NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

STOR - Szimmetrikus szilikon cumizó MICKEY MOUSE, 2db, 6+, 13065

STOR - Szimmetrikus szilikon cumizó MICKEY MOUSE, 2db, 6+, 13065

Cikkszám:8412497130658
Gyártó:Stor
0 / 5 (0 értékelés)
Értékelés nélkül
STOR - Szimmetrikus szilikon cumizó MICKEY MOUSE, 2db, 6+, 13065, A szimmetrikus MICKEY MOUSE szilikon cumi a nap bármely szakában megnyugtatja babáját. A méret 6 hónapos kortól megfelelő gyermekek számára. A puha szívórésznek köszönhetően támogatja gyermeke fogainak helyes fejlődését, a cumi szimmetrikus formája pedig a cumi elfordítása esetén is biztosítja a helyes pozíciót a szájban. A cumi gondosan ellenőrzött anyagokból készül, és megfelel az EN 1400 szabványnak.
Elérhetőség
Szállítási idő: 2-3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
2.550 Ft A te árad: 2.550 Ft
Megosztani Facebookon
A MICKEY MOUSE szimmetrikus szilikon cumi a nap bármely szakában megnyugtatja babáját. A méret 6 hónapos kortól megfelelő gyermekek számára. A puha szívó résznek köszönhetően támogatja baba fogainak helyes fejlődését, a cumi szimmetrikus formája pedig a cumi elfordítása esetén is biztosítja a helyes pozíciót a szájban. A cumik gondosan ellenőrzött anyagokból készülnek és megfelelnek az EN 1400 szabványnak Gyártó: STOR, Spanyolország
A MICKEY MOUSE szimmetrikus szilikon cumi a nap bármely szakában megnyugtatja babáját. A méret 6 hónapos kortól megfelelő gyermekek számára. A puha szívó résznek köszönhetően támogatja baba fogainak helyes fejlődését, a cumi szimmetrikus formája pedig a cumi elfordítása esetén is biztosítja a helyes pozíciót a szájban. A cumik gondosan ellenőrzött anyagokból készülnek és megfelelnek az EN 1400 szabványnak.
Gyártó: STOR, Spanyolország
Áttekintés">

Vélemények az ügyfelektől0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz: