak a gyermekei tudják a hangjukkal.

Nos, mivel már említettük a repülő autókat – mi a helyzet a repülőkkel ? Vagy repülő vonatok ? Repülő rendőrautó ? Egy tűzoltóautó ? A gyerekek fantáziájának valóban nincs határa, így a kicsik órákon át szórakozhatnak.

Ha azonban különlegessé szeretné tenni a játékautójukat, ne féljen autópályákat vásárolni, amelyek manapság ötletesebbek és érdekesebbek, mint valaha.

 

Készletek a legkisebb építészek számára

 

A Lego készletek már régóta nem csak színes kockák és darabok, amelyekkel a gyerekek egy időre kis építészekké válnak. Most a Lego -nak köszönhetően kicsik új és jobb jeleneteket állíthatnak színpadra kedvenc filmjeikből és meséikből, akár az animált Jégbirodalom , akár a Bosszúállók szuperhős című filmjét választják. Azt, hogy a Lego nagy hatással van a játékvilágra , az is igazolja, hogy évről évre újabb és újabb gyűjtemények jelennek meg az egyes filmekhez, sorozatokhoz, valamint az is, hogy a főszerepekben több animációs film is szerepel az operatőrben. Lego darabokkal és Lego figurákkal.

A Lego azonban nem az egyetlen készlet , amit egy játékboltban találsz, pedig minden gyerekszoba ilyen alapfelszerelése. Különösen azért, mert az építés és a komponálás oldottan, játékosan oktathatja a gyerekeket, melynek során nemcsak a kreativitás, hanem a finommotorika és a térbeli képzelőerő is fejlődik.

 

 

Customer reviews0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

... Mégse