NAGY TAVASZI KIÁRUSÍTÁS - Több ezer termék remek árakon

Bővebb információ itt >>   Az akció még tart:  

Kategóriák
 
 
 
 
 

JANÉ - elfordulásgátló pad egy vízilóval, 50253

JANÉ - elfordulásgátló pad egy vízilóval, 50253

Cikkszám:8420421635407
Gyártó:Jané
0 / 5 (0 értékelés)
Értékelés nélkül
JANÉ - elfordulásgátló pad egy vízilóval, 50253
Termékváltozók
1 változatban érhető el
JANÉ - elfordulásgátló pad egy vízilóval, 50253
JANÉ - elfordulásgátló pad egy vízilóval, 50253
Termék neve: JANÉ - elfordulásgátló pad egy vízilóval, 50253
Cikkszám: 8420421635407
Elérhetőség: 2-3 nap
0
Rendes ár: 26.510 Ft
Termék ára: 26.510 Ft
Elérhetőség
Szállítási idő: 2-3 nap
Ez a termék jelenleg nem érhető el
Kattintson a „Strike áruk” ikonra, hogy tájékoztassa Önt a rendelkezésre állásról
Vásároljon többet és spóroljon a szállításon
Ingyenes kiszállítás.
:
26.510 Ft A te árad: 26.510 Ft
Megosztani Facebookon

A JANÉ cég gyermekorvosokkal közösen tervezte ezt a borulásgátló biztonsági szőnyeget az Ön babája számára. Alkalmas az élet első hónapjaira. Úgy tervezték, hogy a baba a hátán maradjon alvás közben is, ami az orvosok és a gyermekorvosok által leginkább javasolt alvási pozíció a gyerekek számára. Ez a biztonsági szőnyeg megakadályozza, hogy a baba hason aludjon.

A borulásgátló szőnyeg használata csökkenti a hirtelen csecsemőhalál és a laposfej szindróma (plagiocephalia) kockázatát.

A szőnyeg elősegíti a jobb minőségű alvást, a hőveszteséget és a gyermek biztonságban érezheti magát.

A gyermekek számára születéstől 12 hónapos korig a legjobb alvási pozíció a háttámlás. Ez a mi biztonsági szőnyegünk megtámasztja a helyes pozíciót a háton, hogy a baba ne boruljon hasra alvás közben.

Miért olyan fontos a baba alvás közbeni pozíciója? Ha a gyermek hanyatt alszik, az arca teljesen szabad, így a fulladás vagy a hipotermia veszélye maximálisan korlátozott.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlása szerint a gyermekek hanyatt helyezése alvás közben drámaian, 76%-kal csökkenti a gyermekek hirtelen haláleseteinek számát (SIDS).

JANÉ ezt a biztonsági szőnyeget azért fejlesztette ki, hogy a baba nyugodtan aludhasson, megóvja a felborulástól és hanyatt feküdjön , azaz az orvosok és a gyermekorvosok által javasolt helyzetben.

A fej ellaposodása (plagiocephaly) A gyermek első évében a koponyája még nagyon puha. A gyermekorvosok ajánlása szerint a hirtelen halál kockázatának csökkentése érdekében a gyermekek a nap több mint felét hanyatt aludva töltsék.

A gyermek fejének súlya szisztematikusan ugyanarra a területre nyomja, és okoz ún lapított fej szindróma vagy pozicionális plagiocephaly.

JANÉ ezt a szőnyeget úgy fejlesztette ki, hogy a baba hanyatt aludjon, ugyanakkor a baba feje enyhén dőlt legyen.

A kockázat csökkentése érdekében plagiocephalia esetén a szülők mindig az ellenkező oldalra fordíthatják a baba fejét, amikor elaltatják. Szőnyegünk az oldalpárnák helyzetének megfelelően hasonlít majd arra az oldalra, amelyet utoljára használtunk a baba fektetésekor. Ezért mindig mozgassa a szőnyeg minden részét az ellenkező oldalra, amikor elaltatni akarja a babát. Ez segít elkerülni a lapos fej szindrómát.

Egy további kisebb párna van a párnához tépőzárral rögzítve. Ahogy nő a gyerek, beállíthatod a két párna távolságát.

A betét használható kiságyban, babakocsiban, ágyban, és kiváló útitárs is.

Ez puha anyagból készült, 80% pamut és 20% poliamid. Nagyon kellemes tapintású.

Az ár egy plüssjátékot, vízilót tartalmaz, ami mosógépben mosható. A vízilónak van egy beépített zenedoboza hangmechanizmussal, ahol kiválaszthat olyan hangot, mint a szívverés, a klasszikus zene vagy a néma üzemmód. Tartalmaz egy kisállatot is, amely gyermeke barátja lesz.

Áttekintés">

Vélemények az ügyfelektől0

Írja meg a véleményét
Helyezze be személyes adatait az űrlapba, és írja be a véleményét hogy segítsen más ügyfeleknek.

...

Válasz hozzáadása hozzászóláshoz:

 
 
Gyermek párnák

Gyermek párnák

Ebben a kategóriában sok praktikus és aranyos társat találsz a kiságyban, párnának vagy házi kedvencnek is, akikbe gyermeked biztosan beleszeret.

A fűthető szőlőmag vagy cseresznye mag természetes tölteléke segít ellazítani a fájó baba hasát. A semleges, földes gyermekszínek gyönyörű állatmotívumokkal fiúk és lányok számára egyaránt alkalmasak. Ezek a gyönyörű gyermekpárnák a BABY FEHN márkanév alatt találhatók.

A kínálatban találhat még ergonomikus fulladás elleni párnákat , támasztópárnákat nőknek terhesség alatt , csörgőpárnákat és sok más praktikus párnát vagy babakocsi párnát.